Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
15 uygun sonuç bulundu
Geri dön
- gönderen ardafikret
- Sal Haz 09, 2020 1:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
samimi yazdı: ↑Sal Haz 09, 2020 7:50 am
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor
bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum.
@tengildet üstad umarım bu sorunu çözer.
- gönderen ardafikret
- Sal Haz 09, 2020 3:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İpTv işi çok meşakkatli usta ben dahil kimse yanaşmaz ama inşallah çıkar öyle bir yiğit.40000 iptv kanal nasıl güncellenir hayal edemiyorum.Bence 40000 kanal aşırı fazla.Ulusal kanallarımız olsun gurbetçi dostlarımız için birde her ülkenin en çok rağbet gören 15-20 kanalı olsun kafidir.Her ülke der...
- gönderen ardafikret
- Çrş Haz 10, 2020 1:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet;
Üstadım Seyirtürk e wowfilmizle sitesini de ekleyemezmiyiz?Oldukça geniş dizi ve film seçenekleri olan bir site.
- gönderen ardafikret
- Prş Haz 11, 2020 1:52 am
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet; Üstadım Seyirtürk e wowfilmizle sitesini de ekleyemezmiyiz?Oldukça geniş dizi ve film seçenekleri olan bir site. Orada olan ama bizde olmayan nedir? Teşekkürler. game of thrones dizisi var .Seyirtürk te olmadığından mecburen telefondan izlemeye çalışıyorum.Eğer Seyirtürk e yükleyebilirs...
- gönderen ardafikret
- Prş Haz 11, 2020 12:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 12:41 pm
karagoz yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 12:33 pm
Uzantı değişmiş com yerine net olmuş şimdi baktım az sonra ne olur bilmem
Bir ste neden uzantı değiştirir acaba? durduk yerde kullanıcılarını neden kaybeder, Acaba durduk yerdemi?
Bu sitenin uzantısı com sizde bakın ve game of thrones in bölümleri mevcut
Screenshot_20200611-125241.jpg