558 uygun sonuç bulundu
- Sal Ara 17, 2024 9:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirtürk üyesi olmak istiyorum yardım
programı eklentiyi kullaıyorum ama keşke 2014de tanısaydım fakat 2018de tanıdım ve şuan her forumda sizi öneriyorum programda üye olmaya çalışayım sonra giriş yapayım sorun olursa cevap yazarım
- Pzr Ara 22, 2024 10:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
Uçan Daireler İstanbul'da örneğinden yolu çıkarak kodi eklentisi düzeltme işlemini yaptık. Ancak yeşilçam tamamen youtube linklerinden oluşmakta ve siz youtube üzerinden izlerken çalışırken, bir çok sebepten bizdede çalışmaz ancak Android ve kodiden birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa bir çözün...
- Pzt Ara 23, 2024 12:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uçan Daireler İstanbul'da örneğinden yolu çıkarak kodi eklentisi düzeltme işlemini yaptık. Ancak yeşilçam tamamen youtube linklerinden oluşmakta ve siz youtube üzerinden izlerken çalışırken, bir çok sebepten bizdede çalışmaz ancak Android ve kodiden birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa bir çözü...
- Pzt Ara 23, 2024 5:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Gel barışalım android de denediğimde çalışmadı yaklaşık 5 farklı cihazda denedim.
Diğer önerinizi değerlendirelim.
Teşekkürler.
Diğer önerinizi değerlendirelim.
Teşekkürler.
- Sal Ara 31, 2024 12:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni Yılınız kutlu olsun.
Yeni yılda her gününüz sevgiyle, mutlulukla dolsun. İyi seneler!" "Her şey gönlünüzce olsun! 2025 yılı, tüm dileklerinizi gerçekleştirecek bir yıl olsun. Mutlu Yıllar!" "Bu yıl sağlık, huzur, aşk ve başarı kapınızı çalsın. Nice güzel yıllara!"
- Sal Ara 31, 2024 4:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tüm dostlarımızla birlikte nice mutlu huzurlu yıllara, yeni yılınız kutlu olsun.
- Sal Ara 31, 2024 7:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
"Yeni bir yıl sizi değiştirmez... Sizi değiştirecek olan yeni bir düşünüş biçimi ve yepyeni bir bakış açısıdır..." Diamon Eros Bir yerlerde halen mutsuz ve acı çeken birileri olduğu sürece çok ta önemli değildir yılların sayı değiştirmesi…yine de umutla, aşkla, barışla yeni yıl dilediğiniz...
- Pzr Oca 26, 2025 12:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Maalesef sorun link güncellemesi değil youtube bun bazı kısıtlamaları var o sebeple bazı videolar kendi uygulamaları haricinde çalışmıyor.
- Cum Oca 31, 2025 7:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...
deşarj üyemiz bir süre önce kendi isteğiyle moderatörlük görevini bırakmıştı, dün aldığım bir özel mesajında artık gördüğü lüzum üzerine forumda ve uygulamadada bulunmak istemediğini iletti, bu güne kadar yaptığı yardımlar ve geliştirme önerileri için teşekkürler.
Kendisine başarılar diliyorum.
Kendisine başarılar diliyorum.
- Cum Oca 31, 2025 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...
Bir ben kaldım muhalif heralde