Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi
tengildet » Prş Tem 09, 2020 7:15 pm
Biz teşekkür ederiz. Konu ile ilgili aşağıdaki mesajı okuyunuz.Erronblack42 yazdı: ↑Prş Tem 09, 2020 7:04 pmHocam öncelikle herşey için teşekkürler ederim benim tek sorum olacak İsveç kanalları çoğu çalışmıyor bununla bir çalışma yapabilirmisiniz
viewtopic.php?f=7&t=155 - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
tengildet » Cmt Eyl 26, 2020 3:59 pm
akşam kontrol edelim. Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
tengildet » Cmt Eyl 26, 2020 6:47 pm
Biliyorsun güncellemeleri cumadan cumaya veriyoruz. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu
tengildet » Pzr Eki 04, 2020 7:19 pm
Türkiye'de yayın yapan paralı platformların kanalları listelerimize eklenmiyor, bu işlem otomatik olarak programlar tarafından yapılıyor. Bazen bu programlardan kaçan linkler oluyor. Bunları kullanıcılarımız bildirdikleri de bu linkleride siliyoruz. Prensip olarak bu tip yayınların uygulama ve eklen... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu
tengildet » Pzt Eki 05, 2020 10:27 pm
Cevap için teşekkürler. S Sport + için ücret talep ediliyordu ama S sport ücretsiz değil miydi? Ücretsiz platformun linkleri neden doğru çalışmıyor diyordum ama belki ben gözden kaçırmışımdır. Evet haklısınız. Ücretsiz kanalı imiş. pardon. Kendi sitesinde canlı yayını yok ama yani yayını alabileceğ... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
hakan2200 » Sal Eki 06, 2020 3:48 pm
Eskiden androidte de çalışıyordu. Şimdi denedim androidte çalışmıyor. Birde yanlış anlamayın bu olay çok garip. başka bir yöntem bulunması gerek. Kanalın açılması için tv kumandanızı bırakıcaksınız telefonunuzu elinize alıcaksınız. sonra foruma gireceksiniz, forumda bu konuyu bulacaksınız. Tekrar tv... - 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 4:14 pm
kodide çaışıyor evet bunu listeerde belirtmek gerekiyor.
dediğim gibi bu yöntem bizim için bir şey ifade etmiyor, listeleride kaldırmak kolay ama bu şekilde izleyeni neden mağdur edelim? Bir alternatif sonuçta. Bence kalmalı.
Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.
tengildet » Prş Eki 22, 2020 11:59 pm
Bekleyelim akalım haftasonu ne olacak, sonra ne gerekiyorsa yaparız. umarım hazırlayan dostumuz haber verir. Haber verdiğin için teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Şub 03, 2021 1:57 pm
Bu iki liste IPTV den kaldırıldığından konu kapatılmıştır. Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
tengildet » Çrş Şub 03, 2021 5:49 pm
IPTV, Radyo, Rabbit IPTV listeleri ve içerikleri bugün yenilendi. 03.02.2021
bir kısım listeler kaldırıldı.
Android uygulamamızda bazı listeler açılmayabilir. Yeni güncelleme ile açılır hale gelecekler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Iptv dünya kanallari
Metinzeynep » Pzr May 30, 2021 7:09 am
Iptv deki birçok dünya kanalı iyi çalışmıyor.özellikle ispanyolca kanallari duzeltirseniz çok sevinirim - 1
- Metinzeynep
-
1.52%
-
-
-
Re: Diğer Diller varmı?
homers » Pzr Ara 05, 2021 10:38 am
Alman-Hollanda-Avusturya-Belçika ve diğer Avrupa ülkeleri Tv kanallarını bulamıyorum. Bu yazdıklarım için VİP üyelik olmam gerek. Film ve dizilerde başka dillerde de var? Vip üyeler ve normal üyelere sunulan içerik aynıdır (yetişkin içerikleri hariç). Ancak Dünya TVleri şu an sunulmuyor. Filmlerde ... - 1
- homers
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 22, 2020 10:53 pm
evet şu anda çalışmıyor link, umarım geçicidir. link sahibi ilgilenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
deşarj » Prş Eki 22, 2020 11:56 pm
Şimdi Kodi üzerinden baktım şakır şakır çalışıyor Telefondan link‘i ekledim (cloudstream) ama malesef olmadi evet şu anda çalışmıyor link, umarım geçicidir. link sahibi ilgilenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Link sahibi malesef kaynak linkleri kapatti simdilik kapali kalicak yazmış Tur... - 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Iptv dünya kanallari
tengildet » Pzr Ara 05, 2021 4:35 pm
Elbette arada bir kontrol ediniz. Bir kaynak bulursak ekleriz.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Iptv dünya kanallari
Kofebade » Cmt Ara 18, 2021 9:31 pm
Teşekkürler listeler geldi. Emeğinize sağlık - 1
- Kofebade
-
1.52%
-
-
-
Re: Iptv birleşik krallık (ingiltere) kanallari
tengildet » Çrş Mar 09, 2022 1:12 pm
Forumdada kullanıcı el kitabında bir çok kereler yazdım:) biz yükleme yada Stream yapmıyoruz. Tüm linkleri sizlerinde internetten rahatlıkla bulabileceği sitelerden alınıyor ve size sunuluyor. Özellikle açılmayan IPTV kere tek tek müdahalemiz söz konusu değil çünkü onların bulunduğu siteye müdahale ... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Iptv birleşik krallık (ingiltere) kanallari
thedayi » Çrş Mar 09, 2022 2:41 pm
Çok teşekkür ederim cevap için,
El kitabinin hepsini okudum.
herseyin başı saglik gerisi olur gider
Kalin saglicakla.
Ayrica android tarafinda ingilizce dil secenegi eklemek faydali olabilir, elimi tasin altina da koyabilirim ihtiyac durumunda. - 1
- thedayi
-
1.52%
-
-
-
İBB va ABB canlı yayınları IPTV8 listesine eklendi.
tengildet » Pzr Tem 03, 2022 3:11 am
İBB va ABB canlı yayınları IPTV8 listesine eklendi. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK IPTV bölümüne Kendi listenizi eklemek isterseniz bir örnek birkac bin kanal bir arada bir liste
Sami Ertaga » Cmt Şub 25, 2023 2:37 am
Selamlar.
Link geçersiz m3u uyarısı veriyor. Bir bakabilir misiniz acaba? - 1
- Sami Ertaga
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK IPTV bölümüne Kendi listenizi eklemek isterseniz bir örnek birkac bin kanal bir arada bir liste
tengildet » Cum Nis 14, 2023 2:51 pm
Kontrol ettik günlük yenileniyor kendi listeniz yani Kendi IPTV listenize girdiğinizde eğer aynı gün içinde daha önce girdiyseniz güncellenmiyor ancak farklı bir gün de girmişseniz son haline güncelleniyor. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi
Sami Ertaga » Cum Nis 14, 2023 4:05 pm
Anladım. Belki bir fikir değişikliği olmuştur diye sordum.
Teşekkürler. - 1
- Sami Ertaga
-
1.52%
-