Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- ayazefe
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
ayazefe » Pzt May 18, 2020 5:15 pm
tengildet yazdı: ↑Pzt May 18, 2020 4:58 pm
ayazefe yazdı: ↑Pzt May 18, 2020 4:50 pm
Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı?
Filmlerde türler kısmında yerli filmleri tıklayınız.
Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben.
- 1
- ayazefe
-
1.52%
-
-
Re: Usta lg webos tv
lulyak » Sal May 19, 2020 9:42 am
tengildet yazdı: ↑Pzr Şub 23, 2020 7:40 pm
Zaman geçsin öncelikli işler rayına otursun, daha sonra arayışlara gireriz. Ancak o tv lerde mkvod var zaten. Öneriniz için teşekkürler.
Seyirtukü tercih edenler vardır mkvod ile kıyasla.Bence de LG tv lerde olsa iyi olurdu.
- 1
- lulyak
-
1.52%
-
-
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
Re: Usta lg webos tv
Mersis » Sal May 19, 2020 10:14 am
Mkvod çok kötü.
Kurması zahmetli ve cidden kötü.
SeyirTürk çok daha güzel.
Ama olmazsa da bir box daha alır lg ye takarım nede olsa emekliyim.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
muratates1973 » Cum May 22, 2020 3:53 pm
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim.
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
- 1
- Salman003
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Mersis » Pzr May 24, 2020 12:40 pm
tengildet yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:21 pm
Mersis yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:02 pm
Apk kendi iptv miz kısmında grupları, kanalları istediğimiz gibi sıralasak mükemmel olurdu.
TiviMate 'de bunu yapabiliyorum.
Sizdede olsa daha çok tercih sebebi olurdunuz diye düşünüyorum.
Ama biz iptv uygulaması değiliz ki
Biliyorum ki.

Amacım daha çok duyulmanız.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
quaresma » Pzr May 24, 2020 6:39 pm
Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.Öncelikle uygulamada emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık.Sayısız turkvod eklentisi kurup kaldırdığım 1,5 senedir kullandığım mi box ımı uygulamanız sayesinde tam manası ile kullanmaya başladım.Uygulama bazında benim de ricalarım olacak, yapılabilirse ço...
- 1
- quaresma
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 6:49 pm
2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Salman003
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 7:04 pm
Android 5.1 ve aşağısı için kodi hariç bir çözüm olacakmı Maalesef olmayacak, durumun teknik kısmını burada anlattım okuyunuz, https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?p=1366#p1366 kısacası google 5.1.1 den önceki ve bu sürümdeki bir servisini koymadı ve biz bu servisi yoğun kullanıyoruz dolayısı ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- sinilker
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
andro343536 » Pzt May 25, 2020 5:21 pm
Sayın Yetkili, Öncelikle sistem çok güzel benzerlerinin iki tık ilerisinde uygulama için Çok Teşekkürler... Mecool KM9 da karşılaştığım sorun: KODİ 'de : Bazen video film bazende iptv oynatma ekranında kapatmak oiçin kapat ikonuna bastığımda player kilitleniyor. Sostemi kapatmak zorunda kalınıyor. İ...
- 1
- andro343536
-
1.52%
-
-
sinilker » Pzt May 25, 2020 5:37 pm
merhaba, android tv var (philips). zaman zaman uygulamadan atıyor. Hangi durumlarda atıyor? Detay verebilirseniz bakalım. Ama bugün bir ara güncelleme vereceğiz bir denersiniz. bugün kullandım. uygulamadan atma sorunu değilde sanki üç nin kumandası ile geri git dediğimde uygulama geç algılıyor ve b...
- 1
- sinilker
-
1.52%
-
-
- 1
- zorba
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt May 25, 2020 11:52 pm
zorba yazdı: ↑Pzt May 25, 2020 11:41 pm
tüm emeği geçenlere teşekkürler.ancak son güncellemeden sonra seyirtürke zor giriliyor 2-3 defa geri çıkıp girince ana menü geliyor ve kasmalar çok arttı
düzelttik yarın güncelleme vereceğiz bir kaç bug düzeltildi.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- furkannn_23
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mars5151 » Prş May 28, 2020 1:17 pm
Merhaba Programda emeği geçenlere teşekkür ederim. Mecool KM9 Android box kullanıyorum . Hem android hem de Kodi kurulumlarını yaptım.Android uygulaması için iki problemden bahsetmek istiyorum. ***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen h...
- 1
- Mars5151
-
1.52%