24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
    Stctr » Cum Ara 03, 2021 10:10 pm

SeyirTurk Surumu: seyirTURK Android Sürüm: 1.99.75 Cihaz: Formuler Z8 Pro 4K IPTV Cihazimin Özellikleri: Output Resolution: 4K (3840 x 2160) CPU : Hisilicon Quad-core GPU : Multi-core high-performance GPU RAM: 2GB DDR4 Storage: 16GB eMMC Operating System: Android 7.0 Networking: 2.4G / 5.8G Dual-Ba...
    2
    Stctr
    3.03%
    homers » Pzt Ara 06, 2021 8:00 am

Rica ederim. Android tv / tv kutusu üzerinde Kodi ve standart arayüz olan Estuary 'yi Türkçe dil ile kullandığınızı varsayıyorum. SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile b...
    2
    homers
    3.03%
    tengildet » Cmt Ara 11, 2021 2:19 pm

muratates1973 yazdı:
    Cmt Ara 11, 2021 12:37 pm
    selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
    değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler.
    2
    tengildet
    3.03%
    TeJR » Cmt Ara 04, 2021 12:25 am

... Yaşadığınız 3 sorundan ilki olan favorilere ekleme konusunda, sizden gelen bildirim sonrası bir inceleme yapıp düzeltmeyi yaptık diye düşünüyoruz. Bir sonraki güncellemede kullanabileceksiniz. Fakat diğer 2 sorun exoplayer(ki google'ın önerdiği playerdır) kaynaklı olma olasılığı var. Bunla ilgi...
    2
    TeJR
    3.03%
    deşarj » Cmt Ara 11, 2021 3:59 pm

selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü? değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler. Ustam Üyeler arasında Film dizi paylaşımı yanısıra nacizane bir öneri olarak daha önce yapan arkadaşlarımız vardı tekrar Portal yapamazlarmı?Siz...
    2
    deşarj
    3.03%
    cyberrx » Cum Ara 17, 2021 3:37 pm

İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
    2
    cyberrx
    3.03%
    tayf65 » Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm

merhaba
    saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
    2
    tayf65
    3.03%
    tengildet » Pzt Oca 10, 2022 12:57 am

Yeni güncelleme ile düzelecek. Test eden arkadaşlar problem olmadığını iletti. Dilerseniz sizde özel mesajınıza gönderdiğim linkten indirip deneyebilir ve sonucu iletebilirsiniz
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni ayarı. (Android Tv)
    tengildet » Cmt Şub 26, 2022 7:29 pm

Elinize sağlık. Sabitliyorum.
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Izlemeye Devam Et Hk
    dmtry » Pzt Nis 11, 2022 10:40 pm

O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur.
    2
    dmtry
    3.03%
  • Re: tengildet usta yardim
    tengildet » Cum Mar 18, 2022 12:45 pm

Selamlar ve emekleriniz icin tsk ler. Ben vip üyesiyim ancak iptv listeleri cok az ve örnegin calisan tv8 bulamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz. Simdiden tskler Nasıl az anlamadım 2 tane dünya ıptv leri varki toplamda 16000 kanal yapıyor sırf orası. Elbette çalışanı var çalışmayanı v...
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Rabbit iptal etme/kapatma
    ra._.do » Sal Şub 14, 2023 8:40 am

Çok teşekkür ederim cevabınız için sağolun.
    2
    ra._.do
    3.03%
  • Re: medya bulunamadı çaresi
    homers » Prş Şub 08, 2024 2:32 pm

çok filmde medya bulunamadı diyor . var mı çaresi. teşekkürler Bulamadığınız medyalar kaynaklardan silinmiş olabilir. O nedenle bir çaresi yok. Kaynağın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ancak bulamadığınız medyaları kaynak sitesinde izleyebiliyorsanız bir kodlama hatası olabilir. Bu durumda ...
    2
    homers
    3.03%
  • Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
    homers » Sal Mar 26, 2024 1:56 pm

Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...
    2
    homers
    3.03%
    tengildet » Sal Mar 26, 2024 2:54 pm

homers a ek olarak şunu belirteyim google android uygulamalarında kullanılan bir sistem var ve bu sistem kullanıcıların yaşadıkları problemlerin kayıtlarını tutuyor ve app sahibinin ulaşabileceği bir sitede yayınlıyor. teJR buradan kontrol ederek bize kullanıcı tarafından haber verilmeyen hataları ...
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
    homers » Çrş Mar 27, 2024 10:49 am

Peki film dizi görüntü kalitesini değiştirme yapılabiliyor? mu Kalite kaynaklarca belirleniyor, uygulama kalite ayarlama imkanı vermiyor. Seçtiğiniz medya için mevcut ise daha düşük kalite yayın yapan kaynakları kullanabilirsiniz. (Okru örneğin, farklı kalite seçenekleri verir). Ek olarak bazı kayn...
    2
    homers
    3.03%
  • Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
    LYCAN » Prş Mar 28, 2024 10:15 pm

Teşekkürler ilginiz için..
    2
    LYCAN
    3.03%
  • Hiremco x6 pro seyirTURK güncelleme sorununu çözümü
    tengildet » Prş May 16, 2024 10:17 pm

@Abraca kullanıcı isimli kullanıcımızın bize ilettiği çözüm: Hiremco x6 pro seyirturk güncelleme sorununu çözdüm, cihazda iki arayüz mevcut.Seyirturk ilk üstte bulunan arayuzde geliyor ve bu arayüz sürekli güncelleme uyarısı veriyor.Ben güncellemeyi yaptım sonra hiç açmadan seyirturk u alttaki arayü...
    2
    tengildet
    3.03%
    Abraka » Cum May 17, 2024 8:17 pm

Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...
    2
    Abraka
    3.03%
  • Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
    unaltarkan » Prş Mar 26, 2020 3:59 am

Ben fire tv stick te çok rahat kullanıyorum, sizin kurulumda bir yanlışlık olabilir, hiç bir hata vermedi şükür şimdiye kadar
    2
    unaltarkan
    3.03%
  • Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
    tengildet » Sal Mar 31, 2020 2:26 pm

Lütfen tv nizin görünt ayarlarından ekrana sığdır seçeneğini aktif ediniz. Ne alakası var demeyin denenmiştir :) diğer uygulamalarınız etkilenmeyecektir.
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
    Sonosmanli » Prş Nis 02, 2020 1:35 am

freestickte sorun yok sagolsun arkadaslarimiz.
    2
    Sonosmanli
    3.03%
  • Re: Seyirtürk
    scream » Cum Nis 03, 2020 4:55 pm

Anladım hocam uygulamayla yeni tanıştım eskidende varmış sanırım hiç kullanmadım bilmiyordum o yüzden sordum.
    2
    scream
    3.03%
  • Re: Philips televizyon
    Mersis » Cmt Nis 04, 2020 11:33 pm

Telefona baş sayfadaki indirme yerinden indir.
    Telefondan televizyona Send files to tv aracılığı ile gönder.
    Sonra dosya yöneticisinden kur.
    Ana sayfadada anlatım videosu var zaten.
    Kodi içinde repo indirip kuracaksın.
    Onunda videoları var.
    2
    Mersis
    3.03%
  • Re: Seyirtürk
    birali » Cum Nis 03, 2020 12:42 pm

Maalesef enigma için olmayacak. Belki Kodi eklentimiz enigma içindeki Kodide çalışır. Selam, Vivant DINOBOT 4K Plus Cihazımın E2 bölümünde Buradan https://www.opena.tv/allgemeine-image-informationen/51181-kodi-18-6-mit-widevine.html oluşturduğum Kodi uygulamasında Seyırtürk sorunsuz çalıştı... Emeğ...
    2
    birali
    3.03%