Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Ressam » Pzt Haz 08, 2020 8:56 pm
Öncelikle emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. CoreELEC-LibreELEC-AlexELEC bunlar kodi türü imajlar bu sistemlerde Repo olsun Apk olsun kullanıyorum Ancak bugünkü güncellememde sürekli olarak SeyirTURK durduruldu SeyirTURK ü yeniden Başlatın veya SeyirTURK ü kapat sorunlarıyla karşılaştım çalışt...
- 1
- Ressam
-
1.52%
-
-
Baran » Prş Haz 11, 2020 12:14 am
Üstad bir cok uygulamayi sildim hepsinin yaptigi isi cok daha hizli ve kaliteli bir sekilde seyirturk yapiyor. Ne kadar tesekkur etsem azdir muazzam bir uygulama muazzam bir emek. Bir tek eksikligini hissettigim ve olursa en cok kullanacagim özellik "arama kismina oyuncu adi yazildiginda o oyun...
- 1
- Baran
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Haz 11, 2020 3:49 pm
Merhaba bende de TVbox var android 7.0 ama ikide birde kapatıldı deyip çalışmıyor. önceki sürümde çalışıyordu. Bir önceki sürümümüz de bu sorun vardı . Yeni sürümde yapmamalı. Dilerseniz seyirTURK ü tamamen kaldırın, sonra sitemizde yayınlanmış olan seyirTURK ü yeniden indirin ve kurun. Bu arada ku...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Diziler
tengildet » Çrş Haz 10, 2020 1:01 pm
Selâmun aleyküm,1kere merak edip 3-5 dakika izlediğim diziler favorilerime eklemediğim halde izlemeye devam et alanından silinmiyor. İzlemeye devam et alanında gizli ol seçeneği ve ya geçmişi temizle özelliği olabilir mi? Bir de Iptv de kanalları kendi isteğimize göre sıralayabilirmiyiz.Emekleriniz...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mstfbilgen
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mstfbilgen
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Haz 11, 2020 7:42 pm
Evet yaptım.Herhangi bir diziyi eklemeye çalıştığımda uygulama durdu hatası verip kapanıyor.Uygulamayı tekrar açtığımda dizi eklenmiş gözüküyor.. evet spyboxlarda bazı garip davranışlar var programımızla ilgili zaman zaman düzeltiyoruz, sizdeki problemde şu dizi veya film eklediğinizde bir animasyo...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
Re: Reelgood - Streaming Guide for Android seyirTURK uyumlumu
tengildet » Çrş Haz 17, 2020 1:21 pm
Selam seyirTURK kullancilari, seyirTURK acaba bununla Reelgood - Streaming Guide for Android uyumlumu Yada ilerde olacakmi. Lutfen yazilar cok kucuk, okunmuyor malesef bir cozum... Neden bu programa uyumlu olmalı seyirTURK? Teşekkürler. Birde hangi yazılar okunmuyor? Film isimleri vs için yapılabil...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
tengildet » Cmt Haz 20, 2020 11:53 am
Huawei p30 lite larda otomatik guncelleme malesef olmuyor sadece kendin indirerek, kurarsan oluyor, birde android atv box larda diziler de bolum uzerine tiklayinca aciklama uzunsa malesef izle e bolumune inmiyor 1. Sorununuzun yanıtı burada https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=32 2.s...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
emrebursali_2 » Sal Haz 23, 2020 11:18 pm
Önermek istediğim bazı şeyler var; 1- iptv favori bölümünü kanal sıralaması yapmak 2- iptv kanallarını Türk veya ulusal 480p, 720p ve 1080p gibi kategoriler halinde olsa güzel olurdu 3- bazı kanalları açılmıyor *** gibi düzeltilmesi veya nasıl düzeltilebilecek hakkında bilgi verirseniz sevinirim. 4-...
- 1
- emrebursali_2
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Haz 23, 2020 11:36 pm
Önermek istediğim bazı şeyler var; 1- iptv favori bölümünü kanal sıralaması yapmak Değerlendirme listemizde var, bir süre sonra uygulanacak 2- iptv kanallarını Türk veya ulusal 480p, 720p ve 1080p gibi kategoriler halinde olsa güzel olurdu Bu konudaki zorlukları https://seyirturk.net/forum/viewtopi...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Kaptan » Cmt Haz 27, 2020 11:14 pm
Merhaba,ben flim ve dizileri tv.boxdan izliyorum,fakat seyirturk flimleri başlayınca player stop,ileri geri sarma butonları ve flim süre cizgisi kayboluyor.neden acaba,? Bu durum kodi ile izlerken olmuyor ...cevap çözüm için şimdiden teşekkürler.
- 1
- Kaptan
-
1.52%
-
-
Kaptan » Pzr Haz 28, 2020 2:19 am
Merhaba,tv box kullanırken fare kullanıyorum,sorunu anlattığınız gibi cihazın kendi uz.kumandası ile çözdüm.Tuşlara basınca oynatıcı açığa çıkıyor ordan stop ileri yapıyorum...cihazım hiremco-Exn10..4k..4gb ram..android 9.0,,64 gb hafıza...güzel hızlı..fiber internette 2.4 ve 5.0 ghz hıza ayarlanabi...
- 1
- Kaptan
-
1.52%
-
-
hakan2200 » Prş Tem 02, 2020 7:43 pm
Şöyle bir sorunum var :) Bazen Adult bölümden çıkmayı unutup, başka uygulamaya geçiyorum. Tv izliyorum vs. Sonrasında seyirtürk tekrar açıyorum direkt en son kaldığım adult bölüm karşıma geliyor. uygulama dışına çıktığımızda, program kaldığımız yerden değil de , ana sayfadan başlayabilse çok güzel o...
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
Re: 4.2 jelly bean seyirtürk yükleme
tengildet » Prş Haz 25, 2020 2:33 pm
Merhaba elimde sapasağlam samsung tablet var. 4.2 sürümünde. Seyirtürk apk çalıştıramadım. Bir yolu varmıdır Android 6.0 ın altında sadece fire sticklerde çalışır. Sizin söylediğiniz sürümde seyirTURK Android çalışmaz. Fakat tabletinize kodi kurun ve seyirTURK Kodi eklentimizi kullanın. Kodi kuruld...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Cmt Haz 27, 2020 11:24 pm
Merhaba,ben flim ve dizileri tv.boxdan izliyorum,fakat seyirturk flimleri başlayınca player stop,ileri geri sarma butonları ve flim süre cizgisi kayboluyor.neden acaba,? Bu durum kodi ile izlerken olmuyor ...cevap çözüm için şimdiden teşekkürler. :cola Tam olarak anlayamamakla beraber: 1. Film ve d...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Tem 02, 2020 7:49 pm
Şöyle bir sorunum var :) Bazen Adult bölümden çıkmayı unutup, başka uygulamaya geçiyorum. Tv izliyorum vs. Sonrasında seyirtürk tekrar açıyorum direkt en son kaldığım adult bölüm karşıma geliyor. uygulama dışına çıktığımızda, program kaldığımız yerden değil de , ana sayfadan başlayabilse çok güzel ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
hakan2200 » Prş Tem 02, 2020 8:28 pm
Sony Televizyonlarda, geri tuşuna basmadan, bir çok şekilde uygulamadan başka bir yere geçiş yapabiliyorsunuz. Home tuşu, Uygulamalar tuşu, TV kanalları tuşu vs. Uygulama arka planda en son kaldığı yerde bekliyor. söylediğiniz gibi uygulamadan kaynaklı değil, Android çalışma sisteminden kaynaklı. ay...
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Tem 02, 2020 8:32 pm
ayrıca şöyle bir sıkıntı da var. Adult bölüme şifre ile girmek istediğimizde şifre yan tarafta (alttaki resimde solda) daha önceden girildiği için görünüyor. sürekli sağ taraftan geçmişi temizle yapmak gerekiyor. https://i.ibb.co/kypKgt5/test.jpg sizin tv nizin özelliğini nasıl değiştiebiliriz, his...
- 1
- tengildet
-
1.52%