24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: 10 Kasım 193∞ Mustafa Kemal Atatürkü' Saygı ile Anıyoruz
    sadece » Cum Kas 10, 2023 7:02 pm

Resim

85. yıl sonsuzlukta nedir ki!
    4
    sadece
    6.06%
  • Bu Metni Seviyorum.....
    birali » Çrş Oca 24, 2024 10:46 am

Bu çok doğru 😊 "Başarı her zaman inandığın şey değildir. " Mesele ünlü olmak değil, Ne zengin ne de güçlü. Başarı sabah yataktan kalkıp mutlu olmaktır Gün içinde ne yapacağımız hakkında, O kadar mutluyum ki uçup gidiyor gibi Sevdiğimiz insanlarla çalışmak. Başarı, dünyayla bağlantı kurmak ...
    4
    birali
    6.06%
  • Re: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
    tengildet » Cum Mar 08, 2024 12:56 am

2024 yılında da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
    bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz.
    Nazım Hikmet Ran

Resim
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
    Mersis » Cmt Mar 09, 2024 12:32 am

8 Mart emekçi kadınlar günü kutlu olsun.
    4
    Mersis
    6.06%
  • Re: Ramazan bayrami kutlama mesajlari
    yildo » Prş Nis 11, 2024 11:47 am

forum
    dostlarin ramazan bayramini kutluyor nice bayramlar gormeleri dilegi ile
    4
    yildo
    6.06%
  • Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
    tengildet » Cmt May 18, 2024 1:41 pm

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
    4
    tengildet
    6.06%
  • 4
    maho35
    6.06%
  • Re: Kurban Bayramınız Kutlu olsun.
    tengildet » Cmt Haz 15, 2024 10:46 pm

Tüm dostlarımızın kurban bayramı kutlu olsun.
    İyi bayramlar. :kahve :kahve :kahve :seker :seker :seker
    4
    tengildet
    6.06%
  • seyirTURK Kodi güncelleme alamayanlar için çözüm videosu
    tengildet » Cmt Mar 14, 2020 7:30 am

seyirTURK Kodi güncelleme alamayanlar için çözüm videosu: Kodide eklenti güncellemeleri kodinin kendi kuralları gereği 6 saat içinde yapılmakta, yani güncellemeyi en geç 6 saat içinde alırsınız, ancak bunu aşmanın bir yöntemi var bunuda aşağıda video yu izleyerek yapabilirsiniz. https://www.youtube....
    4
    tengildet
    6.06%
  • seyirTURK Kodi'de kendi m3u nuzu ekleme
    tengildet » Sal Nis 07, 2020 10:40 pm

seyirTURK Kodi'de kendi m3u nuzu ekleme İki şekilde yapılabilir: 1. seyirTURK ayarlarına girdiğinizde gördüğünüz m3u Adresi yazan yere kendi m3u adresinizi yazabilirsiniz, 2. kendi m3u8 dosyanızı, aşagıdaki sistemler için belirtilen klasöre koyablirsiniz: Android : Android/data/org.xbmc.kodi/files/....
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: teşekkür ve öneri
    tengildet » Pzr Nis 12, 2020 3:40 pm

hayırlı pazarlar seyirturku kodi den takip ediyorum.tijen olmayan Samsung uygulamasını dört gözle bekliyorum.Diziler bölümü yerli ve yabancı diye ayrılması güzel ama ayrıca alfabetik de olsa daha kolay olur.Teşekkürler. Alfabetik sırayla aramanız daha zor olmazmı direk arama varken? Yani tek tek li...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
    TeJR » Prş May 21, 2020 8:08 pm

Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda ve...
    4
    TeJR
    6.06%
  • seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
    tengildet » Çrş May 27, 2020 7:53 pm

Merhaba,
    Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
    WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg
    4
    tengildet
    6.06%
    ozkaradag » Cum May 22, 2020 12:00 am

Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığ...
    4
    ozkaradag
    6.06%
    tengildet » Cum May 22, 2020 1:47 pm

- Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığım kelimeler ile ilgili bir sıkıntıdır. yazdığınız her kelime bir film adında bulunmazsa dönüş olmayacaktır örnek: "spider man " arattığınızda film gelecektir ama "çatı adam" ya...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: teşekkür ve öneri
    tengildet » Pzt Haz 01, 2020 6:40 pm

seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . Evet bizde isteriz hatta ondan daha iyi olmayı da istiyoruz ancak, ne onlar gibi 100 lerce çalışanımız var, ne onlar gibi hayvani 100 lerce sunucularımız var ( bir tane bu...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: Kodi
    tengildet » Pzr Haz 28, 2020 6:31 pm

Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor https://seyirturk.net/ Downloads bölümünde/ Bir Cay lutfen :cay Biz neden repo ardesini vermiyoruz? Düşündünüz mü? Kaç tane download olduğunu bilmiyoruz repo adresini verinc...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: Kodi film/Video download
    kruisland » Cmt Tem 04, 2020 12:51 am

Nekadar ise yarar bilmiyorum, bu secenegi son versionlarinda gormustum turkvod kodi de, ayarlar bolumunde, belki internet baglantisi cok sabit olmayan kisiler in isine yarar, AMA iyi bir fikir neden seyirturktede olmasinki
    4
    kruisland
    6.06%
  • seyirTURK Kodi'de, destekleyen kaynak sitelerin medyalarında ses ve altyazı nasıl seçilir?
    tengildet » Pzt Oca 11, 2021 1:07 pm

Kodi'nin ve doğal olarak seyirTURK'ün bazı kaynak site videolarının desteklediği bir özellikten bahsetmek istiyorum, Altyazı açma kapama değiştirme ve ses dublajının değiştirilmesi. Günümüz koşullarında video ve dizi siteleri artık çift dil seçenekli ve altyazı seçenekli videoları tek bir streamde (...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
    homers » Cum Oca 27, 2023 10:23 pm

Kodi 20 versiyonu ile .zip/rar gibi uzantıları görememe sorunu oluşuyor. Bu da resmi depo dışında eklenti kurulumunu (haliyle seyirTURK eklentisinin de kurulumunu) imkansız hale getiriyor. Çözüm için; Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "...
    4
    homers
    6.06%
  • Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
    tengildet » Pzr Mar 22, 2020 1:50 pm

tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ? Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur. O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim...
    4
    tengildet
    6.06%
  • Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
    tengildet » Sal Mar 31, 2020 3:12 pm

Evet eski bir kullanıcı olarak Samsung için bi uygulama istiyoruz bu arada eskiler renkli olacaktı beni kaydetmemişsiniz üzüldüm Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım. Eski veritabanı kayıp kimin eski üye olduğunu bilemeyiz. Beyan usülü olursa herkes beyan edebilir. Onun için sadece eskiden portal sa...
    4
    tengildet
    6.06%
  • 4
    Delican
    6.06%
  • Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
    akk67 » Çrş Nis 29, 2020 10:42 pm

Merhaba, usbwebserver zipten cikarip root klasör icine widget isminde yeni klasör acip widgetti zipli halde eklenmesi gerek, widgetlist.xml ise root klasör icinde olmali, xml icin örnek: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <rsp stat="ok"> <list> <widget id="name...
    4
    akk67
    6.06%
  • Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
    virusnoir » Cmt May 02, 2020 2:14 am

selam yeni nesil samsung tizen wgt yuklemesini iyi biliyorum su an bende yuklu olan ssiptv Dstore ott-play daha fazlasi bu uygulumalar samsungsmart apps yok bunlar hepisini tizen studio diye bir program var onla yukliye bilirsin bilmeyenler icin yardimci olurum bu yazdiklarim eski modeleri gecerli d...
    4
    virusnoir
    6.06%