520 uygun sonuç bulundu
- Pzt Tem 06, 2020 2:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize.
- Pzt Tem 13, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV bölümü güncellenmiştir. (02.09.020)
IPTV bölümünde IPTV1 hariç tüm listeler güncellenmiştir.
- Pzt Tem 13, 2020 3:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dizi bölümüne Kore dizileri eklenmiştir.
Dizi bölümüne Kore dizileri eklenmiştir. Diziler bölümüne girdikten sonra Türler kısmında bulabilirsiniz.
- Pzt Tem 20, 2020 2:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)
Yeni güncelleme yayınlandı. Detaylar ilk mesajda.
- Pzt Tem 20, 2020 2:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk Logo
Ne renk olacak ve boyut ne olsun 1920x1080 vs?
- Pzt Tem 20, 2020 2:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk Logo
Buyrun. Arka planı saydamdır burada beyaz durduğuna bakmayın
- Pzt Tem 20, 2020 3:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Tem 21, 2020 3:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- Sal Tem 21, 2020 3:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- Prş Tem 30, 2020 12:01 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile...