Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
deşarj » Prş May 28, 2020 12:00 pm
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. İlaveten izlemeye başladıklarım...
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
ardafikret » Prş May 28, 2020 12:45 pm
@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
- 1
- ardafikret
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 2:45 pm
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. Maalesef, sanırım fileru sizler...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
onur » Prş May 28, 2020 4:03 pm
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. Maalesef, sanırım fileru sizler...
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
Re: teşekkür ve öneri
marac27 » Cmt May 30, 2020 11:47 pm
Öncelikle yapanların eline sağlık, tv box da 3 adet kanal mevcut fakat tv kısayolu eklesek de direk ana ekranda favori tv kanalları olsa ve tek tık ile izlemeye başlasak nasıl olur :) favori film yerine favori atv ne bilim tv8 logosu olsa planlarımız içerisinde, yani özelleştirilmiş ana sayfanıza e...
- 1
- marac27
-
1.52%
-
-
- 1
- holostaticus
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr May 31, 2020 12:42 pm
merhaba adımları takip edip sorunsuz bir şekilde kurdum. ama içine girdiğimde sadece .. iki nokta görünüyor listede hiçbirşey çıkmıyor. bu aşamada neyi eksik yaptım acaba? bir ayar mı gerekiyor? Kullandığınız cihaz ne? eklentiyi nereden indirdiniz? Hayır bir ayar falan istemez, normal zipten repoyu...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
abc1932 » Sal Haz 02, 2020 6:47 pm
Bende android için konuşuyorum .
Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum.
bunun gibi ama android için
- 1
- abc1932
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Haz 02, 2020 6:57 pm
Bende android için konuşuyorum . Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum. 4 kanala istediğiniz 4 türü koyabilirsiniz ama siz hepsini eklemek istediğinizi söylemişsiniz,her türde binlerce film var, yaklaşık 30 tane tür olsa ve siz 30 unuda eklemek istiyorsunuz, bu dur...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Kodi
Benhur65 » Prş Haz 04, 2020 12:41 pm
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor
- 1
- Benhur65
-
1.52%
-
-
Re: Kodi
tengildet » Prş Haz 04, 2020 1:02 pm
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor repo adresimiz yok. Ayrıca diğerleri gibi iki günde bir adresimizi değişirmiyoruz. Hep sabit indirme adresimiz. Ancak repo muzun zip halini indirip konuda anlatıldığı gibi y...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu
bluemoon00 » Cum Haz 05, 2020 4:33 pm
Windows 7 de Kodi kullanıyorum, Seyirtürke izlediğim bir kanaldan çıkış yaparken tekrar aynı kanala bağlanıyor hatta başka bir eklentideki kanala geçip o kanaldan çıkınca yine seyirtürkten çıkış yaptığım kanala bağlanıyor ayrıca Kodiden normal çıkış yapamıyorum. Diğer kullandığım eklentilerde böyle ...
- 1
- bluemoon00
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu
tengildet » Cum Haz 05, 2020 4:40 pm
Windows 7 de Kodi kullanıyorum, Seyirtürke izlediğim bir kanaldan çıkış yaparken tekrar aynı kanala bağlanıyor hatta başka bir eklentideki kanala geçip o kanaldan çıkınca yine seyirtürkten çıkış yaptığım kanala bağlanıyor ayrıca Kodiden normal çıkış yapamıyorum. Diğer kullandığım eklentilerde böyle...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
nmnvrs » Çrş Haz 10, 2020 5:02 pm
Merhaba üstad, kodiye kurduktan sornra eklentilerden girmeye çalışıyorum fakat girmiyor.Sağ üst köşede ünlem işareti çıkıyor ve LİNK BULUNAMADI diyor.Birkaç sefer silip tekrar denedim değişen birşey olmadı. Sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz.
- 1
- nmnvrs
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Haz 10, 2020 5:17 pm
Merhaba üstad, kodiye kurduktan sornra eklentilerden girmeye çalışıyorum fakat girmiyor.Sağ üst köşede ünlem işareti çıkıyor ve LİNK BULUNAMADI diyor.Birkaç sefer silip tekrar denedim değişen birşey olmadı. Sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz. Eklentiye mi girmiyor yoksa video açmaya çalışt...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
nmnvrs » Çrş Haz 10, 2020 6:38 pm
Merhaba üstad, kodiye kurduktan sornra eklentilerden girmeye çalışıyorum fakat girmiyor.Sağ üst köşede ünlem işareti çıkıyor ve LİNK BULUNAMADI diyor.Birkaç sefer silip tekrar denedim değişen birşey olmadı. Sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz. Eklentiye mi girmiyor yoksa video açmaya çalışt...
- 1
- nmnvrs
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Haz 10, 2020 6:51 pm
Kullandığınız kodi sürümünü bende kullanıyorum, cihazınıza özelde bir durum bildirilmedi hiç. Neden seyirTURK androidi kullanmıyorsunuz? (yani apk mızı) Kodide kullanmak isteseniz kodi.log dosyasını bana gönderin ( Androidde nerede oduğunu bende bilmiyorum, googledan aratabilirsiniz ) hatayı kontrol...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
kruisland » Pzr Haz 28, 2020 3:44 pm
Benhur65 yazdı: ↑Prş Haz 04, 2020 12:41 pm
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor
https://seyirturk.net/ İndir Bir Cay lutfen
- 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr Haz 28, 2020 9:50 pm
Kıymetli Emeği Geçen Güzel İnsanlar Teşekkürler, Sistemi severek kodi uygulamasında kullanıyoruz. Vavoo uygulamasina addonu yükledim. Filmi kapat diyorum. Önce film kapanıyor, Fakat 1 saniye sonra tekrar açılıyor. Bu vavoodan çıkana kadar devam ediyor. Bu problem seyirturkten sonra pek kullanmadığı...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- threedee
-
1.52%
-
-
Seyirtürk Logo
homers » Pzt Tem 20, 2020 1:47 pm
Merhaba,
seyirTURK logosunu kullandığım Kodi arayüzü geriplanına eklemek istiyorum, bu amaçla bir logo paylaşımı yapabilir misiniz?
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk Logo
homers » Pzt Tem 20, 2020 2:15 pm
Teşekkürler, Önerdiğiniz boyut uygun , renk siyah beyaz veya orjinal kullanılan renkler olabilir.
- 1
- homers
-
1.52%