Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
babaeskili » Cmt Mar 06, 2021 10:58 pm
Merhaba,
Android tv de ve tvbox ta film oynatırken pause yapamıyoruz artık hiç bir türlü
Önceden alt ekran çıkınca pause veya tab a basınca durup başlıyordu. - 1
- babaeskili
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cmt Mar 06, 2021 11:21 pm
Kumandanın orta tuşuna basmayı denediniz mi?
Yada klavye kullanıyorsanız boşluk tuşuna. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Oca 27, 2021 8:01 pm
Yanlış bilmiyorsam uygulama geliştiricilerimiz MiBox S üzerinde test ederek geliştiriyor uygulamayı. * Ben ana ekrana seyirTURK favoriler kısmını ekledim, yeni favori ekledikçe güncelliyor. Ben yeni çıkan diziler ve filmleri ekledim ama yeni film veya dizi çıkınca güncellenmiyor. Favorileri demiyor... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
deşarj » Pzr Mar 07, 2021 12:43 am
Pause yapmada sorun yok tengildet sıkıntı ileri geri yapmada.Altdaki durum çubuğuna inmek zor oluyor 1.00-0,75,0,50 diye olan yerde takılıyor genelde.
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
-
Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
baozba » Pzt Mar 22, 2021 2:41 pm
Çok çok teşekkür ediyorum, saygılar sevgiler sunuyorum. Elinize sağlık. - 1
- baozba
-
1.52%
-
-
-
Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
utku5959 » Cum Mar 26, 2021 11:59 pm
Evet bu olmazsa olmaz bir şey değil diyedir muhtemelen ben de ilk defa görüyorum böyle bir şey olduğunu. Gayet güzel olmuş elinize sağlık - 1
- utku5959
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Cum Nis 02, 2021 4:37 pm
Atıyorum diyelimki ben bu ekrana en son çıkan filmler kısa yolunu ekledim, yeni bir film eklendiğinde otomatik olarak bu ekranda çıkacak mı? Yoksa illaki uygulamaya girip çıkmak mı lazım? - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Cum Nis 02, 2021 5:17 pm
Atıyorum diyelimki ben bu ekrana en son çıkan filmler kısa yolunu ekledim, yeni bir film eklendiğinde otomatik olarak bu ekranda çıkacak mı? Yoksa illaki uygulamaya girip çıkmak mı lazım? otomatik güncellenecek, uygulamaya girmeize gerek yok, güncelleme açıklamasın dada yazmıştım sanırım gözden kaç... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cum Nis 02, 2021 5:33 pm
Teşekkürler, yalnız Netflixte önizleme yok
Aynı gibi görünse de farklı kulvardayız, kıyas gerekmez bence. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Cum Nis 02, 2021 7:11 pm
Teşekkürler her haberi takip edemiyorum iş yoğunluğundan dolayı
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Cum Nis 02, 2021 7:21 pm
Tengilted hocam yeni eklenen filmlerde oluyor genellikle filme tıklayınca film oynatilamiyor genellikle. Bu yeni eklenen filmler için belli bir süre beklemek gerekiyor mu? Örneğin şu an da girl in The basement öyle - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tayf65 » Prş Nis 08, 2021 11:07 pm
iyi geceler Alexander dünya tvleri altında USA altında kendinden altyazılı güzel film kanalları vardı hbo ve starz. son güncellemeden önce bu kanallar açılmamaya başladı ve güncelleme sonrası isimleride gitti. güncelleme ile birlikte gelen USA kanalları başta çalışırken şimdi seçim halinde çalışmıyo... - 1
- tayf65
-
1.52%
-
-
-
tayf65 » Cum Nis 09, 2021 7:59 am
teşekkür ederim. mantığını söylediğiniz mesajdan anladım sanırım. takipte olmaya devam, kolay gelsin.... - 1
- tayf65
-
1.52%
-
-
-
burak_70 » Cmt Nis 10, 2021 12:12 am
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
Buraya "İzlemeye Devam Et"i de eklemek mümkün mü acaba? - 1
- burak_70
-
1.52%
-
-
-
KeQpS » Pzr Nis 11, 2021 11:40 pm
Tşk cevap için, boşu boşuna uğraşmışım - 1
- KeQpS
-
1.52%
-
-
-
cagriguler » Pzt Nis 12, 2021 9:36 pm
Öncelikle böyle güzel bir uygulama için emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Benim sorunum hareketli sahnelerde ufak titremeler oluyor. sorun mi stick gibi düşük kapasiteli bir cihaz kullanmamdan kaynaklı diye düşünüyorum ancak zaten cihazı almamın sebebi sırf seyirtürkü kullanmak içindi çünkü Sam... - 1
- cagriguler
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
univ34 » Çrş Nis 28, 2021 11:23 am
bu özellik güzel - 1
- univ34
-
1.52%
-
-
-
bluebey » Cum Nis 30, 2021 6:16 pm
Hem tv box ımda hem de android tv im de son bi kaç güncelleme ile gelen yeni player donarak oynatıyor ve akıcı değil. Net bağkantım 50 mpbs ve kodiden de konttol ettim 4k larda bile sorun yok. Ama anrdoid gömülü player bende sorunlu malesef. Tşk.ler - 1
- bluebey
-
1.52%
-
-
-
Destina9591 » Cmt May 01, 2021 9:11 pm
mi boxda donma oluyor devamlı çözüm var mı? - 1
- Destina9591
-
1.52%
-
-
-
Re: Samsung TV ye seyir türkü nasıl yüklerim?
purlem » Pzt May 10, 2021 10:36 am
Geçen yıl YUMATU android tv aldım. Gayet güzel. Ses sistemi ile şahane oluyor. Tabi fiyatı itibarı ile görüntü elbette biraz fark ediyor. - 1
- purlem
-
1.52%
-
-
-
Re: Android seyirTURK'te iki kişi giriş yapabilir mi?
erolcolak » Çrş Haz 09, 2021 2:10 am
forum giriş şifremle tv box seyirtürke giriş yapamıyorum böyle bir kullanıcı size aitse şifre yanlış diyor - 1
- erolcolak
-
1.52%
-
-
-
muratates1973 » Çrş Haz 09, 2021 3:54 pm
Uygulama içinde ki yenilikler bölümünde sürüm 99.3 gösteriyor ama uygulamar özellikleinde 99.4 gösteriyor. Sıkıntı değil - 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
-
Re: Izlemeye Devam Et Hk
tengildet » Çrş Haz 16, 2021 12:12 am
viewtopic.php?p=1284#p1284
yanıtıma bakınız.
Teşekkürler, - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Izlemeye Devam Et Hk
detgar » Çrş Haz 16, 2021 12:19 am
Yanıtınız icin tesekkurler. Zaten varmis bununla ilgili bir soru. Ben nasil kaldiracagimi bilmedigim icin siz isterseniz silebilirsiniz burada actigim konuyu.Tesekkurler.tengildet yazdı: ↑Çrş Haz 16, 2021 12:12 amviewtopic.php?p=1284#p1284
yanıtıma bakınız.
Teşekkürler, - 1
- detgar
-
1.52%
-
-
-
ugurbirdal » Cum Haz 18, 2021 5:26 pm
İzlemeye Devam Et bölümündeki filmler belirli bir süre sonunda kalkıyor fakat istediğimiz zaman kaldırabilmek için üzerine basılı tutunca açılan öneri menüsüne listeden kaldır gibi bir seçenek ekleyebilirseniz güzel olur. - 1
- ugurbirdal
-
1.52%
-