Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tüm dostlarımızın yeni yılının huzurlu ve mutlu geçmesi dileği ile, mutlu yıllar diliyoruz.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Film Ararken hata veriyor.
tengildet » Pzr Eyl 06, 2020 11:05 pm
ilginç ben windows 10 da kodide "hızlı ve öfkeli 8" olarak arattığımda sonuç olarak o filmi getiriyor.
Siz hangi sistemde kullanıyorsunuz kodi yi?
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- burak0678
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- dizikci2004
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- lunarogred
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- 10bin1on1
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- erd1905mn
-
1.52%
-
-
Kodi Kanal Listesi Sorunu
bluezones » Prş Ara 10, 2020 9:38 pm
Merhaba arkadaşlar dün kodi de tv listesinde kanallar vardı bugün kodiyi açtım kanallar bilinmiyor olmuş seyirtürk ün sitesinden güncel repoyu indirdim fakat düzelmedi çözümü nedir acaba
- 1
- bluezones
-
1.52%
-
-
Re: Kodi Kanal Listesi Sorunu
bluezones » Prş Ara 10, 2020 10:17 pm
hocam sorun kodiden kaynaklıydı galiba az önce yeniden kaldırdım yükledim düzeldi bi sorun yok şuan yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
- 1
- bluezones
-
1.52%
-
-
- 1
- holostaticus
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
holostaticus » Cmt Ara 19, 2020 3:32 pm
evet. bilgisayara kurdum orda çalışıyor ama tvdeki olmuyor nedense. Kodi 18.9 var. onunla ilgili olabilir. neyse belki düzelir sonra.
Edit: Bu arada forumda eski mesajlarımı gördüm. 31 Mayısta da bağlanamamışım.
- 1
- holostaticus
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
kaanc » Pzt Ara 21, 2020 11:15 pm
Kodi yi kaldırıp tekrar yükledim. Şİmdi hiç hata yada log vermiyor ancak gene boş :).... sanırım birşeyler yanlış oluyor benim tarafta :D https://i.hizliresim.com/V1LS18.png eklenti ekleniyor ancak depodan yükle kısmına gelip , yükle deyince sürekli aynı yerde duruyor. https://i.hizliresim.com/V1LS1...
- 1
- kaanc
-
1.52%
-
-
Re: Kodi 19 Matrix
homers » Cmt Oca 16, 2021 2:44 pm
Kodi 19.x "Matrix" - Release Candidate 16 Ocak'ta yayınlandı.
Artık resmi sürüm çok yakında demektir.
Heyecanla Kodi 19 uyumlu seyirTURK eklentimizi bekliyoruz.
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk Addon calismiyor
tengildet » Sal Şub 09, 2021 12:01 am
Merhaba, öncelikle seyirTURK ü kodi içinden myaddons kısmından kaldırın, repomuzuda kaldırın aynı şekilde, sonra web sitemizden tekrar indirin ve kurun repoyu ardından repodan seyirTURK ü kurun. Büyük ihtimal ile ya güncelleme sırasında bir hata oluştu yada repodan kurmadığınız için bu sorunu yaşıyo...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
homers » Sal Şub 09, 2021 12:24 pm
Ben Mibox S üzerinde Android Sürümü 9 , Kodi 19 RC ile kullanıyorum.
Cep telefonumda da aynı sorun oluştu, Honer 8x, Android Sürümü 10 (Emui 10.0.0.241), Kodi 19 RC
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Şub 09, 2021 12:41 pm
ilginç olan şu bende mi box s 4k da ve xiaomi telefonda kullanıyorum ama sorun yok bende sizdeki fark ne olabilir? internet bağlantısı mı? Onu çözmeye çalışıyorum. Özelden yazdığım dosya yol gösterebilir.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
deşarj » Sal Şub 09, 2021 2:14 pm
Pc de kodi 19 Matrix Rc sürümü yüklü şuan seyirtürk çalışmıyor.Dün gece çalışıyordu şimdi sizin yazışmanızı okuyup bakınca baktım menü geliyor ama giriş yapmıyor hiçbir kısıma filmler diziler iptv vs.
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Şub 10, 2021 6:57 pm
bizim siteden değil başka yerden kurarsanız maalesef güncel olmayan virüslü olabilecek eklenti indirmiş olursunuz.ve bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz Lütfen bizim repo muzu kullanın. Böylece güncellemeleri düzenli alır ve sorunsuz kullanırsınız. Sizin sorununuz başka adresten indirmiş olmanızdı. ...
- 1
- tengildet
-
1.52%