Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Prş Eyl 24, 2020 10:30 pm
Hızlı cevap için teşekkürler, alltaki bahsettiğim ana menü, geri Player açıldıktan sonra yok oluyor ama ekrana bir kere dokunduktan sonra Malesef tekrar kaybolması gerekirken devamlı kalıyor. Bunu demek istemiştim O kısım bizle alakalı değil, muhtemelen android ayarlarında o kısımla ilgili bir ayar... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
hansolo » Prş Eki 01, 2020 7:14 pm
Merhabalar seyirtürk kullanıcısı olarak yeniyim henüz ,xiaomi tv stick de kullanıyorum uygulamayı,ayarlar kısmı bir kaç gündür içerik olarak boş bende mi acaba sadece - 1
- hansolo
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 01, 2020 7:20 pm
uygulamanın en üst kısmında çark işaretine bastığınızda ayarlara giriyorsunuz ve burası boş! doğrumu anlamışım.
Şimdi telefonumda denedim ve bu kısım geliyor.
detay verirseniiz yardımcı olalım. Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 01, 2020 9:36 pm
Çok ilginç bir durum. İlk kez karşılaşıyoruz. Bendeki mi box ile de denedim ayarlara girince : Üyelik ayarları, Rabbit ayarları, Özelleştirmeler olarak 3 adet butonu görüyor ve içlerine de girebiliyoruz. Eğer denemediyseniz öncelikle mi box ayarlarından uygulamalardan seyirTURK e girin ve önbellek v... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 01, 2020 9:39 pm
siz kodi içinmi yaptınız.
android apk mızı kurunuz daha verimlidir. ben android apksı için anlattım.
konu başlığı seyirTURK Android olduğu için. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 01, 2020 9:47 pm
Şimdi kodiyide denedim sıkıntısız ayarlar geldi. Ama sanırım siz yanlış yere bakıyorsunuz kodide,
uygulamaya girin ardından en altta bulunan Ayarlar menusunu seçin girecektir. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cmt Eki 03, 2020 5:23 pm
Merhaba. Gakaxy s9 telefonumda sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Güncellemeleri de sorunsuz yapıyordum. Yalnız birkaç gündür her seferinde güncellenme yapmaya çalışıyorum. Fakat yuklenmedi uyarısı veriyor. Nedeni ne olabilir acaba? Cihazınızın izinleri de bir değişiklik olabilir. Yada indirme yap... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
zarazar » Cmt Eki 03, 2020 5:26 pm
Ön belleği temizleyince düzeldi. Teşekkür ederim. - 1
- zarazar
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cmt Eki 03, 2020 5:50 pm
Verdiğiniz bilgi için biz teşekkür ederiz.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 2:46 pm
Eyvallah hocam
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 2:46 pm
Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
TeJR » Sal Eki 06, 2020 4:25 pm
Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmle... - 1
- TeJR
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 8:17 pm
Site altyazıyı ayrı veriyorsa onu alabiliriz veya sorun ne ise düzeltiriz. Geri bildiriminiz için teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 8:18 pm
Teşekkürler
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 10:29 pm
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 11:38 pm
Verdiğiniz örnek için teşekkür ederim. siteyi inceleyelim. Sistemimize ekleyebilir miyiz bakalım. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 11:41 pm
Teşekkürler. O site gerçekten en güncel olanı.
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 11:48 pm
maalesef sizin verdiğiniz sitenin hiç bir videosunu çalıştıramadık, çalışmıyor denemeye devam edeceğiz.
ama hdfilmcehenneminin asıl adresi: https://www.hdfilmcehennemi2.pw
burayı ekleyeceğiz. ama biraz zaman alabilir. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 11:51 pm
Teşekkürlertengildet yazdı: ↑Sal Eki 06, 2020 11:48 pmmaalesef sizin verdiğiniz sitenin hiç bir videosunu çalıştıramadık, çalışmıyor denemeye devam edeceğiz.
ama hdfilmcehenneminin asıl adresi: https://www.hdfilmcehennemi2.pw
burayı ekleyeceğiz. ama biraz zaman alabilir. - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
homers » Çrş Eki 07, 2020 4:25 pm
Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur... - 1
- homers
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 07, 2020 6:38 pm
Filmlerde daha çok alternatif kaynak olmalı. Örneğin yeni çıkanlar bölümünde başta olan 12 hour shift adlı film de aynı siteden 2 kaynak var biri çalışmıyor. Farklı site alternatifleri artırılmalı. - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 07, 2020 7:27 pm
Kaynaklar yeterli.
Bahsi geçen fil şu anda sadece unutulmaz filmlerde var. Başka sitede yok zaten. Unutulmaz filmlerde de kaldırılmış.
Bizde kaldıralım. Geri bildiriminiz için teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 07, 2020 7:42 pm
Kaynaklar yeterli. Bahsi geçen fil şu anda sadece unutulmaz filmlerde var. Başka sitede yok zaten. Unutulmaz filmlerde de kaldırılmış. Bizde kaldıralım. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe a... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 07, 2020 8:15 pm
Kaynaklar yeterli. Bahsi geçen fil şu anda sadece unutulmaz filmlerde var. Başka sitede yok zaten. Unutulmaz filmlerde de kaldırılmış. Bizde kaldıralım. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe a... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Prş Eki 08, 2020 1:08 pm
"Sistemde mevcut id si olan dizilerin yeni bölümleri çıktıysa her gün saat 13:00 de eklenir, yeni filmler, eski filmlerin yeni linkleri, sistemde id si olmayan diziler cumartesieri eklenir." Böyle bir kural niçin var hocam? Yani kaynak sitelerde yeni bir film veya dizi çıkınca özellikle cu... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-