Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Cum Eki 09, 2020 7:49 pm
Seçmiyoruz, bize kaynak olan tüm sitelerdeki yeni dizi ve yeni filmler çekiliyor. Dizileri aldığımız sitelerdeki yeni çıkan dizi ve eski dizilerin bölümlerini günlük alıyoruz (saat 13:00 da) eski dizilerin (sisteme daha önce eklenmiş) yeni bölümlerini hemen ekliyoruz çünkü detayları alınmış diziler ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Linmod
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Linmod
-
3.03%
-
-
turbetfur » Pzr Eki 11, 2020 2:49 pm
Hocam to the lake adlı diziyi dün eklediniz çok iyi biliyorum ama ne son çıkanlar da nede türe göre aramada ne sitede aramada bulamıyorum. Dizi menüsünde aramalara son çıkanlar diye bir bölüm ekler misiniz. Dikkat edin ana menüdeki dizi bölümü demiyorum arama bölümüne son çıkanlar diye bir şık dan b...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
turbetfur » Pzr Eki 11, 2020 3:01 pm
Hocam to the lake adlı diziyi dün eklediniz çok iyi biliyorum ama ne son çıkanlar da nede türe göre aramada ne sitede aramada bulamıyorum. Dizi menüsünde aramalara son çıkanlar diye bir bölüm ekler misiniz. Dikkat edin ana menüdeki dizi bölümü demiyorum arama bölümüne son çıkanlar diye bir şık dan ...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
turbetfur » Sal Eki 13, 2020 10:46 pm
tengildet yazdı: ↑Sal Eki 13, 2020 9:51 pm
@turbetfur, @linmod
teşekkürler. bir hata olmuş. tekrar kontrol ediniz.
Hocam aslında bu dizilerin yeni çıkan bölümlerini kaynaklarında çıktığı aynı gün eklemeniz gerçekten takdire şayan. Yani gerçekten bu zamanlamaya önem verilmeli ki veriyorsunuz.
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- krall5759
-
3.03%
-
-
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
nart » Cmt Eki 17, 2020 10:09 pm
Birde bunu dene; Downloader programı ile bunu kur yükle. http://51.68.189.105/filelinked.apk Filelinked programını kurduktan sonra aç. Reklam gelirse dismis yazan yere bas her zaman. Kod bana ait zaten kod 55895489 pin 2020 Bunu açtıktan sonra orada seyirTURK göreceksin. Oradan indir kur dene. Not:...
- 2
- nart
-
3.03%
-
-
turbetfur » Sal Eki 20, 2020 8:24 pm
Cep telimde kurulu seyirturk programında diziler bölümündeki bugün eklenenler ile tv box da kurulu diziler bölümündeki bugün eklenen diziler birbirini tutmuyor. Kısaca tv box daki program bugün eklenen dizileri göstermiyor. İki programda aynı sürüm.
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
kamilcicek » Çrş Eki 21, 2020 7:59 pm
tengildet yazdı: ↑Çrş Eki 21, 2020 6:16 pm
turbetfur yazdı: ↑Çrş Eki 21, 2020 6:03 pm
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde
Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez.
Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler
- 2
- kamilcicek
-
3.03%
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 9:22 pm
Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var? Hayır bakım yok, senin mesajına istinaden denedim bir sıkıntı yok. yani ana sayfa 4-5 saniyede geliyor, film ve dizi detay sayfaları bastığım anda geliyor. Diyelimki bir dizi linki bozuk başka bir li...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
turbetfur » Prş Eki 22, 2020 8:25 am
sn:@turbetfur. şu özellik olsun, bu özellik olsun diye yaz. sonrada linkler zor açılıyor diye yaz. birşeyi abartmamak lazım. herzaman sade ve yalın olan daha seri çalışır. tengin Resam hikayesini okudunuz ama hiçbirşey anlamadığınız anlaşılıyor. lütfen uygulamayı hazırlayanlaraı rahat bırakın. gere...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-