evet uzunca okudum keşke daha önce bilseydim.
558 uygun sonuç bulundu
- Pzr Şub 09, 2025 11:34 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk eklentisi kodide çalışmıyor
Selamlar ,
Benzer hatayı alan ya da alabilecek arkadaşlar için yazıyorum.
Kodiyi komple kaldırıp tekrar kurmanız gerek, sorun seyirtürk ile alakalı değil.
Kodiye reset atmanız da çözüm değil malesef.
Kodinin dosyalarında oluşan bir bozukluk nedeni ile meyda playerleri çalıştırmıyor.
Benzer hatayı alan ya da alabilecek arkadaşlar için yazıyorum.
Kodiyi komple kaldırıp tekrar kurmanız gerek, sorun seyirtürk ile alakalı değil.
Kodiye reset atmanız da çözüm değil malesef.
Kodinin dosyalarında oluşan bir bozukluk nedeni ile meyda playerleri çalıştırmıyor.
- Pzr Şub 23, 2025 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemler
2 gündür uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir...
- Pzt Şub 24, 2025 10:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
"izlediklerim" yeniden eskiye - eskiden yeniye gibi bir seçenek olabilir mi? Çünkü izleme geçmişi tarih itibariyle karışık, aradığını bulmak zor oluyor. Teşekkürler.
- Sal Şub 25, 2025 12:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
10 yıldan fazladır Turksat internet kullanıyorum, 3-4 yıldırda seyirturk vip üyesiyim, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamamıştım, dünden beride düzelme var şu an problem yok.
- Sal Şub 25, 2025 11:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
Türksat kullanıyorum, sorun 2-3 günden beri bende de var, arada düzeliyor ama genelde çalışmıyor
- Çrş Şub 26, 2025 9:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aynı sorunlar bende de mevcut boş turuncu ekranda izlemeye devam et son çıkanlar en popüler ımdb top 250 bunların dışında başka bir şey yok mobilde ise resimler var fakat linkler yok bir kaç gündür arada düzelip tekrar gidiyor
- Çrş Şub 26, 2025 10:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba,Sorun devam ediyor özellikle akşam 9 dan sonra gidiyor içerikler gündüz sorunsuz çalışıyor buna dikkat ettim iss kablonet,
- Cmt Mar 01, 2025 1:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
kablonet kullanıcısıyım. android tv box ile benzeri sorunlar yaşıyorum. (resimler var fakat linkler yok) win 11 seyirtürk'ü kurduğumda herhangi bir sorun almadım. vpn yok yine kablonet ile internete bağlanırken. sorun Android sürümü ile ilgili olabilir mi? seyirtürk'ü kaldırdım. forumdan tekrar indi...
- Cmt Mar 01, 2025 5:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sistemde sürekli yaptığımız incelemelerde android sürümü ile igili bir problem yok, ancak kodi ve android uygulamaları birbirlerinden farklı işlerler kıyaslama yapmak çok da doğru olmayacaktır.
Teşekkürler.
Teşekkürler.