VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Telefondaki Android seyirTURK'te videoyu tam ekran nasıl yapabilirim?
    tengildet » Cum Haz 04, 2021 9:02 pm

Biliyorsunuz günümüzde ekran oranları değişiklik gösterebiliyor, bu yüzden bir çok videoyu tam ekran izleyemiyoruz, ancak bazı durumlara çözüm olacak bir özellik ekledik. Dilediğiniz videoyu oynatmaya başlayın, video oynarken resim büyütme için yaptığınız hareketi yani başparmak ve işaret parmağınız...
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
    muratates1973 » Sal Haz 22, 2021 2:27 am

Selam,Mi box3 kullanıyorum videoyu ileri almak istediğimde donma yaşıyorum tekrar tekrar geri çıkmak zorunda kalıyorum. Anladığım kadarıyla player değişmiş ileri geri simgeleri de göremiyorum. Teşekkür ederim.
    2
    muratates1973
    3.03%
    disnoy » Pzt Haz 28, 2021 4:26 pm

İyi günler herkese. 2 gündür android box ta giris yapmaya çalışırken anaekrana filmler gelmeden uygulamadan atıyor. Önbelleği sildim,uygulamayı silip kurdum,system web wiever temizledim durum değişmedi. Sorun yaşayan var mı acaba ve çözüm bulan? Uygulamalardan sürümü kontrol ettiğimde 1.99.5 görünüy...
    2
    disnoy
    3.03%
    tengildet » Pzr Ağu 29, 2021 10:29 am

Yok bizde hiç birşey kalmaz öyle 😊. Ama isim isim herkesi takip etmek mümkün değil. Tejr a sormuştuk; kullandığımız uygulama sorun bildirme sisteminde bir hataya rastlamadık, onun için ne yapabileceğimizi kestiremiyoruz. Ama kodlar gözden geçirilecek bunun içinde güncelleme verileceğine. Bu arada gü...
    2
    tengildet
    3.03%
    homers » Cum Ağu 27, 2021 11:45 am

Merhaba Öncelikle sorun değilde bir soru soracaktım. Örneğin yeni eklenen Bob Ross: Happy Accident filminde dublaj 720pizle.tr seçimini yapıyorum. Karşıma kaynak seçiniz : PUB+ PUB Veya webteizle.tr seçiminde, UP mailru fembed VidMoly ODK seçenekleri çıkıyor. Bunlar nedir? Kaliteli görüntü açısında...
    2
    homers
    3.03%
    Explorer35 » Cum Eyl 03, 2021 8:14 pm

Yok bizde hiç birşey kalmaz öyle 😊. Ama isim isim herkesi takip etmek mümkün değil. Tejr a sormuştuk; kullandığımız uygulama sorun bildirme sisteminde bir hataya rastlamadık, onun için ne yapabileceğimizi kestiremiyoruz. Ama kodlar gözden geçirilecek bunun içinde güncelleme verileceğine. Bu arada g...
    2
    Explorer35
    3.03%
  • Trident Cihazlarda seyirTURK'ü Denemek İsteyen Arıyoruz
    TeJR » Pzr Eyl 19, 2021 6:29 pm

Trident cihazlarda android uygulamamızın çalışmadığı iletilmişti. Onun için bir düzenleme yaptık. Bu apk'yı denemek ve geri dönüş yapmak isteyen Trident cihaz kullanıcısı varsa tengildet'e özel mesaj atarak dosyayı isteyebilirler.
    2
    TeJR
    3.03%
    kartalkaya19 » Pzr Eyl 19, 2021 3:38 pm

Merhaba Sayın Admin, fragman kısmının altına, o filmin yorumlarının yer aldığı bir yer açılabilirmi? Şöyleki: - Beyazperde vs gibi yerlerde yada Seyirtürk'e filmlerin çekildiği sitelerden o film ile ilgili yapılmış izleyici yorumları alınıp burda yer verilebilirmi? ve / veya - Seyirtürk'te ilgili fi...
    2
    kartalkaya19
    3.03%
    kerem29 » Cmt Kas 13, 2021 12:35 pm

Selamlar, degerli arkadaslar benim bir önerim olacak yurtdisinda biz filim ve dizi kadar iptv bölümünü cok kullaniyoruz sorun iptv favorilerinde bir kanal yayini kesildigi zaman o kanali cikarip yeni kanal ekliyoruz fakat ekledigimiz kanal listenin sonuna geliyor yani kanal siralamasi bozuluyor cözü...
    2
    kerem29
    3.03%
    homers » Pzt Ara 06, 2021 8:00 am

Rica ederim. Android tv / tv kutusu üzerinde Kodi ve standart arayüz olan Estuary 'yi Türkçe dil ile kullandığınızı varsayıyorum. SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile b...
    2
    homers
    3.03%
    Stctr » Cum Ara 03, 2021 10:10 pm

SeyirTurk Surumu: seyirTURK Android Sürüm: 1.99.75 Cihaz: Formuler Z8 Pro 4K IPTV Cihazimin Özellikleri: Output Resolution: 4K (3840 x 2160) CPU : Hisilicon Quad-core GPU : Multi-core high-performance GPU RAM: 2GB DDR4 Storage: 16GB eMMC Operating System: Android 7.0 Networking: 2.4G / 5.8G Dual-Ba...
    2
    Stctr
    3.03%
    TeJR » Cmt Ara 04, 2021 12:25 am

... Yaşadığınız 3 sorundan ilki olan favorilere ekleme konusunda, sizden gelen bildirim sonrası bir inceleme yapıp düzeltmeyi yaptık diye düşünüyoruz. Bir sonraki güncellemede kullanabileceksiniz. Fakat diğer 2 sorun exoplayer(ki google'ın önerdiği playerdır) kaynaklı olma olasılığı var. Bunla ilgi...
    2
    TeJR
    3.03%
    tengildet » Cmt Ara 11, 2021 2:19 pm

muratates1973 yazdı:
    Cmt Ara 11, 2021 12:37 pm
    selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
    değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler.
    2
    tengildet
    3.03%
    cyberrx » Cum Ara 17, 2021 3:37 pm

İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm -arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı -favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uyg...
    2
    cyberrx
    3.03%
    tayf65 » Pzr Ara 19, 2021 6:52 pm

merhaba
    saat gibi çalışna uygulama için emeginize sağlık. sorum ise şu: altyazılı filmleri listele komutu hitit güneşi logısunu göstermeden boşa düşüyor. diğer başlıklarda böyle bir sorun görmedim. kontrol etmeniz mümükünmü? teşekkürler...
    2
    tayf65
    3.03%
    deşarj » Cmt Ara 11, 2021 3:59 pm

selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü? değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler. Ustam Üyeler arasında Film dizi paylaşımı yanısıra nacizane bir öneri olarak daha önce yapan arkadaşlarımız vardı tekrar Portal yapamazlarmı?Siz...
    2
    deşarj
    3.03%
    tengildet » Pzt Oca 10, 2022 12:57 am

Yeni güncelleme ile düzelecek. Test eden arkadaşlar problem olmadığını iletti. Dilerseniz sizde özel mesajınıza gönderdiğim linkten indirip deneyebilir ve sonucu iletebilirsiniz
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni ayarı. (Android Tv)
    tengildet » Cmt Şub 26, 2022 7:29 pm

Elinize sağlık. Sabitliyorum.
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Izlemeye Devam Et Hk
    dmtry » Pzt Nis 11, 2022 10:40 pm

O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur.
    2
    dmtry
    3.03%
  • Re: tengildet usta yardim
    tengildet » Cum Mar 18, 2022 12:45 pm

Selamlar ve emekleriniz icin tsk ler. Ben vip üyesiyim ancak iptv listeleri cok az ve örnegin calisan tv8 bulamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz. Simdiden tskler Nasıl az anlamadım 2 tane dünya ıptv leri varki toplamda 16000 kanal yapıyor sırf orası. Elbette çalışanı var çalışmayanı v...
    2
    tengildet
    3.03%
  • Re: Rabbit iptal etme/kapatma
    ra._.do » Sal Şub 14, 2023 8:40 am

Çok teşekkür ederim cevabınız için sağolun.
    2
    ra._.do
    3.03%
  • Re: medya bulunamadı çaresi
    homers » Prş Şub 08, 2024 2:32 pm

çok filmde medya bulunamadı diyor . var mı çaresi. teşekkürler Bulamadığınız medyalar kaynaklardan silinmiş olabilir. O nedenle bir çaresi yok. Kaynağın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ancak bulamadığınız medyaları kaynak sitesinde izleyebiliyorsanız bir kodlama hatası olabilir. Bu durumda ...
    2
    homers
    3.03%
  • Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
    homers » Çrş Mar 27, 2024 10:49 am

Peki film dizi görüntü kalitesini değiştirme yapılabiliyor? mu Kalite kaynaklarca belirleniyor, uygulama kalite ayarlama imkanı vermiyor. Seçtiğiniz medya için mevcut ise daha düşük kalite yayın yapan kaynakları kullanabilirsiniz. (Okru örneğin, farklı kalite seçenekleri verir). Ek olarak bazı kayn...
    2
    homers
    3.03%
  • Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
    LYCAN » Prş Mar 28, 2024 10:15 pm

Teşekkürler ilginiz için..
    2
    LYCAN
    3.03%
  • Hiremco x6 pro seyirTURK güncelleme sorununu çözümü
    tengildet » Prş May 16, 2024 10:17 pm

@Abraca kullanıcı isimli kullanıcımızın bize ilettiği çözüm: Hiremco x6 pro seyirturk güncelleme sorununu çözdüm, cihazda iki arayüz mevcut.Seyirturk ilk üstte bulunan arayuzde geliyor ve bu arayüz sürekli güncelleme uyarısı veriyor.Ben güncellemeyi yaptım sonra hiç açmadan seyirturk u alttaki arayü...
    2
    tengildet
    3.03%