Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: Mi box kurulumu
hakan2200 » Pzt Haz 01, 2020 5:47 pm
Puffin'in son yayınlanan versiyonunda indirme özelliği kaldırmışlar. Cihazdan Kaldırdım bende.
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Sal Haz 02, 2020 1:09 am
kruisland yazdı: ↑Sal Haz 02, 2020 12:48 am
Hdfilmcehennemi sitesini lutfen eklemeyi unutmayalim
Öneriniz için teşekkür ederim ancak
Çalışmayan bir film mi bulamadınız yoksa aradığınız bir filmimi bulamadınız sistemde? Çünkü kaynak yeterli bize göre fazla kaynak boşuna yük yaratacaktır.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
Re: Mi box kurulumu
tengildet » Prş Haz 04, 2020 1:02 am
mucit2008 yazdı: ↑Çrş Haz 03, 2020 11:16 pm
Bendede logo kalıyor gitmiyor öyle duruyor. Xiaomi TV box var bendede
seyirTURK ten mi bahsediyorsunuz, opera TV browserdan mı?
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
staluer » Cum Haz 05, 2020 9:58 am
Tasarım olarak gayet başarılı, Rastgele en çok kullandığım kısım neredeyse. Bilmediğim onlarca filmi favoriye ekledim ve izlemeye başladım. Dolayısı ile ile Rastgele kısmına ulaşmak bir kaç tıklama ile oluyordu, bu tasarım bu sorunu hallediyor. IPTV kısmında numaralandırma yerine içeriği açıklayan k...
- 1
- staluer
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- toker
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
ahmettamoglu » Sal Haz 02, 2020 1:08 am
Merhaba, Yeşilçam filmleri için sinematurk.com/filmler sitesine bakabilir misiniz? Youtube'daki tüm yeşilçam filmlerini kategorize ederek birleştirmiş. Ayrıca eski yabancı filmler de var. Bu arada yesilcamtv.eu sitesi de canlanıyor gibi. Site geri gelmiş ama filmler oynamıyor. Yakında o da düzelir ...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
fatmeto » Cmt Haz 06, 2020 3:27 pm
tv box imda 1.8 sürümüne guncelledim. açılıyor kapat hatası verip uygulama kapanmaya başladı.sonrada cihazı restart edinceye kadar tekrar program açılmıyor. android sürüm 7.1.2 cihazım mbox m8spro - 8 cekirdek, 3gb ddr4 ram, 32gb dahili hafıza. 1.7 sürümünde hiç bir sorun yoktu. Eski versiona dönmek...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cmt Haz 06, 2020 3:37 pm
tv box imda 1.8 sürümüne guncelledim. kapat hatası verip uygulama kapanmaya başladı. android sürüm 7.1.2 cihazım mbox m8spro - 8 cekirdek, 3gb ddr4 ram, 32gb dahili hafıza. 1.7 sürümünde hiç bir sorun yoktu. Eski versiona dönmek isteyenler içinde download bölümünüzde eski sürüm downloadlarada yer v...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
onur » Cmt Haz 06, 2020 4:12 pm
benim cihaz rootlu pek webwiew işleri işe yaramıyor ama diğer konuda yazdığım gibi büyük ihtimalle sorun uygulamadaki kumanda kodlarından kaynaklanıyor.örneğin mause ile açtığım uygulamada kumanda ile gezinebiliyorum fakat geri tuşuna bastığımda uygulama otomatik olarak kapanıyor.bu sorunu yaşayan d...
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
- 1
- berkebb
-
1.52%
-
-
- 1
- berkebb
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Kaptan » Pzr Haz 07, 2020 12:53 am
Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor.
Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam.
Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler.
- 1
- Kaptan
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr Haz 07, 2020 1:06 am
Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor. Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam. Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler. Sorunun üzerinde çalışıyoruz. Sizin ya...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Sarihan
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
TeJR » Pzt Haz 08, 2020 4:22 am
:cay selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız. Tv box,da kurabilecekmiyiz.🇹🇷👍🏾 Durum yeni güncelleme ile düzeltilecek hocam pazartesi gün içerisinde.
- 1
- TeJR
-
1.52%
-
-
- 1
- TeJR
-
1.52%