Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • 1
    tengildet
    1.52%
  • Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)
    Sarihan » Cum Haz 19, 2020 7:43 pm

Sagolun sevgili kardeslerim emeginize saglik hakkinizi helal edin cok güzel seyler yapiyorsunuz hic sikilmadan uzanmadsn sorunlarimiza yardimci oluyorsunuz
    Tesekkürler
    1
    Sarihan
    1.52%
  • Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.06.2020)
    tengildet » Pzt Haz 15, 2020 10:46 pm

Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldırmak kalıyor. Tek parça olarak Puhutv üzerinden kaynak olarak eklenme şansı var mı peki? kusura bakmayın mesajınızı biraz yanıtsız bıraktım, ama bir...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Bein kanalları
    emrebursali_2 » Pzr Haz 21, 2020 4:12 pm

Arkadaşlar android uygulaması ve kodide *** spor kanallarını nasıl ekleyebilirm veya uygulamada *** spor kanallarını bulamadım.Yardımcı olur musunuz?
    1
    emrebursali_2
    1.52%
  • Re: Bein kanalları
    tengildet » Pzr Haz 21, 2020 4:21 pm

Arkadaşlar android uygulaması ve kodide bein kanallarını nasıl ekleyebilirm veya uygulamada bein kanallarını bulamadım.Yardımcı olur musunuz? Forumun ana sayfasında yukarıda kayan bir yazı var okuyunuz. Kendi IPTV nizi nasıl ekleyeceğiniz ise Android için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f...
    1
    tengildet
    1.52%
  • iptv player tavsiye?
    emrebursali_2 » Çrş Haz 24, 2020 11:14 pm

Arkadaşlar önerebileceğiniz iptv player var mı hem m3u dosyaları hem linkleri atabileceğim (huhu url'si izleyip, m3u dosyası yukleme) hızlı ve kullanışlı wanced var ama biraz hantal bir program gibi ya da wancedı hızlandırma İn bir yolu var mı?
    (ya da kodi'de hepsini yapabilir miyiz)
    1
    emrebursali_2
    1.52%
  • Re: iptv player tavsiye?
    Aslan-6 » Prş Haz 25, 2020 4:08 pm

Cep telefonu için "watched" proğramı güzel çalışıyor m3u-dosyalarıyla. Bildiğim kadarıyla da huhu.to ile normalde abonelik kanallar izleniyor. Şahsen denemedim.

VU+ Uno 4K cihazımla m3u'ları Seyirtürk, TurkVod ve E2iplayer ile izliyorum.
    1
    Aslan-6
    1.52%
    tengildet » Prş Haz 25, 2020 1:17 pm

Arkadaşlar önerebileceğiniz iptv player var mı hem m3u dosyaları hem linkleri atabileceğim (huhu url'si izleyip, m3u dosyası yukleme) hızlı ve kullanışlı wanced var ama biraz hantal bir program gibi ya da wancedı hızlandırma İn bir yolu var mı? (ya da kodi'de hepsini yapabilir miyiz) Şahsen ben m3u...
    1
    tengildet
    1.52%
    emrebursali_2 » Cum Haz 26, 2020 10:39 pm

Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre; 1- Tivimate Full versiyon yada modlu 2- İmplayer 3- İptvsmarters 4- Xciptv player 5- Ott Navigator Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz. Stbemu Pro programı. Teşekkür ...
    1
    emrebursali_2
    1.52%
  • Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
    Turan_Turkaz » Cmt Haz 27, 2020 1:50 am

yaw şu konuda her yeni mesaj işaretini gördüğümde yüreğim pırpır ediyo acep oldumu bişeyler varmı bir sürpriz diye :D Ben de aynı çocuksu sevinci yaşıyorum haa... [emoji6] Ama Android TV Box'la tanıştıktan sonra Smart TV'lerle vedalaşalı çok oldu... [emoji847] Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapata...
    1
    Turan_Turkaz
    1.52%
    Turan_Turkaz » Cmt Haz 27, 2020 2:20 pm

tengildet yazdı:
    Turan_Turkaz yazdı:
    Cmt Haz 27, 2020 1:47 am
    Nereden buluruz GuCLu.
    Bende var isterseniz göndereyim usta

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
    Sevinirim e mailime atabilirsiniz. [email protected]
    Emailini kontrol et [emoji847]

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
    1
    Turan_Turkaz
    1.52%
  • Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
    tengildet » Cum Haz 26, 2020 11:28 pm

Normal da sitelere bakinca, gunluk bir eklenti var son eklenenler bolumlerinde mesala film sites hdfilmcehennemi gibi ve dizi sitelerinde ama son birkac gundur seyirTURK te malesef hic bir yenilik yok nedendir acaba, ayrica bazi diziler de tum bolumler listed yok,. Bilinmeyen bir sorunmy var yoksa ...
    1
    tengildet
    1.52%
    Kaptan » Pzt Haz 29, 2020 10:51 am

Selam , You Tube de (By Gencer )diye bir beyefendinin ve ekibinin sayfası var,sağlam virüssüz herkese açık programlar koyuyor ,(sizler de oradan onlarca videları bakıp indirebilirsiniz.video altlarında apk.lar var)bakıp oradan sizler için 2 ip tv.apk indirme programı yazıyorum.telefona kurarken virü...
    1
    Kaptan
    1.52%
  • Re: Kendi IPTV miz
    Turan_Turkaz » Sal Tem 21, 2020 2:37 pm

tengildet yazdı:
    Sal Tem 21, 2020 2:33 pm
    Turan_Turkaz yazdı:
    Sal Tem 21, 2020 2:23 pm

seyirturk hangisi turan android mi kodimi ona göre kontrol edelim.
    Android TV BOX ve Huawei P30 Pro
    1
    Turan_Turkaz
    1.52%
    andro343536 » Çrş Tem 22, 2020 12:57 pm

Harikasınız....

Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı?

Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor...
    1
    andro343536
    1.52%
    tengildet » Prş Tem 23, 2020 11:40 am

Mersis yazdı:
    Prş Tem 23, 2020 10:12 am
    I Know This Much Is True, bölümleri eksik mesela.
    Yo tüm bölümleri var :). Sadece altyazılının 1. bölümü var diğerleri yok oda dizilladada aynı ( aldığımız yer) türkçe tüm bölümler var. iyi seyirler :)
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Sal Tem 21, 2020 2:33 pm

@tengildet usta, benim m3u listem aşağıdaki ayarlara rağmen seyirtürk içindeki kendi IPTVim kısmında bir türlü logoları göstermiyor. Bütün playerlarla denedim, grouplar tamam, herşey normal sadece seyirtürkte başarılı olamadım. #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="an.t TV" tvg...
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Sal Tem 21, 2020 8:53 pm

Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziy...
    1
    tengildet
    1.52%
    homers » Prş Tem 30, 2020 11:09 am

"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile...
    1
    homers
    1.52%
  • Re: samsung smart tv
    tengildet » Cmt Ağu 01, 2020 7:30 pm

demirfan76 yazdı:
    Cmt Ağu 01, 2020 6:10 pm
    slm LG WebOS lara seyirTurk indirelemezmi yada ilerde mumkunmu
    Şu an için hayır. İleride ne olur belli olmaz ama mkvod u kullanınız.
    1
    tengildet
    1.52%
    kruisland » Pzr Ağu 02, 2020 5:08 pm

Bilmem sizler ne yapiyorsunuz ama seyirturk te link azsa yada bolumleri bulamiyorsam ben sayfalari tek tek gezmektense alternatif olarak diziler icin ve filmler icin turkvod kullaniyorum eh bu sekilde en azindan dizileri tamamen izliyebiliyorum genelde.tabiki daha iyi bir imkan varsa bunuda bilmenin...
    1
    kruisland
    1.52%
  • Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor Neden
    kruisland » Sal Ağu 04, 2020 4:02 pm

Selam seyirturk kullanicilari ,bilmem sizlerde nasil ama viking dizisini izlemek istiyorum ama TA yada TD linklerinden hicbirisi calismiyor sadece uyari veriyor link bulunamadi diye seyirturk oysa sitelerindeki linkler calisiyor ,bu sadece bu dizide deyil birsuru dizide calismayan link cok ama en az...
    1
    kruisland
    1.52%
  • 1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu
    tengildet » Sal Ağu 04, 2020 4:35 pm

Daha önceki bildirimleriniz gibi hatalısınız. Sizin mesajlarınızdan dolayı sürekli zaman kaybı yaşıyorum. Yine rastgele 6. sezondan bir bölüm ve 4. sezondan bir bölüm denedim 13 linkin 9 u çalışıyor her bölüm için. Doğru bildirim yapsanız düzeltme şansımız varsa düzeltiriz, ki onlarca kez kullanıcıl...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu
    kruisland » Sal Ağu 04, 2020 7:30 pm

Tengildet kardesim ben yanlis bilgi vermiyorum, kac defa denedikten sonra yazdim, bendeki sitemide belirterek hatta bu vesileyle baska kullanicilarada sormus oldum, eger siz dogru soylenen Birseye inanmayarak silecekseniz o sizin bileceginiz bisey.u viking dizisini yeni baslayacaktim sezon ilk bolum...
    1
    kruisland
    1.52%