Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- virusnoir
-
3.03%
-
-
- 2
- kral2003
-
3.03%
-
-
- 2
- Ayxan2017
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Çrş Nis 29, 2020 12:51 pm
Çok teşekkürler, ancak bu widget daha önce storeda olduğu için usb bellekten kurulum dosyası (.tmg) var o widgetın. Samsung normal widgettan usb belleğe atılan şekle (yani wgt den tmg ye çeviren) getiren programı da kaldırdığından artık oda olmuyor malesef. smartiptv ve ssiptv daha önceden yapmışlar...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Turan_Turkaz » Çrş Nis 29, 2020 1:21 pm
Aslında ben Android TV Box üzerinden kullanıyorum ve de çok memnunum. Ama Samsungu olan arkadaşlar için de bir güzellik olmuş olurdu. Her harikulade emeğinize, ellerinize, kalbinize sağlık.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- 2
- Turan_Turkaz
-
3.03%
-
-
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Serkanice » Çrş Nis 29, 2020 8:45 pm
Üzerine gelip kırmızı tuşa basıp run widget yapıyorum ama ekran kararıyor kurmuyor o eski seyirTURK uygulama..zamanında h seri j seri ler için ordan seyirTURKe bakabilmeleri için oraya koydurmuşduk. kısacası çalışmaz o..sadece kaldırılmamış...usta yenisini yapsın değıştirecem yenisi olacak orda ;)
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
nezih62tr » Cum May 01, 2020 8:48 pm
Merhaba,
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
- 2
- nezih62tr
-
3.03%
-
-
- 2
- mami20
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
tariktarik » Pzr Mar 22, 2020 1:39 pm
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
- 2
- tariktarik
-
3.03%
-
-
Serkanice » Pzr Mar 22, 2020 6:52 pm
tariktarik yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:39 pm
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
evet tizen olmayan Samsung Smart TV
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
gurbey » Pzt Mar 23, 2020 11:16 pm
ue32es6100 samsung var bende de ama bir ayar yapamadım ,50 yaşımda her gün güncel iptv m3u bulacam diye anam ağlıyor

yokmu bu modellere 7-8 türk kanallarını gösteren bi ayar
- 2
- gurbey
-
3.03%
-
-
Serkanice » Pzt Mar 23, 2020 11:31 pm
gurbey yazdı: ↑Pzt Mar 23, 2020 11:16 pm
ue32es6100 samsung var bende de ama bir ayar yapamadım ,50 yaşımda her gün güncel iptv m3u bulacam diye anam ağlıyor

yokmu bu modellere 7-8 türk kanallarını gösteren bi ayar
tengildet usta diyorki olacak bi ayar
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
- 2
- ASXCMH
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- staluer
-
3.03%
-
-
Re: film izlerken filmden atılan var mı?
trhnx » Cum Mar 27, 2020 1:46 am
Kodi SeyirTurk den oglumla bir kac gündür animasyon filmleri izliyoruz. Donma,takilma yada direkt filmden atma gibi birsey olmadi. Gayet normal seyredebiliyoruz.
- 2
- trhnx
-
3.03%
-
-
- 2
- caneker
-
3.03%
-
-
Serkanice » Çrş Nis 01, 2020 12:37 am
Evet eski bir kullanıcı olarak Samsung için bi uygulama istiyoruz bu arada eskiler renkli olacaktı beni kaydetmemişsiniz üzüldüm Caneker sen zaten vip bir üyesin. Usta galiba portal yapanları birtek yeşil yapmış..değişen bir şey yok. seni burda gördüğüme sevindim. :cay :cay :cay benden olsun gardaş...
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
Re: Linux cihazlarda Seyirtürk
tengildet » Çrş Nis 01, 2020 4:47 pm
mail yoluylada yanıtlamıştım bir kea daha yanıtlayayım,
üyelik isteyen kanallar çalışmaz ,
2 dizi, türk filmi, türk dizisi, almanca filmler verilecek güncelleme ile olacak.
Teşekkür ederim
Not : açtığınız aynı konulu 2 mesaj silinmiştir.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Sunucuda Sıkıntı Var
TeJR » Cum Nis 03, 2020 5:40 pm
Sunucudaki sıkıntı bizden kaynaklı değil. Programda geçici açılmama sıkıntısı yaşayabilirsiniz.
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
- 2
- fenerliadnan
-
3.03%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
Kaptan » Cmt May 02, 2020 7:56 pm
Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
Kaptan » Cmt May 02, 2020 8:14 pm
SEYİRTÜRK Ü kurdum,dowloadda verdiğiniz apk ile,cam gibi hd.seyrediyorum,elinize emeklerinize sağlık.
- 2
- Kaptan
-
3.03%