Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
kaanc » Pzt Ara 21, 2020 11:15 pm
Kodi yi kaldırıp tekrar yükledim. Şİmdi hiç hata yada log vermiyor ancak gene boş :).... sanırım birşeyler yanlış oluyor benim tarafta :D https://i.hizliresim.com/V1LS18.png eklenti ekleniyor ancak depodan yükle kısmına gelip , yükle deyince sürekli aynı yerde duruyor. https://i.hizliresim.com/V1LS1...
- 1
- kaanc
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk Addon calismiyor
tengildet » Sal Şub 09, 2021 12:41 pm
ilginç olan şu bende mi box s 4k da ve xiaomi telefonda kullanıyorum ama sorun yok bende sizdeki fark ne olabilir? internet bağlantısı mı? Onu çözmeye çalışıyorum. Özelden yazdığım dosya yol gösterebilir.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
deşarj » Sal Şub 09, 2021 2:14 pm
Pc de kodi 19 Matrix Rc sürümü yüklü şuan seyirtürk çalışmıyor.Dün gece çalışıyordu şimdi sizin yazışmanızı okuyup bakınca baktım menü geliyor ama giriş yapmıyor hiçbir kısıma filmler diziler iptv vs.
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Şub 10, 2021 6:57 pm
bizim siteden değil başka yerden kurarsanız maalesef güncel olmayan virüslü olabilecek eklenti indirmiş olursunuz.ve bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz Lütfen bizim repo muzu kullanın. Böylece güncellemeleri düzenli alır ve sorunsuz kullanırsınız. Sizin sorununuz başka adresten indirmiş olmanızdı. ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
emeğinize sağlık
mybatuh » Prş Haz 03, 2021 4:02 pm
sayın seyirturk yöneticileri tvbox olayına yeni girdim uygulamanız çok güzel elinize sağlık normal kullanıcı olarak üye oldum dizi arama sayfası vip uyeler içinmiş onu anladım da dizi isimlerini sıralama yaparken alfabatik olarak sıralansa güzel olurdu teşekkürler
- 1
- mybatuh
-
1.52%
-
-
deşarj » Prş Haz 24, 2021 11:18 am
tracker yazdı: ↑Prş Haz 24, 2021 6:36 am
vip üye lik aldım kodu de rabbit alanı nasıl aktif edeceğim bilgilendirirseniz sevinirim
Kodi de Seyirtürk Uygulamasının üzerinde sağ tık Ayarlar-Rabbit Ayarları-Anahtar kelime olarak baş harf büyük Rabbit yazın şifrenizi belirleyip kaydettiğinizde aktifleşir.Kolaylıklar..
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
arslion84 » Pzt Eki 25, 2021 9:11 pm
iyi aksamlar
kodi de bir haftadir hata aliyorum .
sildim yeniden yükledim fayda etmedi.
Kodi sürümü 18.9 fire stick ile kullaniyorum
repo mevcut
sorunmu var arkadaslar bu ara yoksa bendemi hata var?
- 1
- arslion84
-
1.52%
-
-
lews » Pzr Şub 14, 2021 11:06 am
Merhaba, yuklemeyi tamamladiktan sonra seyirTURK'u calistirmaya calistigimda asagidaki hatayi goruyorum loglarda: Nasil cozebilecegimi biliyor musunuz? Tesekkurler kodi yi açın addons ta seyirturk reminin üzerine sağ tuşla tıklayın ayarlara gidin mac adresiniz yazılımı orada(silik bir şekilde)? eğe...
- 1
- lews
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
homers » Pzt Eki 25, 2021 9:31 pm
iyi aksamlar kodi de bir haftadir hata aliyorum . sildim yeniden yükledim fayda etmedi. Kodi sürümü 18.9 fire stick ile kullaniyorum repo mevcut sorunmu var arkadaslar bu ara yoksa bendemi hata var? 19 altı sürümlerde bir sorun varmış, tesbit edildi / düzeltildi, yeni güncelleme ile verilecekmiş
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Eki 27, 2021 9:45 pm
İyi günler güzel bir uygulama sunduğumuz için teşekkürler androidbox kullanıyorum kodi sürüm 18.9 seyirtürk 3.25.0 günceledikten sonra seyirtürk menüsü gelmiyor diziler filmler gibi seçenekler çıkmıyor seyirtürk hatası daha fazla bilgi için günlük dosyası na bak hatası veriyor ve dosyalar çalma lis...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
BandirmaPostasi » Çrş Kas 10, 2021 10:31 pm
Arkadaşlar burada paylaşmak istediğim Kodi'ye eklenti kurmak ve kullanmakta zorluk çeken arkadaşlarımıza destek amaçlı (hiçbir reklam veya çıkar ilişiği bulunmayan) kendi amatör adımlarımla hazırlamaya çalıştığım faydalı olabilecek anlatım ve resimlerle adım adım zorlanmadan ''seyirtürk kurulumu ile...
- 1
- BandirmaPostasi
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: teşekkür ve öneri
andro343536 » Pzr Oca 02, 2022 11:02 am
Seyirtürk gerçekte güzel bir uygulama, büyük bir emeğin sonucu, emek sahiplerine çok teşekkürler... Seyirtürk android uygulamada medya oynatıcında durma ve ileri sarma ikonlarını en alltailerleme çubuğunun sol altra olursa çok güzel olur mu? Hatta bu kısmı ayarlarda seçenek olarak 1. Mevcut hali 2. ...
- 1
- andro343536
-
1.52%
-
-
Android box kodi seyirtürk sorunu
ugurren » Pzt Eyl 12, 2022 1:25 pm
Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk ...
- 1
- ugurren
-
1.52%
-
-
- 1
- El loko
-
1.52%
-
-
- 1
- Memoay23
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
tengildet » Prş Şub 02, 2023 8:44 pm
android için kodi eklentisinin normal uygulamya karşı üstün olduğu taraflar var mı? mesela android uygulamanın açamadığı dizi serverlarını açabiliyor mu Eklenti ve uygulama ayrı ayrı kodlanıyor. Birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir. Birbirine karşı stünlükleri sadece kullanıcı deneyimine bağlıd...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Android box kodi seyirtürk sorunu
tengildet » Pzt Eyl 12, 2022 10:00 pm
Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
homers » Pzr Şub 05, 2023 2:52 pm
merhaba arkadaşlar bunu tam olarak tarif ettiğiniz gibi yaptım nvidia tv shield pro, ayarlar, uygulamalar, kodi, izinler dosyaları ve medya "her zaman izin veriyor" ama yine de ekleyemiyorum/yükleyemiyorum benim seyirturk.1.0.2.zip Bana yardım edin lütfen çok teşekkür ederim. Kodi ön bell...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
tengildet » Prş Mar 30, 2023 2:27 pm
arhavili yazdı: ↑Prş Mar 30, 2023 12:52 pm
kodi 20 ve 19.4 de repo kuruluyor.çalıştır kısmı soluk kalıyor
Repo kurulduktan sonra, eklentinin yüklenmesi için repodan kur seçilmeli ve oradanda Video addons kısmı seçilmeli ve seyirTURK eklentisine tıklanarak kurulmalıdır. Siz bu adımlardan hangisinde takılıyorsunuz?
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
Dizikolik » Prş Eki 19, 2023 2:30 pm
Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişini...
- 1
- Dizikolik
-
1.52%