Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
hoyares » Çrş Eyl 30, 2020 9:08 pm
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- 5
- hoyares
-
7.58%
-
-
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
deşarj » Çrş Eyl 30, 2020 10:27 pm
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- 5
- deşarj
-
7.58%
-
-
- 5
- tengildet
-
7.58%
-
-
- 5
- tengildet
-
7.58%
-
-
- 5
- tengildet
-
7.58%
-
-
Teşekkürler
flypage » Çrş Kas 16, 2022 11:53 am
Az önce baktım: 17.06.2020 tarihinde SeyirTürk ile tanışmışım. YouTube'da bir tanıtım videosunda duymuştum uygulamayı ilk olarak. Aynı gün üye olup kullanmaya başlamıştım cihazlarımda. 2,5 sene olmuş kullanmaya başlayalı. Bu uygulama ile benzeri onlarca uygulama kullandım android cihazlarımda alter...
- 5
- flypage
-
7.58%
-
-
Film ve Diziler Özel Menüsü
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 3:23 pm
Bu menüye, filme yada diziye uzun süreli basarsanız yada kullandığınız cihaza göre farenin sağ tuşuna basarsanız ulaşabilirsiniz. a. Benzer Filmleri Listeleme: Bu seçeneği seçerseniz, seyirTURK te bu filmi seyretmiş olan tüm kullanıcıların ,izledikleri filmlerden oluşan ve en çok izlenmiş benzer fil...
- 5
- tengildet
-
7.58%
-
-
seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
ismailglr » Pzt Mar 09, 2020 11:48 am
merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı.
uzmanlık sorusu
ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle
) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin?
- 4
- ismailglr
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
TeJR » Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
- 4
- TeJR
-
6.06%
-
-
ettu » Pzt Mar 09, 2020 9:16 pm
Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allcas...
- 4
- ettu
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
onur » Sal Mar 10, 2020 1:30 am
Öncelikle hayırlı olsun telefonumda tekrar hitit güneşini görmek güzel
yalnız android 5 lerde sanırım sorun var hem box hemde t60 telefonumda uygulama açılmıyor internet hatası verip kapanıyor.Varmıdır ustam bu sorunun bir çözümü.
- 4
- onur
-
6.06%
-
-
ettu » Çrş Mar 11, 2020 9:30 pm
Merhaba ismailglr, seyirturk ve sizleri hiç unutmamıştım ki! Telefona AllCast_Premium_v2.0.4.9P_Apkmos.com.apk uygulamasını kurun. (Bu uygulama premium olduğu için cep telefonundan video izleniminde sınırsız kullanım izni verir) Tv, wi-fi ile nete bağlı iken telefonda Allcast uygulamasını çalıştırın...
- 4
- ettu
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
Mersis » Çrş Nis 08, 2020 3:36 am
Ekledim harika çalışıyor.
Bir eksiği var.
Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor.
Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor.
Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi.
İyi Geceler.
- 4
- Mersis
-
6.06%
-
-
Re: Seyirtürk apk icin bir sorum olacak
maho35 » Cum Nis 17, 2020 11:51 am
slm ustalar sizlere bir sorum olacak bende amazon fire stick 2 var ne zaman günceleme gelirse neden otomatik günceleme olmuyor.her zaman silip tekrar yüklemekmi lazim bunun baska bir yöntemi yokmu acaba? sadece ögrenmek istedim. vermis oldugunuz emekler icin cok ama cok tsk ederim,emekleri gecen he...
- 4
- maho35
-
6.06%
-
-
seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
tengildet » Cum May 22, 2020 3:46 pm
https://www.youtube.com/watch?v=APQDM6IEP34 seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme: 1. Filmler menüsünde iken ayarlara (sağ üst) giriniz, (05.06.2021 den sonra "Ayarlar" sol üstteki menünün içine alınmıştır.) 2. Açılan menüden Özelleştirmeler'e girerek hangi kanala (ana ekranda çı...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- deşarj
-
6.06%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Sal Haz 02, 2020 12:33 am
Tüm önerileriniz değerlendiriliyor. Önerileriniz için çok teşekkürler. Ayrıca zaman ayırıp böylesine detaylı öneriler verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Hocam bir de burada ve Türler kısmında "Almanca" seçeneği olduğu gibi "Türkçe Dublaj" ve "Türkçe Altyazılı" kate...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
tengildet » Cum Haz 05, 2020 11:07 am
Selamlar! Öncelikle geliştiricilere teşekkür ederim böylesi güzel bir uygulama hazırlayıp bizlere sundukları için. Daha önce diğer başlıkta Android uygulaması için işlevsel yönden bazı önerilerim olmuştu. Bu başlıkta ise tasarım, UI (user interface) ve UX (user experience) konularında birkaç önerim...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
TeJR » Cmt Haz 06, 2020 6:53 pm
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler.
- 4
- TeJR
-
6.06%
-
-
TeJR » Cmt Haz 06, 2020 7:42 pm
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler. kay...
- 4
- TeJR
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
tengildet » Cmt Eki 10, 2020 2:57 pm
Biz bir ürün sağlayıcı olarak herkesi düşünmek zorundayız. Çünkü ürünümüzü daha fazla insan kullansın isteriz. Yerli dizilere de yer vermek gerekir çünkü izleyicisi olan bir ekosistem bu. Ben yakınlarımdan gördüğümü yazıyorum: aynı saatte farklı kanallardaki dizileri izlemek istiyorlar ancak tek kan...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
web_2020 » Çrş Eki 21, 2020 10:10 pm
sn:@turbetfur. şu özellik olsun, bu özellik olsun diye yaz. sonrada linkler zor açılıyor diye yaz. birşeyi abartmamak lazım. herzaman sade ve yalın olan daha seri çalışır. tengin Resam hikayesini okudunuz ama hiçbirşey anlamadığınız anlaşılıyor. lütfen uygulamayı hazırlayanlaraı rahat bırakın. gerek...
- 4
- web_2020
-
6.06%
-
-
Android seyirTURK'te iki kişi giriş yapabilir mi?
tengildet » Cum Haz 04, 2021 9:22 pm
Bir dostumuzun isteği idi gerçekleştirelim istedik. Diyelim bir TV niz var Android işletim sistemli ve seyirTURK kurulu, medyaları farklı saatlerde ev ahalisinden 2 kişi izliyor, doğal olarak bu iki kişi aynı diziyi izleyip (farklı saatlerde) farklı bir noktada izlemeyi durduruyorlar, bu durumda kal...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%