520 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen batuhancinar
Pzt Eyl 16, 2024 9:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme

Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin. şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz s...
gönderen Mesut1977
Cmt Eyl 21, 2024 7:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.07.2024)

Yeni güncelleme ile ülkemizin çeşitli illerine ait canlı kameralar eklenmiş, uygulamanın en beğendiğim bölümlerinden birisi canlı kameralar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
gönderen OnurTeke
Prş Eyl 26, 2024 3:28 am
Foruma Git
Konuya Git

Divorce Filmi

Yeni yüklenen filmin tanıtım yazısı başka bir filme ait.
gönderen tengildet
Cum Eyl 27, 2024 3:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

Uygulama güncellemeleri verildi. Detay ilk mesajda.
gönderen tengildet
Pzt Eki 21, 2024 9:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Dizikolik bir ara evet yabancı kaynaklardan biri yanlışlıkla TA gösteriyordu ama yaklaşık bir ay önce düzeltildi. Eğer hala rastlarsanız bildirirseniz seviniriz. yinede sistemi kontrol ediyoruz. Edit: kontrollerimizde sayısı önemsenecek miktarda yabancı YK dizi ve film linklerinin daha önce yaptığı...
gönderen detgar
Sal Eki 29, 2024 9:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Yabancı Kaynak Oynatma Sorunu

Merhaba, Ne zaman yabancı kaynakdan film açmaya çalışsam "Seçtiğiniz siteden veri alınıyor..." yazıyor ve o şekilde kalıyor. Medya bulumadı vs hiç bir şey söylemiyor. Kaynak site yasaklıdır diye çok üstelemedim ama örneğin bugün hdtoday kaynağından dan bir film izleyim dedim (Film tr kayna...
gönderen tengildet
Sal Eki 29, 2024 11:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yabancı Kaynak Oynatma Sorunu

kontrol edelim, detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler.
gönderen tengildet
Cum Kas 08, 2024 10:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Maalesef bu durum 18.9 ve öncesi için bir durum, yani python2.7 ile çalışan kodi sürümlerinde. 18.9 ve üstünde sorun yok.
Üzerinde çalışıyorum indirilemeyen dosyada 2.7 python ile ilgili bir yanlış durum söz konusu. Biraz zaman alacak gibi duruyor. SOnucu buradan yazarım mutlkaka.