Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Android box kodi seyirtürk sorunu
    ugurren » Pzt Eyl 12, 2022 1:25 pm

Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk ...
    1
    ugurren
    1.52%
  • Re: Android box kodi seyirtürk sorunu
    tengildet » Pzt Eyl 12, 2022 10:00 pm

Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: giriş yapamıyorum
    El loko » Çrş Oca 04, 2023 6:17 pm

Oldu.Teşekkür ederim
    1
    El loko
    1.52%
  • Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
    Memoay23 » Cum Oca 27, 2023 2:28 pm

Teşekkürler uygulayacağım..Olmazsa tekrar dönüş yaparım
    1
    Memoay23
    1.52%
    tengildet » Prş Şub 02, 2023 8:44 pm

android için kodi eklentisinin normal uygulamya karşı üstün olduğu taraflar var mı? mesela android uygulamanın açamadığı dizi serverlarını açabiliyor mu Eklenti ve uygulama ayrı ayrı kodlanıyor. Birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir. Birbirine karşı stünlükleri sadece kullanıcı deneyimine bağlıd...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
    homers » Pzr Şub 05, 2023 2:52 pm

merhaba arkadaşlar bunu tam olarak tarif ettiğiniz gibi yaptım nvidia tv shield pro, ayarlar, uygulamalar, kodi, izinler dosyaları ve medya "her zaman izin veriyor" ama yine de ekleyemiyorum/yükleyemiyorum benim seyirturk.1.0.2.zip Bana yardım edin lütfen çok teşekkür ederim. Kodi ön bell...
    1
    homers
    1.52%
    homers » Cmt Şub 18, 2023 11:47 pm

ganjair yazdı:
    Cmt Şub 18, 2023 11:30 pm
    ios için nasıl kurabilirim kodiyi kurdum ama zip dosyasını gösteremiyorum
    viewtopic.php?f=9&t=526
    bu android için, ios ta benzer bir yol izlenebilir belki? Kullanmadığım için bilemiyorum.
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
    tengildet » Prş Mar 30, 2023 2:27 pm

arhavili yazdı:
    Prş Mar 30, 2023 12:52 pm
    kodi 20 ve 19.4 de repo kuruluyor.çalıştır kısmı soluk kalıyor
    Repo kurulduktan sonra, eklentinin yüklenmesi için repodan kur seçilmeli ve oradanda Video addons kısmı seçilmeli ve seyirTURK eklentisine tıklanarak kurulmalıdır. Siz bu adımlardan hangisinde takılıyorsunuz?
    1
    tengildet
    1.52%
    Dizikolik » Prş Eki 19, 2023 2:30 pm

Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişini...
    1
    Dizikolik
    1.52%
    homers » Prş Eki 19, 2023 5:03 pm

Merhaba, bir geri bildirimde bulunmak istiyorum, gereği yapılır mı bilmem yine de görüş belirtmek istedim. Daha önce arama bölümünü tıklayınca hemen karşımıza çıkıyordu şimdi tıkladığımızda arama geçmişimiz çıkıyor. Bunu ayarlar bölümüne alınırsa daha iyi olur, isteyen böyle ayarlara gidip geçmişin...
    1
    homers
    1.52%
    tengildet » Pzr Eki 22, 2023 2:03 am

:) evet küçük görüş ayrılıkları her zaman iyidir, hem yenilik doğururlar, hem de uğraşanları üretken yaparlar. Tabii burada olduğu gibi sağlıklı ve sinirlenmeden ve bir birimizi kırmadan anlatabilmek aklımızdakini çok önemli. Ayarlar-Diğer ayarlar kısmına "Aramada arama geçmişi gösterilsin mi?&...
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Pzt Kas 27, 2023 3:38 pm

Önerileriniz için teşekkürler.
    Kontrol edelim, sisteme uygun bir çözüm bulabilirsek uygulamaya çalışalım.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
    Mersis » Sal Kas 28, 2023 7:18 pm

İlginiz için teşekkür ederim.
    1
    Mersis
    1.52%
    homers » Prş Ara 07, 2023 2:27 pm

kodi eklentisini dreambox 920 kurdum ancak kodinin ana sayfasında ADDONS yok . bundan dolayı seyitrürkü kuramıyorum. Ne yapmam lazım ki addonsu görebileyim. Varsayılan olarak "addons" Kodi ana sayfasında görünür normal şartlarda. "Dişli Çark" simgesine tıklayarak da "addons...
    1
    homers
    1.52%
    Dizikolik » Pzt Kas 27, 2023 2:59 pm

Merhaba, 2 öneride bulunmak istiyorum epeydir bunu düşünüyordum. 1 - izleyeceğimizi seçtikten sonra çıkan linklerin orada YK uzantılı kaynaklar karmaşa yaratmaya başladı. Kodi kullanıcılar için ayarlarda filtre olsa iyi olurdu onu aktif ederek kullanamayacağımız linklerden kurtulmuş oluruz böylece d...
    1
    Dizikolik
    1.52%
    tengildet » Sal Kas 28, 2023 5:21 pm

1 haftadır Kodi'den izlediğim Seyirtürk'den şu hataları alıyorum. İzlediğim bölüm bitince daha önceleri diğer bölüm en üste çıkıyordu. Şimdi çıkmıyor aşağılara inip dizinin hangi bölümünde kaldım arıyorum. Apk da sorun yok. Dizi bitince hop bölümü gösteriyor. Kodi de ki bu hatayı alan var mı acaba....
    1
    tengildet
    1.52%
    homers » Çrş Ara 06, 2023 1:49 pm

Merhaba, bendeki Seyirtürk eklentisi bozuldu sanırım eklentiyi kullanmaya çalıştığımda Kodi sürekli çöküyor hata vermeden. YT eklentisinden videoları sorunsuz oynatıyor fakat Seyirtürk'ten bir şey oynatmaya çalıştığımda Kodi çöküyor cihaz önbelleğini temizlersem öyle açılıyor yoksa her açılışta ana...
    1
    homers
    1.52%
    tengildet » Çrş Ara 06, 2023 4:17 pm

Geçen günlerde 6 saatlik bakım vardı sanırım bundan kaynaklı sorun olabilir mi? Ondan şüphelenmeye başladım ben hiç bir şey yapmadım çünkü. Ne yapmam gerek düzeltmem için? UYGULAMA ile ilgili bir bakım değildi Bozulması için sizin bir şey yapmanıza gerek yok bilgisayar dünyasında, kendini güncelley...
    1
    tengildet
    1.52%
  • kodi plugin
    tombul » Pzt Şub 05, 2024 6:24 pm

vu solo openpli 8,3 imaj attım . kodi silindi seyirturk yukliyecem .enigma2 kodi plugin ipk veya dosya lazım.hiç bir yerde bulamadım. yardımcı olurmusunuz. veya seyirturk enigma2 plugin vardı eskiden şimdi niye yok.
    1
    tombul
    1.52%
    dkc44 » Cum Mar 01, 2024 3:34 pm

kodi uygulaması ile aynı içeriğin görüntü kalitesi daha iyi oluyor, tabi bu benim fikrim. Android uygulamasında ayarlar menüsünden harici player aktif edebilme seçeneği olsa çok daha iyi olurdu.
    1
    dkc44
    1.52%
  • Yurtdışında Kodiden seyirtürk izlemeye çalışmak
    asliern61 » Çrş May 08, 2024 3:09 am

Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum paket satın almıştım ancak dizi film açılmıyor ne yapabilirim? Medya bulunamıyor diyor arama yaptırmıyor?
    1
    asliern61
    1.52%
    Dizikolik » Prş Ağu 01, 2024 8:58 pm

Omega'yı kaldırıp Leia sürümüne döndüm artık hocam. Zaten Omega'da YT eklentisi de sıkıntılıydı videolar donuyordu bende Leia sürümlü APK vardı yedekte onu kurdum ardından backup restore yaptım her şey geri geldi, sorunsuz çalışıyorlar.
    1
    Dizikolik
    1.52%
  • Re: seyirtürk üyesi olmak istiyorum yardım
    pluzman » Sal Ara 17, 2024 9:03 pm

programı eklentiyi kullaıyorum ama keşke 2014de tanısaydım fakat 2018de tanıdım ve şuan her forumda sizi öneriyorum programda üye olmaya çalışayım sonra giriş yapayım sorun olursa cevap yazarım
    1
    pluzman
    1.52%
  • Seyirtürk kodi için minnettarım
    pluzman » Cmt Ara 21, 2024 12:30 pm

Resim
    Bilgisayarım sizin sayenizde android TV oldu teşekkürler heryerde bu videoları paylaşıyorum seyirtürk için çabalıyorum
    1
    pluzman
    1.52%
  • Re: Seyirtürk kodi için minnettarım
    tengildet » Cmt Ara 21, 2024 12:59 pm

Ekranınızı çok güzel özelleştirmişsiniz.
    Çok beğendim.
    Paylaştığınız için ayrıca seyirturke verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
    1
    tengildet
    1.52%