Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Cum May 29, 2020 10:48 am
Belki düzeltmesi basittir diye yazıyorum. IPTV kısmında bir kanala basıp, xxxx kanal açılıyor diyor ve o kanal açılmıyorsa, bir türlü geri dönemiyoruz. Uugulamayı zorla kapat diyip, yeniden başlatarak düzeltebiliyorum. Malum bir sürü açılmayan kanal var ve bu kilitlenme uğraştırıyor. Kısacası, kana...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cum May 29, 2020 2:26 pm
Android 7'de. Son versiyonda tüm linklerdeki filmler başlayınca belli süre sonra durup açılmıyor. Başka linke geçincede o sorun devam ediyor. Şanslıysak 10. denemede aynı yada denenmiş diğer film linki sonuna kadar izlenebiliniyor. Sanırım player yada başka bişey devam etmesini engelliyor. İnternet ...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 3:05 pm
Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğim...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cum May 29, 2020 3:15 pm
Önceki versiyonlarında yoktu bu sıkıntı. Farklı bir sürü app kullanıyorum onlarda bu sıkıntı hiç yok. Hatta kodi seyirTURK tede bu sıkıntı yok. Cihazda bu https://www.eksenuydu.com/formuler-z8-yeni-nesil-android-4k-ip-tv-oynatici-2-gb-ddr4-ram-16-gb-dahili-hafiza-mytvonline-2Ü Mecbur bunu kullanıyor...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- telsiz
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 4:27 pm
telsiz yazdı: ↑Cum May 29, 2020 4:16 pm
merhabalar iyi günler 2 gündür falan dizilla ve dizipub kaynaklarindan hicbiri açılmıyor mibox kullanıyorum acaba sorun bende mi
sıkıntı yok denediğimizde açılıyor. Ancak fileru kaynakları çalışmıyordu şimdi verdiğimiz güncelleme ile onlarda çalışmaya başladı.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- titan20
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 1:28 am
andro343536 yazdı: ↑Cmt May 30, 2020 11:06 pm
Merhaba,
Kodi "de :
Benim İp den, bir dizi veya filmi ,
Sık Kullanılanlara aldığımda,
Film izlediğin anda kapat dediğinde,
Film sürekli yeniden yeniden açılıyor,
Bilgilerinize sunar,
Teşekkürler,
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Yarın kontrol eder durumu bildiririm.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 8:36 pm
Merhaba, Yeşilçam filmleri için sinematurk.com/filmler sitesine bakabilir misiniz? Youtube'daki tüm yeşilçam filmlerini kategorize ederek birleştirmiş. Ayrıca eski yabancı filmler de var. Bu arada yesilcamtv.eu sitesi de canlanıyor gibi. Site geri gelmiş ama filmler oynamıyor. Yakında o da düzelir ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Mi box kurulumu
hakan2200 » Pzr May 31, 2020 11:07 pm
tengildet yazdı: ↑Sal May 05, 2020 7:42 pm
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın.
Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ?
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 11:28 pm
takıldığınız yerde mutlaka yazın biz buradayız. Ama puffin browser kullanmayın mümkünse operanın TV sürümü var onu kurup onu kullanın. Dostum Opera TV heralde android markette bulunup , Apk indirme özelliği de bulunuyor heralde değilmi. ? bir browser apk da indirir tabiiki, Chrome ne ise buda o.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
hakan2200 » Pzt Haz 01, 2020 5:47 pm
Puffin'in son yayınlanan versiyonunda indirme özelliği kaldırmışlar. Cihazdan Kaldırdım bende.
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Sal Haz 02, 2020 1:09 am
kruisland yazdı: ↑Sal Haz 02, 2020 12:48 am
Hdfilmcehennemi sitesini lutfen eklemeyi unutmayalim
Öneriniz için teşekkür ederim ancak
Çalışmayan bir film mi bulamadınız yoksa aradığınız bir filmimi bulamadınız sistemde? Çünkü kaynak yeterli bize göre fazla kaynak boşuna yük yaratacaktır.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Haz 04, 2020 1:02 am
mucit2008 yazdı: ↑Çrş Haz 03, 2020 11:16 pm
Bendede logo kalıyor gitmiyor öyle duruyor. Xiaomi TV box var bendede
seyirTURK ten mi bahsediyorsunuz, opera TV browserdan mı?
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
staluer » Cum Haz 05, 2020 9:58 am
Tasarım olarak gayet başarılı, Rastgele en çok kullandığım kısım neredeyse. Bilmediğim onlarca filmi favoriye ekledim ve izlemeye başladım. Dolayısı ile ile Rastgele kısmına ulaşmak bir kaç tıklama ile oluyordu, bu tasarım bu sorunu hallediyor. IPTV kısmında numaralandırma yerine içeriği açıklayan k...
- 1
- staluer
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- toker
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Sal Haz 02, 2020 1:08 am
Merhaba, Yeşilçam filmleri için sinematurk.com/filmler sitesine bakabilir misiniz? Youtube'daki tüm yeşilçam filmlerini kategorize ederek birleştirmiş. Ayrıca eski yabancı filmler de var. Bu arada yesilcamtv.eu sitesi de canlanıyor gibi. Site geri gelmiş ama filmler oynamıyor. Yakında o da düzelir ...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
fatmeto » Cmt Haz 06, 2020 3:27 pm
tv box imda 1.8 sürümüne guncelledim. açılıyor kapat hatası verip uygulama kapanmaya başladı.sonrada cihazı restart edinceye kadar tekrar program açılmıyor. android sürüm 7.1.2 cihazım mbox m8spro - 8 cekirdek, 3gb ddr4 ram, 32gb dahili hafıza. 1.7 sürümünde hiç bir sorun yoktu. Eski versiona dönmek...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
GuCLu » Cmt Haz 06, 2020 3:37 pm
tv box imda 1.8 sürümüne guncelledim. kapat hatası verip uygulama kapanmaya başladı. android sürüm 7.1.2 cihazım mbox m8spro - 8 cekirdek, 3gb ddr4 ram, 32gb dahili hafıza. 1.7 sürümünde hiç bir sorun yoktu. Eski versiona dönmek isteyenler içinde download bölümünüzde eski sürüm downloadlarada yer v...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
onur » Cmt Haz 06, 2020 4:12 pm
benim cihaz rootlu pek webwiew işleri işe yaramıyor ama diğer konuda yazdığım gibi büyük ihtimalle sorun uygulamadaki kumanda kodlarından kaynaklanıyor.örneğin mause ile açtığım uygulamada kumanda ile gezinebiliyorum fakat geri tuşuna bastığımda uygulama otomatik olarak kapanıyor.bu sorunu yaşayan d...
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
- 1
- hakan2200
-
1.52%