7 uygun sonuç bulundu
- Pzr Şub 19, 2023 3:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 18.02.2023)
Merhaba, dizi siteleri bölümüne aşağıdaki siteyi ekleyebilir misiniz? Güzel bir anime sitesidir. https://www.turkanime.co/ Öneriniz için teşekkürler. Site daha önce önerilmişti. Ancak Sistemsel sebeplerle eklenmedi. Hala aynı noktadayız. Bunu duyduğuma üzüldüm sorun her neyse çözülür umarım. Bazı a...
- Prş Eki 19, 2023 2:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişini...
- Cmt Eki 21, 2023 10:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@homers , ileride tekrar yazıp arayabiliriz sürekli karşımıza çıkmasına gerek yok arama geçmişinin. Genelde bulamadığım olursa tekrar aradığım olmuyor. O pencere daha uygun bir yere taşınabilir. @tengildet , madem gerekli ise bunu dublaj ve kişi arama penceresinin oraya alınabilir veya dizi/film böl...
- Pzr Eki 22, 2023 7:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Güncellemeyi yaptım fakat ayarları kurcalamadığım için haberim yoktu, kapatacağımdan emin olabilirsiniz. Anlayışınız ve gereğini yaptığınız için teşekkürler.
- Pzt Kas 27, 2023 2:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, 2 öneride bulunmak istiyorum epeydir bunu düşünüyordum. 1 - izleyeceğimizi seçtikten sonra çıkan linklerin orada YK uzantılı kaynaklar karmaşa yaratmaya başladı. Kodi kullanıcılar için ayarlarda filtre olsa iyi olurdu onu aktif ederek kullanamayacağımız linklerden kurtulmuş oluruz böylece d...
- Prş Ara 07, 2023 7:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Geçen günlerde 6 saatlik bakım vardı sanırım bundan kaynaklı sorun olabilir mi? Ondan şüphelenmeye başladım ben hiç bir şey yapmadım çünkü. Ne yapmam gerek düzeltmem için? UYGULAMA ile ilgili bir bakım değildi Bozulması için sizin bir şey yapmanıza gerek yok bilgisayar dünyasında, kendini güncelley...
- Prş Ağu 01, 2024 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Omega'yı kaldırıp Leia sürümüne döndüm artık hocam. Zaten Omega'da YT eklentisi de sıkıntılıydı videolar donuyordu bende Leia sürümlü APK vardı yedekte onu kurdum ardından backup restore yaptım her şey geri geldi, sorunsuz çalışıyorlar.