Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)
Mersis » Cum Haz 19, 2020 7:10 pm
Samsung S7 edge apk ve kodi repo güncellendi.
Asus kodi repo güncellendi.
Sony Tv apk güncellendi.
Sony kodi repo güncellenmiyor.
Ne yapmam lâzım. Yeniden indirip baştan mı kurayım, bekleyim mi.
Not ; el ile müdahale edince güncellendi.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)
Mersis » Cum Haz 19, 2020 7:55 pm
Şöyle bir durum dikkat dağıtıyor. Apk 'da sağ yön tuşuna (sol tuştada oluyor 😊) basıp 5 - 10 - 15 kanal ileri gidip istediğimiz kanalı ok lesek bile o geçtiğimiz kanal sayısı kadar sağ üstte saat yanıp sönüyor. Tam olarak saydım. 15 ileri gittim. Ok ledim. Sağ üst köşeye baktım. 15 sefer saat çıktı. 😂
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Muco2000
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
Re: Bein kanalları
emrebursali_2 » Pzr Haz 21, 2020 4:34 pm
Ben daha yeni olduğum için pekbirşey bilmiyorum.
Fakat tüm kanalların olduğu *** vs. bir eklenti var mı kodi için.
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Neben der Spur
homers » Pzr Haz 21, 2020 4:51 pm
"Neben Der Spur" adlı tv filmi serisi film olarak Unutulmaz Filmler , dizi olarak Dizilla ve ( dizipub ) sitelerine eklenmiş. SeyirTürk uygulamaları (yanılmıyorsam) belirtilen siteleri kaynak olarak kullandığı halde hem dizi hem film olarak aratmama karşın arama sonuçları boş dönüyor. Soru...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Re: Neben der Spur
tengildet » Pzr Haz 21, 2020 5:32 pm
Video kaynağı olarak evet. Ama poster imdb den açıklama vs başka kaynaktan alınıyor bu nedenle imdb bilgisi yada açıklama veya tür bilgilerini alamadığımız dizi ve filmleri sisteme eklemiyoruz ama çok bilinen bir dizi yada film için elle giriyoruz. Söylediğiniz dizi de popüler olmadığından manuel ol...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
karaselim » Pzr Haz 21, 2020 7:29 pm
tariktarik yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:39 pm
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
Ben de 46ES7000 var ama netflix desteği devam ediyor.
- 2
- karaselim
-
3.03%
-
-
Re: Neben der Spur
tengildet » Pzt Haz 22, 2020 3:10 pm
"Neben Der Spur" adlı tv filmi serisi film olarak Unutulmaz Filmler , dizi olarak Dizilla ve ( dizipub ) sitelerine eklenmiş. SeyirTürk uygulamaları (yanılmıyorsam) belirtilen siteleri kaynak olarak kullandığı halde hem dizi hem film olarak aratmama karşın arama sonuçları boş dönüyor. Sor...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
Re: iptv player tavsiye?
emrebursali_2 » Prş Haz 25, 2020 5:49 pm
Arkadaşlar önerebileceğiniz iptv player var mı hem m3u dosyaları hem linkleri atabileceğim (huhu url'si izleyip, m3u dosyası yukleme) hızlı ve kullanışlı wanced var ama biraz hantal bir program gibi ya da wancedı hızlandırma İn bir yolu var mı? (ya da kodi'de hepsini yapabilir miyiz) Şahsen ben m3u...
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
- 2
- tariktarik
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
kruisland » Cum Haz 26, 2020 11:17 pm
Normal da sitelere bakinca, gunluk bir eklenti var son eklenenler bolumlerinde mesala film sites hdfilmcehennemi gibi ve dizi sitelerinde ama son birkac gundur seyirTURK te malesef hic bir yenilik yok nedendir acaba, ayrica bazi diziler de tum bolumler listed yok,. Bilinmeyen bir sorunmy var yoksa s...
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
emrebursali_2 » Cmt Haz 27, 2020 11:35 pm
İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyor...
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
GuCLu » Cmt Haz 27, 2020 11:02 pm
Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre; 1- Tivimate Full versiyon yada modlu 2- İmplayer 3- İptvsmarters 4- Xciptv player 5- Ott Navigator Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz. Stbemu Pro programı. Teşekkür ...
- 2
- GuCLu
-
3.03%
-
-
emrebursali_2 » Pzr Haz 28, 2020 3:34 pm
İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
emrebursali_2 » Pzr Haz 28, 2020 10:09 pm
Bu arada ekleme yapmak isterim Ott Navigator ü de bugün biraz baktım o da iptv extreme alternatif gösterilebilir hattaki ott de Mac portal vs. gibi daha fazla değişik sağlayıcı ekleme olayları var. Hattaki ott extreme'i de geçebilir bana göre fakat tamamen kullanıcıya kalmış bir durum.
- 2
- emrebursali_2
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzt Haz 29, 2020 12:59 pm
Selam , You Tube de (By Gencer )diye bir beyefendinin ve ekibinin sayfası var,sağlam virüssüz herkese açık programlar koyuyor ,(sizler de oradan onlarca videları bakıp indirebilirsiniz.video altlarında apk.lar var)bakıp oradan sizler için 2 ip tv.apk indirme programı yazıyorum.telefona kurarken vir...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%