Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Mersis » Pzr May 24, 2020 12:40 pm
tengildet yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:21 pm
Mersis yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:02 pm
Apk kendi iptv miz kısmında grupları, kanalları istediğimiz gibi sıralasak mükemmel olurdu.
TiviMate 'de bunu yapabiliyorum.
Sizdede olsa daha çok tercih sebebi olurdunuz diye düşünüyorum.
Ama biz iptv uygulaması değiliz ki
Biliyorum ki.
Amacım daha çok duyulmanız.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
quaresma » Pzr May 24, 2020 6:39 pm
Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.Öncelikle uygulamada emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık.Sayısız turkvod eklentisi kurup kaldırdığım 1,5 senedir kullandığım mi box ımı uygulamanız sayesinde tam manası ile kullanmaya başladım.Uygulama bazında benim de ricalarım olacak, yapılabilirse ço...
- 1
- quaresma
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 6:49 pm
2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Salman003
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 7:04 pm
Android 5.1 ve aşağısı için kodi hariç bir çözüm olacakmı Maalesef olmayacak, durumun teknik kısmını burada anlattım okuyunuz, https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?p=1366#p1366 kısacası google 5.1.1 den önceki ve bu sürümdeki bir servisini koymadı ve biz bu servisi yoğun kullanıyoruz dolayısı ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- sinilker
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
andro343536 » Pzt May 25, 2020 5:21 pm
Sayın Yetkili, Öncelikle sistem çok güzel benzerlerinin iki tık ilerisinde uygulama için Çok Teşekkürler... Mecool KM9 da karşılaştığım sorun: KODİ 'de : Bazen video film bazende iptv oynatma ekranında kapatmak oiçin kapat ikonuna bastığımda player kilitleniyor. Sostemi kapatmak zorunda kalınıyor. İ...
- 1
- andro343536
-
1.52%
-
-
sinilker » Pzt May 25, 2020 5:37 pm
merhaba, android tv var (philips). zaman zaman uygulamadan atıyor. Hangi durumlarda atıyor? Detay verebilirseniz bakalım. Ama bugün bir ara güncelleme vereceğiz bir denersiniz. bugün kullandım. uygulamadan atma sorunu değilde sanki üç nin kumandası ile geri git dediğimde uygulama geç algılıyor ve b...
- 1
- sinilker
-
1.52%
-
-
- 1
- zorba
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt May 25, 2020 11:52 pm
zorba yazdı: ↑Pzt May 25, 2020 11:41 pm
tüm emeği geçenlere teşekkürler.ancak son güncellemeden sonra seyirtürke zor giriliyor 2-3 defa geri çıkıp girince ana menü geliyor ve kasmalar çok arttı
düzelttik yarın güncelleme vereceğiz bir kaç bug düzeltildi.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- furkannn_23
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mars5151 » Prş May 28, 2020 1:17 pm
Merhaba Programda emeği geçenlere teşekkür ederim. Mecool KM9 Android box kullanıyorum . Hem android hem de Kodi kurulumlarını yaptım.Android uygulaması için iki problemden bahsetmek istiyorum. ***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen h...
- 1
- Mars5151
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 10:48 am
Belki düzeltmesi basittir diye yazıyorum. IPTV kısmında bir kanala basıp, xxxx kanal açılıyor diyor ve o kanal açılmıyorsa, bir türlü geri dönemiyoruz. Uugulamayı zorla kapat diyip, yeniden başlatarak düzeltebiliyorum. Malum bir sürü açılmayan kanal var ve bu kilitlenme uğraştırıyor. Kısacası, kana...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cum May 29, 2020 2:26 pm
Android 7'de. Son versiyonda tüm linklerdeki filmler başlayınca belli süre sonra durup açılmıyor. Başka linke geçincede o sorun devam ediyor. Şanslıysak 10. denemede aynı yada denenmiş diğer film linki sonuna kadar izlenebiliniyor. Sanırım player yada başka bişey devam etmesini engelliyor. İnternet ...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 3:05 pm
Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğim...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cum May 29, 2020 3:15 pm
Önceki versiyonlarında yoktu bu sıkıntı. Farklı bir sürü app kullanıyorum onlarda bu sıkıntı hiç yok. Hatta kodi seyirTURK tede bu sıkıntı yok. Cihazda bu https://www.eksenuydu.com/formuler-z8-yeni-nesil-android-4k-ip-tv-oynatici-2-gb-ddr4-ram-16-gb-dahili-hafiza-mytvonline-2Ü Mecbur bunu kullanıyor...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- telsiz
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 4:27 pm
telsiz yazdı: ↑Cum May 29, 2020 4:16 pm
merhabalar iyi günler 2 gündür falan dizilla ve dizipub kaynaklarindan hicbiri açılmıyor mibox kullanıyorum acaba sorun bende mi
sıkıntı yok denediğimizde açılıyor. Ancak fileru kaynakları çalışmıyordu şimdi verdiğimiz güncelleme ile onlarda çalışmaya başladı.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- titan20
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 1:28 am
andro343536 yazdı: ↑Cmt May 30, 2020 11:06 pm
Merhaba,
Kodi "de :
Benim İp den, bir dizi veya filmi ,
Sık Kullanılanlara aldığımda,
Film izlediğin anda kapat dediğinde,
Film sürekli yeniden yeniden açılıyor,
Bilgilerinize sunar,
Teşekkürler,
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Yarın kontrol eder durumu bildiririm.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 8:36 pm
Merhaba, Yeşilçam filmleri için sinematurk.com/filmler sitesine bakabilir misiniz? Youtube'daki tüm yeşilçam filmlerini kategorize ederek birleştirmiş. Ayrıca eski yabancı filmler de var. Bu arada yesilcamtv.eu sitesi de canlanıyor gibi. Site geri gelmiş ama filmler oynamıyor. Yakında o da düzelir ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Mi box kurulumu
hakan2200 » Pzr May 31, 2020 11:07 pm
tengildet yazdı: ↑Sal May 05, 2020 7:42 pm
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın.
Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ?
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
Re: Mi box kurulumu
tengildet » Pzr May 31, 2020 11:28 pm
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın. Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ? bir browser apk da indirir tabiiki, Chrome ne ise buda o.
- 1
- tengildet
-
1.52%