13 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cmt Mar 07, 2020 9:57 am
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları

seyirTURK Kodi Kullanıcı girişi, seyirTURK Kodiye dileyen herkes giriş yapabilir. Üye olmak için sadece ayarlar kısmında bir kullanıcı ismi, bir şifre ve kullandığınız bir e-mail girerek (dilerseniz forumdaki kullanıcı isminiz ve şifreniz dilerseniz yeni belirlediğiniz bir kullanıcı ismi ve şifresi ...
gönderen tengildet
Cum Nis 17, 2020 6:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

TeJR bugün çalışmalara başladı widget ten ilk görüntüler, son haline kadar değişecek bir çok şey var .Resimler aşağıda:

2.jpeg
1.jpeg
gönderen TeJR
Cmt Nis 18, 2020 4:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

Mersis yazdı:
Cmt Nis 18, 2020 3:23 pm
Samsung televizyonumuz Tizen mi değil mi nasıl anlarız?
https://developer.samsung.com/smarttv/d ... roups.html
Bu siteden tvnizin tizen olup olmadığını görebilirsiniz.
gönderen tengildet
Pzr Nis 19, 2020 9:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

ilk mesaja küçük bir video koyduk. Bekleyenler için, kodlaması iyi gidiyor.
gönderen tengildet
Pzt Nis 20, 2020 5:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.2 yayınlandı.

favorileriniz silinmedi yerinde duruyor, sadece kodi gösteremiyor, düzelttim yeni sürümü bir saate vereceğim. Bu arada aramayıda düzelttim güncelleme ile düzelecek. Görünüm değiştirmeyide kaldırıyorum.
gönderen tengildet
Pzr Nis 26, 2020 8:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

Ayxan2017 yazdı:
Pzr Nis 26, 2020 8:46 pm
Ben ivi yükledim fork player oldu
bizim chatte verdiğimiz dns i girdiyseniz olur :)
gönderen tengildet
Pzt Nis 27, 2020 3:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Merhaba, Bildiğiniz gibi bir süre önce Samsung Tizen için seyirTURK widget yazmaya başlamıştık, epeyde bir yol katettik. Belli bir noktadan sonra widget in gerçek tv de nasıl göründüğü ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik ve gördük ki Samsung Tizen televizyonlarında USB den widget yüklemey...
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 8:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Arkadaşlar maalesef bir çözüm üretemedik, bu yüzden tvler için seyirTURK girişimimiz askıya alındı. Bir çözüm yolu bulursak canlandırırız. Hepinize umut verdik, bizden kaynaklanmayan sorun için kusura bakmayın.
gönderen virusnoir
Cmt May 02, 2020 2:14 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

selam yeni nesil samsung tizen wgt yuklemesini iyi biliyorum su an bende yuklu olan ssiptv Dstore ott-play daha fazlasi bu uygulumalar samsungsmart apps yok bunlar hepisini tizen studio diye bir program var onla yukliye bilirsin bilmeyenler icin yardimci olurum bu yazdiklarim eski modeleri gecerli d...
gönderen tengildet
Pzt May 04, 2020 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme

Kodi Sürüm 3.4.0, Android Sürüm 1.3 ile birlikte Adult bölümümüzüde ekledik. Peki nasıl aktif edeceksiniz? İlk koşul üyelik girişi yapmanız, nasıl yapılır: Android için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 Kodi için : https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=37 İkinci ...