Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: Yeni Yılınız kutlu olsun.
    birali » Pzt Oca 01, 2024 12:12 pm

Resim
    6
    birali
    9.09%
  • seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
    tengildet » Cum Mar 06, 2020 6:03 pm

https://beytepe.tk/sey/videolar/1.mp4 seyirTURK Repo yu https://seyirturk.net İndir bölümünden indirebilirsiniz. 1. İndirdikten sonra kodide ayarlarda eklentilere girip zipten yükle diyerek yükleyin. 2. Böylece seyirTURK Repo yu kurmuş olacaksınız. 3. Daha sonra ayarlardan eklentilere tekrar girin ...
    6
    tengildet
    9.09%
  • Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm
    onur » Cum Haz 05, 2020 5:26 pm

Birçoğunuz biliyordur ama benim gibi gözünden kaçıranlar için Kodi Maintenance uygulaması kurulum ve ayarlarının videosuna buradan ulaşabilirsiniz şahsen ben çok başarılı buldum ve oldukça etkili oldu benim emektar bilgisayar ve androidbox cihazlarımda. https://www.youtube.com/watch?v=nUOBXKH4kqk bu...
    6
    onur
    9.09%
  • Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
    tengildet » Pzr Nis 19, 2020 9:02 pm

ilk mesaja küçük bir video koyduk. Bekleyenler için, kodlaması iyi gidiyor.
    6
    tengildet
    9.09%
  • Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
    tengildet » Pzt Nis 27, 2020 3:07 pm

Merhaba, Bildiğiniz gibi bir süre önce Samsung Tizen için seyirTURK widget yazmaya başlamıştık, epeyde bir yol katettik. Belli bir noktadan sonra widget in gerçek tv de nasıl göründüğü ve çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedik ve gördük ki Samsung Tizen televizyonlarında USB den widget yüklemey...
    6
    tengildet
    9.09%
  • seyirTURK istatistik
    tengildet » Pzr May 03, 2020 2:24 pm

6
    tengildet
    9.09%
  • seyirTURK uygulamalarına IPTV Favori ekleme çıkarma eklendi.
    tengildet » Sal May 12, 2020 2:10 pm

Yapmanız gereken iptv bölümünde verilen kanalların üzerinde iken Kodide sağ tıklayarak Androidde üzerine uzun süre basılı tutarak çıkan menuden Favorilere ekle demeniz. Seçtiğiniz kanal IPTV Favorilerinize eklenmiş olacak. Çıkarmak içinde IPTV Favorilerinizin içinde iken çıkatmak istediğiniz kanala ...
    6
    tengildet
    9.09%
  • Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi
    tengildet » Cum Haz 05, 2020 9:58 pm

Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi, iyi dinlemeler. Dinleyicileri bilir, tadı bir başkadır.
    radyo_tiyatrosu.png
    6
    tengildet
    9.09%
  • Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak
    tengildet » Çrş Haz 10, 2020 12:56 pm

Biliyorsunuz, uygulamalarımızda "İzlemeye Başladıklarım" isimli bir alanımız var, burada bir değişiklik yapıyoruz artık dizi yada filmleriniz izlediğiniz tarihten itibaren bir hafta hiç hareket olmazsa buradan silinecek. Buradan takip ettiğiniz diziler varsa bu dizileri "Favorilerim&q...
    6
    tengildet
    9.09%
  • Re: Rabbit'te bulunan as......ube sitesi üyelik sistemine geçtiğinden kaldırılmıştır.
    tengildet » Cmt Haz 13, 2020 4:49 pm

Bu kadar unutkan olmayın. :) buda bir tedbir mesela istemediğin biri rabbite girse her seferinde yanlış şifre dese denemeye devam edecek ama böyle olunca bozuk sanıp bırakacak:)
    6
    tengildet
    9.09%
  • Almanca Filmlerde temizlik yaptık :)
    tengildet » Prş Tem 02, 2020 9:18 pm

15.750 olan Almanca film sayımız temizlikten sonra 5.776 adete düştü, silinen tüm linkler kısa uyarı videosundan oluşuyordu. Artık Almanca Film bölümü daha temiz.
    6
    tengildet
    9.09%
  • Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
    ugurfilm » Pzt Tem 06, 2020 2:06 pm

sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize.
    6
    ugurfilm
    9.09%
  • VPN Manager
    Aslan-6 » Cmt Tem 04, 2020 12:10 am

vpn-manager.png Merhaba arkadaşlar, sizlere enigma2 cihazlarda güzel çalışan bir VPN eklentisi tanıtmak istiyorum: VPN Manager. Bu eklenti artık biraz eskimiş olan VPN Changer eklentisi'nin sahibi murxer tarafından yapılmıştır (Forum: boxpirates.to). Şu VPN şirketleri ile denendi ve güzel çalışıyor...
    6
    Aslan-6
    9.09%
  • 18.09.2020 tarihinden itibaren Android 5.0 ve üzerini destekliyoruz.
    tengildet » Cum Eyl 18, 2020 5:45 pm

TeJR ın çabaları ile artık Android 5.0 ve üzerini destekliyoruz. Umarım düzgün çalışır. Olursa sorunları buradan paylaşırsanız çözüm bulabiliriz.
    6
    tengildet
    9.09%
  • Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
    Sarkastik » Cum Eki 02, 2020 4:55 pm

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
    6
    Sarkastik
    9.09%
  • Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
    tengildet » Cmt Eki 10, 2020 9:35 pm

İsmail'im asıl sizin hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum. Helede şu son dönemde yaptıklarınız için ne yapsak ne desek boş.
    Senin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza en içten teşekkürler.
    6
    tengildet
    9.09%
  • ÖNEMLİ !!! Android APK sının zorunlu manuel güncellemesi ve site adresi değişikliği hakkında.
    tengildet » Sal Şub 06, 2024 11:53 pm

"BU MESAJ ARTIK GEÇERSİZDİR UYGULAMAYINIZ!!!!!!" Android uygulamasını kullanan kullanıcılarımızın 1 kereye mahsus olmak üzere, uygulamalarını sitemizden indirerek manuel olarak güncellemesini istiyoruz. Kurulu uygulamanın üzerine direk kurulum yapabilirsiniz. Alan adını aldığımız firmanın...
    6
    tengildet
    9.09%
  • "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
    tengildet » Sal Mar 26, 2024 5:36 pm

Biliyorsunuz biz seyirTURK olarak medyaları bir sunucuya yükleyip bunları sizlerle paylaşmıyoruz, eğer bu şekilde olsaydı bulunamayan her medyanın yenisini sunucuya yükleyip sorunu çözebilirdik. Ancak durum böyle değil, seyirTURK'ü bir tarayıcı olarak düşünmeniz sistemi anlamanıza daha rahat yardımc...
    6
    tengildet
    9.09%
  • Uygulama üzerinden VIP bitiş süresini görme
    tengildet » Pzr Ara 20, 2020 12:05 am

Uygulamalarımızın VIP Bilgi kısmında, VIP durumunuz ile birlikte VIP Bitiş Sürenizi de görebilirsiniz.
    6
    tengildet
    9.09%
  • Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
    GuCLu » Cmt Mar 14, 2020 12:50 am

Emeğinize sağlık. Android 7.0 , 7.1 ve 8.0 Android Box yukarı çıkma sorunu halen 3 cihazda devam ediyor. Tabi bunlar benim kurduğum cihazlar. Başka cihazlarda çıkıyordur büyük ihtimal. Iptv bölümünde zaping yapamadım, kanallar arası. Öneri : Hazır şablon olarak Typhoontv, Cyberflix vs kullanılabilir...
    5
    GuCLu
    7.58%
  • Re: Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
    tengildet » Cum Nis 17, 2020 12:06 pm

Mersis yazdı:
    Cum Nis 17, 2020 12:04 pm
    Bende televizyon için repo güncellenmesinde sorun yaşıyorum.
    Apk sorunsuz.
    Ama kodi için hep silip baştan kurmak gerekiyor.
    Bir sonraki gncellemede "hemen update" olacak umarım ondada sorun yaşanmaz:)
    5
    tengildet
    7.58%
  • seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
    tengildet » Sal May 26, 2020 4:43 pm

seyirTURK Android Sürüm 1.65 1. Genel: Artık dizilerin %85 bittiğinde o dizi bölümü bitmiş sayılıyor ve play butonu bir sonraki bölüme geçiyor. Filmler için bitiş oranı değişmedi %95 olarak kaldı. 2. Android: Dizibox(dbx Pro) parser düzeltildi, yabancıdizi(Drive) parser düzeltildi, 3. Android: Açılı...
    5
    tengildet
    7.58%
  • Android TV Uygulaması İçin Öneriler
    neyehbe » Pzt Haz 01, 2020 7:49 pm

Uygulamayı hazırlayan üstadın ellerine sağlık, gerçekten emek vermiş ve çok güzel olmuş. Xiaomi Mi Box S kullanıcısı olarak programın Android TV sürümü için nacizane birkaç önerim olacaktı. Dikkate alırsanız sevinirim. 1. Uygulamanın ana ekranında "Sayfam", "Filmler" ve "Diz...
    5
    neyehbe
    7.58%
  • Re: Seyirtürk
    tengildet » Prş Nis 02, 2020 1:16 pm

apk size güncelleme geldiğini söyleyecek siz tamama basacaksınız dosya indirilecek ve yüklemeye onay vereceksiniz bu kadar.
    5
    tengildet
    7.58%
  • Samsung smart tv
    Orhan » Prş Nis 09, 2020 4:43 pm

Eskiden ne güzel seyirtürk samsung tv den kullaniyorduk.
    Acaba tekrar olurmu ustalara rica etsek.
    5
    Orhan
    7.58%