520 uygun sonuç bulundu
- Cmt Ara 09, 2023 11:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dizide eksik bölümler / DCI Banks
Selamlar. Severek takip ettiğim dizilerden DCI Banks dizisinin yeni bölümlerini eklemişsiniz. Ancak bölümler eksik. 3üncü sezon ilk 3 bölüm vardı zaten. Bugün gördüm ki 4üncü sezon 4-5-6ıncı bölümler eklenmiş tek alternatif olarak sinefy kaynağından. Ancak bu dizinin 3üncü sezon 4,5,6ıncı ve 4üncü s...
- Pzr Ara 10, 2023 2:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizide eksik bölümler / DCI Banks
dizilla, dizirix, roketdizi, yabanci-dizi, sinefy, dizipub eksik linkler düzeltildi.
- Pzr Ara 10, 2023 6:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
insan hakları
https://scontent.fayt2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/409174041_748704190622020_692960643526386435_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=JtWjPweuw0wAX_MBONp&_nc_ht=scontent.fayt2-2.fna&oh=00_AfCmVWD--j0-OOGiE_B51DQ02BxIaAS08IvW6MGdmXmhmQ&oe=657A...
- Sal Ara 12, 2023 9:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Filistin Halkı Ağlama.....
Şu oldu, bu oldu, şunu dedi, cart dedi, curt dedi, öyle kükredi, böyle uludu, zart dedi, hurt dedi, hırt dedi, geliriz, gideriz, uçarız, kaçarız, sert kınarız, çok sert kınıyoruz, ultra sert karşı çıkıyoruz, kırmızı çizgimizdir asla kabul etmiyoruz, toplandık geliyoruz, gece 01:00'de oradayız falan ...
- Prş Ara 14, 2023 4:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
Selamlar. Son 2-3 güncellemeden sonra uygulamada problemler yaşanıyor. Genelde bu problemler büyük sorun olmadığı için yeni güncellemeler ile giderilir diye düşündüm. Ama gelen güncellemeler sorunların hiçbirini gidermedi. Gördüğüm problemleri aşağıda elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Bu arada...
- Prş Ara 14, 2023 4:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
Öncelikle detaylı geri bildiriminiz için teşekkürler. Homers'ın gerekli açıklamaları yapmış zaten, ama ek olarak 1. ve 2 maddeler başka kimseden gelmeyen bir şikayet olduğundan genel bir sorun değil gibi, bir inceleme yapalım belirttiğiniz cihazlar için, 3-4-5. maddeler dediğim gibi Homers yeterli a...
- Prş Ara 14, 2023 6:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bildirimlerde ara ara sıkıntı bende de oluyor ama genelde tüm bildirimleri alıyorum.Botların linkleri nasıl neye göre aldığını merak ediyorum.Örnek olarak bugün çıkan Polonya komedi dizisi 1670 isimli diziyi gösterebilirim.Bu dizi kaynak sitelerimizden DiziBox,Dizilla ve Dizilab da olmasına rağmen b...
- Prş Ara 14, 2023 7:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse.
- Cmt Ara 16, 2023 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
son bir kaç gün yoğundum, yanıt veremedim kusura bakmayın lütfen.
Günlük botlar siteleri ziyaret edip, sitelerin sayfalarındaki yeni çıkanlar kısmından verileri alırlar (daha fazla bilgi veremem). Eğer site eklediği bölümleri bir şekilde haber vermemiş ise bizim botlarında haberi olmaz maalesef.
Günlük botlar siteleri ziyaret edip, sitelerin sayfalarındaki yeni çıkanlar kısmından verileri alırlar (daha fazla bilgi veremem). Eğer site eklediği bölümleri bir şekilde haber vermemiş ise bizim botlarında haberi olmaz maalesef.
- Pzr Ara 17, 2023 3:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk Stremio Eklentisi Mümkün mü ?
Maalesef iki ayrı platform. entegrasyonları mümkün değil.
Öneriniz için teşekkürler.
Öneriniz için teşekkürler.