520 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen TeJR
Cmt Haz 06, 2020 6:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler.
gönderen TeJR
Cmt Haz 06, 2020 7:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler. kay...
gönderen tengildet
Cmt Haz 06, 2020 8:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeşilçam filmleri tekrar eklendi.

Filmler-türler kısmında bulabilirsiniz.
gönderen Sarihan
Pzr Haz 07, 2020 12:23 am
Foruma Git
Konuya Git

Iyi aksamlar arkadaslar bazi filmerde ve diziler sadece fileru linkleri var bunlar acilmiyor yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkürler
gönderen tengildet
Pzr Haz 07, 2020 12:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bir dizide aşağıdaki durumla karşılaştım; Sorun olarak nitelenebilir mi emin değilim ama ilginç geldi bana. Dizi: Alex Rider. Tüm bölümleri (8 Bölüm) Diziboxta yayınlanmış. Kaynaklar arasında Dizibox bulunmasına karşın, uygulamamızda sadece 4 bölüm mevcut. (Kaynak olarak kullanılan diğer sitelerde ...
gönderen tengildet
Pzt Haz 08, 2020 2:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)

iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)
gönderen tengildet
Sal Haz 09, 2020 6:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
yaklaşık 1000 adet yeilçam filmi veya alternatifi eklenmiş oldu.
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak

Biliyorsunuz, uygulamalarımızda "İzlemeye Başladıklarım" isimli bir alanımız var, burada bir değişiklik yapıyoruz artık dizi yada filmleriniz izlediğiniz tarihten itibaren bir hafta hiç hareket olmazsa buradan silinecek. Buradan takip ettiğiniz diziler varsa bu dizileri "Favorilerim&q...
gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 12:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Üstad bir cok uygulamayi sildim hepsinin yaptigi isi cok daha hizli ve kaliteli bir sekilde seyirturk yapiyor. Ne kadar tesekkur etsem azdir muazzam bir uygulama muazzam bir emek. Teşekkürler. Zaman içinde daha iyi olacağız umarım. Bir tek eksikligini hissettigim ve olursa en cok kullanacagim özell...
gönderen TeJR
Prş Haz 11, 2020 9:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)

Aşağıda yazılan hatalar/buglar düzeltilmiştir. Bu hata düzeltmelerinin geleceği uygulama versiyonları her hatadan sonra yazıyor. Bu konu sürekli sabitlenecektir ve düzeltilen yada üzerinde çalışılan hatalar bu kısımda paylaşılacaktır. Bu konu yeni eklenen özellikler için değil sadece buglar ve hatal...