Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
tengildet » Prş May 28, 2020 12:29 pm
Mersis yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:09 pm
%85 olayı iyi olmamış sanki.
Ben şimdi izlerken uykum geldi.
Film de %87 'de.
Kapatıp açınca o dizi, film izlenmiş olarak mı görülecek.
Kötü olmuş.
Filmlerde hala %90 eskisi gibi sadece diziler için çünkü dizi bittiğinde arkada oynayan oyuncular vs uzun kalıyor.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
ardafikret » Prş May 28, 2020 12:51 pm
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- 2
- ardafikret
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 3:15 pm
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. filmzalda maalesef game of thrones silinmiş: "Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştı...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 5:58 pm
onur yazdı: ↑Prş May 28, 2020 4:03 pm
usta embed üzerinden açılmıyor linkler site üzerinden açılıyor,sanırım site üzerinden güvenlik uyguluyor.yani tıpkı closeload linkleri gibi embed browserda çalışmıyor fakat site üzerinden çalışıyor.teknik olarak olmasada sanırım anlatabilmişimdir konuyu
hallettik, teşekkürler.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: teşekkür ve öneri
chatlack » Cmt May 30, 2020 1:04 am
Selamlar. Ben Kodi eklentisi olarak kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bulduğumu iletmek istedim. Tek eksik benim gördüğüm kadarıyla içeriklere ait daha fazla link eklenebilir. Tabi ki arka planda link verilen siteler ile bir anlaşma var mı o sitelerin de onayının alınması gerekiyor mu bilmiyorum ...
- 2
- chatlack
-
3.03%
-
-
compasso » Cmt May 30, 2020 4:00 pm
Yıllar sonra Seyirtürk kullanmak gerçekten çok güzel. Bu uygulama eminim ki her geçen gün çok daha gelişecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
- 2
- compasso
-
3.03%
-
-
ardafikret » Prş May 28, 2020 4:45 pm
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. filmzalda maalesef game of thrones silinmiş: "Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştı...
- 2
- ardafikret
-
3.03%
-
-
spolat » Cmt May 30, 2020 2:08 pm
merhaba, seyirtürk uygulaması için teşekkür ederim , emeğinize sağlık. Kodi eklentisi çok güzel olmuş. site sayısı zamanla artarsa kodiden yakın zamanda paralı olan diğer eklentiyi tamamen silebileceğim :) Dün Bir zamanlar Anadolu'da filmini izleyeyim dedim. seyirtürk kodi eklentisinin arama kısmınd...
- 2
- spolat
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt May 30, 2020 11:12 pm
Android uygulamadaki Sayfam kısmına 5 tane element yerleştirmemizi izin veriyor bu sayı 8-10 tane olursa tadından yenmez Elementlere Türde eklenmeli Örnek Filim türleri Örnek Resim https://i.hizliresim.com/SMkLcO.png Dilerseniz ana ekranı özelleştirip film türlerini oraya alabilirsiniz. Sayı konusu...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
kruisland » Sal Haz 02, 2020 2:31 am
Gercekten sagolun var olun guzel bir hizmet ilk samsung tv aldigimda kurmustum eski seyirturku,ve daha sonrada kodi ve android olarak kullanmistim ama malesef nedendir bilmem kayboldu gitti eh bu arada turkvodla idare ettik ama tekrar dondunuz muthis oldu supersi niz bu arada updatelerle iyi ve daha...
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
- 2
- syrtrk
-
3.03%
-
-
Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu
deşarj » Cum Haz 05, 2020 5:08 pm
Windows 7 de Kodi kullanıyorum, Seyirtürke izlediğim bir kanaldan çıkış yaparken tekrar aynı kanala bağlanıyor hatta başka bir eklentideki kanala geçip o kanaldan çıkınca yine seyirtürkten çıkış yaptığım kanala bağlanıyor ayrıca Kodiden normal çıkış yapamıyorum. Diğer kullandığım eklentilerde böyle...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- ardafikret
-
3.03%
-
-
- 2
- ardafikret
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Haz 25, 2020 3:27 pm
Kodi 19 da malesef seyirTURK hic bir sekilde calismiyor Eski uygulamaların hiç biri çalışmaz zaten. Ancak python 3 e geçen uygulamalar çalışır sadece. bu durumu biliyoruz ve Kodi 19 verilene kadar python 2.7 de kalacağız. Kodi 19 ne zaman stable release olarak verilirse o zaman python 3 e geçeceğiz...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Kodi
andro343536 » Pzr Haz 28, 2020 12:01 pm
Kıymetli Emeği Geçen Güzel İnsanlar Teşekkürler, Sistemi severek kodi uygulamasında kullanıyoruz. Vavoo uygulamasina addonu yükledim. Filmi kapat diyorum. Önce film kapanıyor, Fakat 1 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu vavoodan çıkana kadar devam ediyor. Bu problem seyirturkten sonra pek kullanmadığım...
- 2
- andro343536
-
3.03%
-
-
Re: Shield TV Kodi Video Stop Problemi
tengildet » Çrş Tem 01, 2020 8:34 pm
Her film ya da dizi 4 kez daha aciliyor stop'a basildiktan sonra, sebebi ne olabilir? Tesekkurler. shield de neden seyirTURK Kodi kullanıyorsunuz? seyirTURK Android o cihaz için daha iyi ve fonksyonel. Sorun voodoo da vardı sizde de oluyorsa ilginç bir durum çünkü Kodi de böyle bir sorunu bildiren ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- threedee
-
3.03%
-
-