49 uygun sonuç bulundu
- Cmt Mar 07, 2020 9:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
seyirTURK Kodi Kullanıcı girişi, seyirTURK Kodiye dileyen herkes giriş yapabilir. Üye olmak için sadece ayarlar kısmında bir kullanıcı ismi, bir şifre ve kullandığınız bir e-mail girerek (dilerseniz forumdaki kullanıcı isminiz ve şifreniz dilerseniz yeni belirlediğiniz bir kullanıcı ismi ve şifresi ...
- Cum May 01, 2020 1:26 am
- Foruma Git
- Konuya Git
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
- Cum May 01, 2020 1:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
tum çalisanlarin emekçilerin bayrami kutlu lsun
- Cmt May 02, 2020 1:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.
- Sal May 12, 2020 3:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Kodi Sürüm 3.4.5 Android Sürüm 1.4 1. Kodi: IMDb Top 250 ye yanlışlıkla üyelik girişi isteniyordu, düzeltildi. 2. Genel: SuperVideo parser ı eklendi. 3. Genel: IPTV için Favorilere ekleme ve silme getirildi. Kullanabilmek içn üye girişi yapmalısınız. 4. Genel: Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları ekl...
- Cmt Haz 06, 2020 5:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi,
Böylece birçok aykırı film eklenmiş oldu, iyi seyirler.
Böylece birçok aykırı film eklenmiş oldu, iyi seyirler.
- Prş Tem 02, 2020 1:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutMADIMAKlımda
Hayatını kaybedenler Şenlik katılımcıları Muhlis Akarsu - 45 yaşında, sanatçı Muhibe Akarsu - 45 yaşında, Muhlis Akarsu'nun eşi Gülender Akça - 25 yaşında Metin Altıok - 53 yaşında, şair, yazar, felsefeci Mehmet Atay - 25 yaşında, gazeteci, fotoğraf sanatçısı Sehergül Ateş - 30 yaşında Behçet Sefa ...
- Cmt Tem 04, 2020 12:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
VPN Manager
vpn-manager.png Merhaba arkadaşlar, sizlere enigma2 cihazlarda güzel çalışan bir VPN eklentisi tanıtmak istiyorum: VPN Manager. Bu eklenti artık biraz eskimiş olan VPN Changer eklentisi'nin sahibi murxer tarafından yapılmıştır (Forum: boxpirates.to). Şu VPN şirketleri ile denendi ve güzel çalışıyor...
- Pzt Tem 06, 2020 2:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize.