Maalesef sistem otomatik çekiyor, elle dizi yada film eklememiz çok zor. Ancak dizileri aldığımız siteler eklerse bizde de olur. Öneriniz için teşekkürler.ardafikret yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 1:38 pm... bir kaç site buldum adreslerini yazayım ekleme şansınız olursa çok seviniriz....
10 uygun sonuç bulundu
- Çrş May 27, 2020 1:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
- Çrş May 27, 2020 2:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
- Prş May 28, 2020 12:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- Prş May 28, 2020 3:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. filmzalda maalesef game of thrones silinmiş: "Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştı...
- Prş May 28, 2020 5:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
hallettik, teşekkürler.
- Cum May 29, 2020 7:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Chernobyl
Chernobyl https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZGQ2YmMxZmEtYjI5OS00NzlkLTlkNTEtYWMyMzkyMzc2MDU5XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2MDI5NjU@._V1_SY500_CR0,0333,500_AL_.jpg Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardın...
- Sal Haz 09, 2020 1:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum. @tengildet üstad umarım bu sorunu çözer. iptvleri a...
- Sal Haz 09, 2020 3:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
İpTv işi çok meşakkatli usta ben dahil kimse yanaşmaz ama inşallah çıkar öyle bir yiğit.40000 iptv kanal nasıl güncellenir hayal edemiyorum.Bence 40000 kanal aşırı fazla.Ulusal kanallarımız olsun gurbetçi dostlarımız için birde her ülkenin en çok rağbet gören 15-20 kanalı olsun kafidir.Her ülke der...
- Prş Haz 11, 2020 2:49 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
Dizinin ilk sezonu hariç diğer sezonları Türkçe dublaj olarak mevcut evet.
- Prş Haz 11, 2020 1:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
evet oranın uzantısı com. Ama anlatmak istediğim şuydu sorular sorarak, eğer çok sıkı takip edililen (sahipleri tarafından) dizileri verirseniz bunun sonuçları oluyor, siteniz kapanabiliyor, uzantı değiştirip yolunuza devam edebiliyorsunuz, ama bizim uzantı değiştirip yolumuza devam etme şansımız yo...