Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
tengildet » Sal Ağu 06, 2024 10:45 pm
İlginç bir durum var. İlk defa almanyada bir sitenin yasaklandığına şahit oluyorum.
s.to maalesef erişime kapatılmış almanya da. Bir süre beklemede kalacağız.
photo_2024-08-06_16-58-23.jpg
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Swat » Pzt Ağu 26, 2024 7:26 pm
Verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim. Sorunu belirleme açısından gayet açıklayıcı oldu. Türkiyede üretilen uygun fiyatlı Android tvlerde maalesef bu durum var. Yani webvview ın yüklü olmaması yada eski sürümde olması. Bu durumda cihazınızın oynatabilmesi için filmlerin adreslerinden filmle...
- 2
- Swat
-
3.03%
-
-
Erhan06 » Pzr Eyl 01, 2024 2:25 am
Merhaba, benim de aynı sorunum var. Onvo marka televizyonumda çoğu film ve dizide medya bulunamadı diyor ama telefon ve tabletimden sorunsuz seyredebiliyorum. Bu konuya acil çözüm getirebilirsiniz sevinirim.
- 2
- Erhan06
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.07.2024)
sukruhas » Pzt Eyl 02, 2024 11:12 am
Videoyu yavaşlatma ve hızlandırma seçeneğinin yukarı barda olması çok kötü olmuş bence, rengi açıp kapamak için üst bildiri panelini indirdiğimde sürekli videoyu ya yavaşlama moduna yada hızlandırma moduna alıyorum, bu özelliğin player'a eklenme şansı nedir? ekran parlaklığını sağ ve sollarda dikey ...
- 2
- sukruhas
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- stosun
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- superas
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- muratates1973
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
tengildet » Pzt Eki 21, 2024 9:28 pm
Dizikolik bir ara evet yabancı kaynaklardan biri yanlışlıkla TA gösteriyordu ama yaklaşık bir ay önce düzeltildi. Eğer hala rastlarsanız bildirirseniz seviniriz. yinede sistemi kontrol ediyoruz. Edit: kontrollerimizde sayısı önemsenecek miktarda yabancı YK dizi ve film linklerinin daha önce yaptığı...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- turkmen_m
-
3.03%
-
-
Re: Uygulamalarda Arama Özelliği
tengildet » Cmt Ara 12, 2020 5:25 pm
12.12.2020 tarihi itibarı ile arama özelliğimizi bir parça daha geliştirdik. Artık Türkçe karaterler yerine İngilizce harfleri de yazıp aratabileceksiniz. Sistemimiz medya isimlerini IMDb den aldığından, özellikle Türk dizi ve filmlerinde isimler ingilizce harflerle de yazılmış olabiliyor tabii Türk...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma
tengildet » Sal Mar 08, 2022 11:40 pm
IPTV listesinden bir kanalı favoriye alıp geri dönüşlerin IPTV listesinin taaaa en başına gitmesi biraz sorunlu gibi geldi bana. Misal 1.000 kanal var IPTV listesinde 455.kanalı favoriye aldım ve geri döndüm. Döndüğüm yer 455 değilde 1 nolu sıra oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkür ederim [e...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
tengildet » Pzt Eyl 16, 2024 7:25 pm
Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin. şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz so...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
TeJR » Prş Ara 14, 2023 4:54 pm
Öncelikle detaylı geri bildiriminiz için teşekkürler. Homers'ın gerekli açıklamaları yapmış zaten, ama ek olarak 1. ve 2 maddeler başka kimseden gelmeyen bir şikayet olduğundan genel bir sorun değil gibi, bir inceleme yapalım belirttiğiniz cihazlar için, 3-4-5. maddeler dediğim gibi Homers yeterli a...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
deşarj » Prş Ara 14, 2023 6:40 pm
Bildirimlerde ara ara sıkıntı bende de oluyor ama genelde tüm bildirimleri alıyorum.Botların linkleri nasıl neye göre aldığını merak ediyorum.Örnek olarak bugün çıkan Polonya komedi dizisi 1670 isimli diziyi gösterebilirim.Bu dizi kaynak sitelerimizden DiziBox,Dizilla ve Dizilab da olmasına rağmen b...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
deşarj » Prş Ara 14, 2023 7:31 pm
homers yazdı: ↑Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.
Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt Ara 16, 2023 4:11 pm
son bir kaç gün yoğundum, yanıt veremedim kusura bakmayın lütfen.
Günlük botlar siteleri ziyaret edip, sitelerin sayfalarındaki yeni çıkanlar kısmından verileri alırlar (daha fazla bilgi veremem). Eğer site eklediği bölümleri bir şekilde haber vermemiş ise bizim botlarında haberi olmaz maalesef.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
homers » Prş Ara 14, 2023 7:39 pm
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi. Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum. Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse. Botlar nasıl davranıyor ben de tam bil...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Re: Usta lg webos tv
tengildet » Pzr Şub 23, 2020 7:40 pm
Zaman geçsin öncelikli işler rayına otursun, daha sonra arayışlara gireriz. Ancak o tv lerde mkvod var zaten. Öneriniz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%