520 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum Eyl 22, 2023 11:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulama Hakkında Önerilerim Var

1. önerinizi daha öncede bazı kullanıcı arkadaşlar dile getirdi ancak en büyük sorun o sayfadaki her satır sunucudan ayrı ayrı istekle alınıyor yani oradaki sayıyı arttırırsak o sayfanın açılma süresi %50 artacak yani bekleme süreniz en az 1.5 kat olacak bunu normal zamanlarda umursamak gerekmeyebil...
gönderen MG68
Cmt Eyl 23, 2023 12:08 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulama Hakkında Önerilerim Var

Tabiki sizde haklısınız biraz yavaşlaması tatsız olabilir. Ama yine dediğiniz gibi bunu kabul edecek kullanıcılar için ekstra ekleme fırsatı da olabilir tabiki işin ne kadar uğraştırıcı ve zor olduğunu anca tahmin edebilirim. :) Sizi ekstra zora sokacaksa yapılması önemli değil. Stabil uygulama bozu...
gönderen deşarj
Pzr Eki 08, 2023 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 06.10.2023)

Neden?Ben kullanıyorum.Benim gibi çok kullanan da vardır elbet.Siz kullanmayın lütfen mecburiyetiniz yok.
gönderen superas
Pzt Eki 09, 2023 7:43 am
Foruma Git
Konuya Git

aynı şekilde gen v adlı diziyi o yabancı kaynaklar sayesinde seyredebiliyorum.
gönderen yakamoz01
Pzt Eki 09, 2023 3:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yabancı kaynakları ben de sıklıkla kullanıyorum. Bazen giruntu kalitesi kat ve kat daha güzel oluyor,istemeyen kullanmaz. Fazla kaynak eklendi diye uygulamanın kalitesine neden gölge düşsün ki...
gönderen Dizikolik
Cmt Eki 21, 2023 10:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları

@homers , ileride tekrar yazıp arayabiliriz sürekli karşımıza çıkmasına gerek yok arama geçmişinin. Genelde bulamadığım olursa tekrar aradığım olmuyor. O pencere daha uygun bir yere taşınabilir. @tengildet , madem gerekli ise bunu dublaj ve kişi arama penceresinin oraya alınabilir veya dizi/film böl...
gönderen tengildet
Pzr Eki 22, 2023 2:03 am
Foruma Git
Konuya Git

:) evet küçük görüş ayrılıkları her zaman iyidir, hem yenilik doğururlar, hem de uğraşanları üretken yaparlar. Tabii burada olduğu gibi sağlıklı ve sinirlenmeden ve bir birimizi kırmadan anlatabilmek aklımızdakini çok önemli. Ayarlar-Diğer ayarlar kısmına "Aramada arama geçmişi gösterilsin mi?&...
gönderen Dizikolik
Pzr Eki 22, 2023 7:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Güncellemeyi yaptım fakat ayarları kurcalamadığım için haberim yoktu, kapatacağımdan emin olabilirsiniz. Anlayışınız ve gereğini yaptığınız için teşekkürler. :)
gönderen tengildet
Sal Eki 24, 2023 9:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...

Resim

...
Ey Büyük Atatürk!
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
...

gönderen deşarj
Sal Eki 24, 2023 9:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Değerli Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun...

En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramının Başta ülkemiz ve tüm dünya insanlarına Sağlık,Huzur ve Barış getirmesini diliyorum.