Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- Mersis
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
Mersis » Cum May 29, 2020 3:10 pm
1986 yılında Kanadaya gitmediğim için bin pişmanım.
Arkadaş 2.000 e benim televizyondan üç tane alıyor ben 4 maaş biriktiriyorum.
Hava soğuk vs umurumda değil eksi 40 'da büyümüşüm.
Artık bir dahaki evrene gelişimde.
Tengri yardımcım olsun.
- 4
- Mersis
-
6.06%
-
-
- 4
- GuCLu
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
TeJR » Cum Haz 05, 2020 11:53 pm
herkese iyi akşamlar 5. Android: Android 8 ve üzeri Tv box larda box menusunde 4. Kanal olarak IPTV Fovoriler eklendi,(TV box ama menusunde) bende çıkmıyor.. yani 4.kanalı görüyorum ama favori kanallar ekli olmasına rağmen kanal boş gibi görünüp ana ekrana düşmüyor bir çözümü var mı acaba? Hocam pr...
- 4
- TeJR
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
tengildet » Sal Haz 09, 2020 1:34 pm
Günaydın. Dünya iptv lerin bazıları sadece 1 saniye açıyor. Bazılarında da arapça ve fransızca üyeliğiniz bitti yazısı çıkıyor bende de ayni açılır açılmaz tekrar kapaniyor bazılarında ise kodi kitleniyor mecburen restart yapmak zorunda kalıyorum. @tengildet üstad umarım bu sorunu çözer. iptvleri a...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
tengildet » Çrş Haz 10, 2020 1:26 pm
Yoksa direkt kullanıcılar ön yargı ile, filmler açılmıyor, Çalışmayan linkleri koymuşlar kanısına varabilirler. Hamama giren terler, bu işlerle uğraşanlar zaten Türkiye'den binlerce (adult olsun olmasın) sitenin yasaklı olduğunu bilirler, bilmeyende bir şekilde öğrenir zaten ama bilmeyenin olduğunu...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
tengildet » Cum Haz 12, 2020 8:21 pm
O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim model xaiomi 4k mi box olabilir. Ama herkese göre değişebilir. Biraz araştırınız. Ancak android sürümünün güncel olmasına dikkat edin. Kesinlikle Ustad dogru söylüyor. Yaklasik 2015 yilindan beri farkli farkli Androi...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
onur » Pzt Tem 06, 2020 9:13 pm
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize. müthiş bir siteniz var b...
- 4
- onur
-
6.06%
-
-
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
ugurfilm » Çrş Tem 08, 2020 9:35 am
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize. Hoş geldiniz, burada bul...
- 4
- ugurfilm
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- mussar1071
-
6.06%
-
-
Re: Kendi IPTV miz
Turan_Turkaz » Sal Tem 21, 2020 3:28 pm
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- 4
- Turan_Turkaz
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: benzer film, yönetmen, senarist ve oyuncu menüsü eklendi 18.09.2020
ahmettamoglu » Cum Eyl 18, 2020 11:32 pm
Merhaba, Bu güzel özellik için öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle gerçekten kullanışlı özelliklerin eklendiğini görmek çok sevindirici. Benim de bu özelliği geliştirmek için bir önerim olacak. Kendi deneyimim üzerinden açıklamaya çalışayım: Sadri Alışık'ın seyirtürkteki tüm filmlerini listelemek ist...
- 4
- ahmettamoglu
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Serkanice » Çrş Eyl 30, 2020 11:02 pm
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- 4
- Serkanice
-
6.06%
-
-
- 4
- Mahoretti
-
6.06%
-
-
seyirTURK güncellemede takılıyorsa...
tengildet » Cum Oca 01, 2021 6:47 pm
Maalesef androidin yeni sürümlerinde artık tek ayarla tüm uygulamalara (bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye) izin verilmiyor. Her uygulama için ayrı ayarlamak lazım. Şunu yapmalısınız bir kereliğine, android ayarları - uygulamalar - uygulamaları yönet - seyirTURK - bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye iz...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Re: Güzel gelişme
tengildet » Pzr Oca 17, 2021 1:21 pm
Bildiğiniz gibi, sistemimizde bulunmayan ama kaynak sitelerde yeni yayınlanan film ve dizi linkleri her hafta sonu Cumartesi günleri sistemimize eklenmekteydi. Yani yeni dizi ve film linklerini sizlerle haftada bir gün buluşturabiliyorduk. Bugünden (17.01.2021) itibaren bu tip dizi ve filmler artık ...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
Günlük İçerik Güncelleme saatleri anketi
tengildet » Pzr Eki 24, 2021 11:32 am
seyirTURK te güncellemeler: 3 tip güncelleme vardır, 1. Uygulama ve Kodi Eklenti güncellemesi, periyodu belli olmayan programa ve eklentiye özellik eklendiği zaman yapılan güncellemedir, yapıldığı mutlaka haber verilir ve güncelleme için izin istenir, güncel sürümlerin dışında hiç bir sürüm çalışmaz...
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-
- 4
- tengildet
-
6.06%
-
-