Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
marac27 » Pzr May 03, 2020 12:46 pm
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi ...
- 2
- marac27
-
3.03%
-
-
- 2
- yousiyass
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- burhank07
-
3.03%
-
-
Re: iptv ipucu
Mersis » Sal May 05, 2020 8:59 pm
Sağolun.
Ulusal kanallar çalıştı 'da Portoriko sorun çıkardı.
Olmadık yerlere link açılıyor. Oda önemli değil.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Mersis » Çrş May 06, 2020 12:01 am
Şimdi girip bir kaç kanal açtım.
Belgesel kanalları sorunsuz çalışıyor.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
hakan2200 » Çrş May 06, 2020 10:30 am
Android televizyonumda Kodi Tv üzerinden Bazı IP tv leri açmaya çalıştığımda siyah ekran karşıma çıkıyor. Sonrasında filmler bölümünü açayım diyorum onlarda da siyah ekran ile açılıyor. bazen sadece ses oluyor bazen hiçbir tepki vermiyor. İzlemekten vazgeçiyorum, televizyonumda ki youtube girmek ist...
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Çrş May 06, 2020 3:04 pm
Sedat_57 yazdı: ↑Çrş May 06, 2020 2:51 pm
Merhaba
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
Öneriniz için teşekkürler. Evet bu yöntemi biliyoruz , ama kaç kişi bu şekilde yükleyebilecek?, bir çok insan hala androide uygulama yükleyemiyor maalesef.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Çrş May 06, 2020 3:46 pm
Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen😁. yani diyorsunuz ki 10 kişi için uygulama yapın, bunu yaparken harcadığınız zamanda uygulamalar için yapacaklarınızı yapabileceklerinizi yapmayınız. ve sadece 10 kişi kullansın :). Ben size bir çay vereyim :cay . Ama bir yol mutlaka bulacağız, ba...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
deşarj » Pzt May 11, 2020 5:33 pm
Favorilere aldığımız dizilerin yeni bölümleri çıktığında Favoriler listemizin üst sırasında yer alması mümkünmüdür?Diziler-Yeni bölümü çıkanlara da bakıyorum elbette ama bazen de gözümüzden kaçıyor.Saygılar.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.
Ressam » Sal May 12, 2020 4:29 pm
Yenilikler çok çok güzel bizleri memnun etmek için elinizden geleni her zaman yapıyorsunuz
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.
- 2
- Ressam
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- staluer
-
3.03%
-
-
- 2
- staluer
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
İzlemeye devam et sekmesi
Metka » Prş May 21, 2020 4:10 am
Android uygulamasında, İzlemeye devam et sekmesinde yer alan ikonlar, izleme bittiği halde hala orada kalıyor. Bu sekme nasıl temizleniyor.
- 2
- Metka
-
3.03%
-
-
Re: İzlemeye devam et sekmesi
tengildet » Prş May 21, 2020 9:10 am
Android uygulamasında, İzlemeye devam et sekmesinde yer alan ikonlar, izleme bittiği halde hala orada kalıyor. Bu sekme nasıl temizleniyor. Bir filmi tamamen (En az %95 ini) izlemeniz durumunda o listeden hemen kalkar. Bazen credits ler çok uzun oluyor film bittiğinde %95 i izlenmemiş olabiliyor. Y...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
deşarj » Prş May 21, 2020 5:45 pm
Hali hazırda Seyirtürkü kodi üzerinden kullandığım uydu cihazı(SF-8008).Keşke Netflix gibi eklenebilse.SX 88 de var bende onda seyirtürk nasıl kullanılıyor.Web tv üzerinden demişsiniz ama bende çıkmıyor. Webtv ana menüye eklenmiş şimdi gördüm ama Seyirtürk ayarlar kısmı yok olsaydı iyiydi kendi iptv...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Samsungq65
-
3.03%
-
-
Mersis » Cum May 22, 2020 11:20 am
Olmuyorsa iki yol kalıyor.
Bilgisayarı kablosuz klavye ile televizyona bağlamak veya android box almak.
Android box artık evler için olmazsa olmaz.
Ben samsung televizyon alacağım diye önceden android box alıp kendimi hazırlamıştım.
Ama olmadı Sony aldım box yedekte kaldı.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.
GuCLu » Cum May 22, 2020 4:03 pm
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. D...
- 2
- GuCLu
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-