Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- eteksen
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 03.04.2021)
homers » Prş Nis 08, 2021 1:55 pm
Kodi üzerinden izliyorum ama yabancidizi, dizibox,dizilla artık açmıyor. Medya bulunamadı diye hata veriyor. Bende mi sorun var diye seyirtürkü silip yeniden kurdum. Olmadı kodiyi kaldırıp yeniden kurdum yine aynı sorun var. Diziler görünüyor seçeneklerde var ama açılmıyor. Dizilla linklerinde bend...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Animeler - Animasyonlar Karmaşası ve Potansiyel
deşarj » Cmt Nis 10, 2021 4:19 pm
Bu şekilde bir kategorilendirme olabiliyorsa çin,japon ve kore dizileri de ayrı kategorilendirilsin.Böylelikle yeni çıkan diziler bölümü de rahatlar. :) dizilere girip oradan ülke seçebilirsiniz, sadece sıraladığın ülkeler değil yüzlerce ülke var :) Benim için no problem ustam.Yeni çıkan dizler böl...
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
Re: Animeler - Animasyonlar Karmaşası ve Potansiyel
vista1 » Cmt Nis 10, 2021 5:58 pm
Arkadaşlar animeler için ayrı bir kategori olmasının düzen açısından daha iyi olacağını düşünenlerdenim.. Sistemdeki kategorilendirmeleri IMDB nin kategorilerinden aldığımız için ANİME diye bir sınıflandırmamız olamıyor, çünkü IMDB anime ve mangalarıda animasyon içinde sayıyor. Bu durumdada Türler ...
- 1
- vista1
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.04.2021)
deşarj » Cum Nis 16, 2021 12:12 am
Çok ilginç.Bende mibox s 4K tv boxumda izliyorum çok güzel çalışıyor hiçbir sorun yok.Seyirtürk uygulamasını cihazından komple kaldırıp yeniden kur gerekli uygulama izinlerini de verince çalışmaması için bir sebeb yok.
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.04.2021)
homers » Cum Nis 16, 2021 11:12 am
9 Nisan 2021 tarihinde güncelleme olunca yapmaya çalıştım. Ama ekran dondu kaldı. Daha önce çalışan seyirtürk sadecetelefonda çalışıyor artık. Çünkü mi box'tan mecburen silip yükledim ama gene güncelleme de dondu. ama seyirtürk e aynı modemden bağlanıp cep telefonımda izliyorum. Bu neden oluyor aca...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Onlinedizi
Melek07 » Sal Nis 27, 2021 12:04 am
Online dizi sitesini ekleseniz keşke. Özellikle Asya dizilerinde diğerlerinde olmayan bir arşivleri var. Bir değerlendirin bence...
- 1
- Melek07
-
1.52%
-
-
FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
fatmeto » Çrş Nis 28, 2021 2:16 am
FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
4k olarak kaydı seçmeme ragmen 1080p oynatıyor
tv 4k tv box 4k. youtube 4k videolarını ve trt4k yı sorunsuz izleyebiliyorum. Sorun programda mı baska yerde mi?
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
Re: FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
tengildet » Çrş Nis 28, 2021 12:10 pm
4k alanındaki ler ise o otomatik daha doğrusu hızınıza göre otomatik verir ( hızdan kastım sizin interneti satın alırken belirlediğiniz hız yüksek olabilir ama oynatmaya çalıştığınız andaki internetin durumundan bahsediyorum.. Ne bizimle nede sizinle ilgili değil. Ayrıca her 4k aynı bitrate e sahip ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
fatmeto » Çrş Nis 28, 2021 8:37 pm
50 mbitlik internet kullanıyorum. Speed testde de 48mbit civarında çıkıyor. Dediğiniz gibi 4k gibi gosterip 2k olan link olabilir. Diğer baska streamlerde 1080-720-480 arasında kendi kendine geçiş yapana rastladım. Ama o nadir videolarda oluyor. 4k yayına sahip bir film bulursanız haber verirseniz s...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
- 1
- motone
-
1.52%
-
-
- 1
- ibrahim304
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
Üyelere özel iptv listesi
rsnckr » Pzr May 23, 2021 6:06 pm
Sadece vip üyelere özel iptv listesi yapılabilir mi?
belgesel,sinema ve spor kanallarinin olduğu..
Böylelikle vip olmanın önemli bir ayrıcalığı olur.
..
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
deşarj » Çrş Nis 28, 2021 4:53 pm
4k alanındaki ler ise o otomatik daha doğrusu hızınıza göre otomatik verir ( hızdan kastım sizin interneti satın alırken belirlediğiniz hız yüksek olabilir ama oynatmaya çalıştığınız andaki internetin durumundan bahsediyorum.. Ne bizimle nede sizinle ilgili değil. Ayrıca her 4k aynı bitrate e sahip...
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
Ölü Linkler Kendi olmayan filmler
fatmeto » Cum Haz 04, 2021 10:33 pm
Son zamanlarda Sıkca Eklenen filmlerin Medya bulunmadı hatası almaktayım. Yetkililerin daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Bahsettiğim konu yeni eklenen filmlerde Örn: FreeGuy (gerçek Kahraman) filmini uzun zamandır bekliyorum.Açtığımda farklı alakasız bir film çıktı. üstelik en popüler filmler bö...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 04.06.2021)
admsystmn » Pzr Haz 06, 2021 8:08 pm
İzlemeye devam et bölümünden istediğimiz zaman seçerek kaldırma seçeneği olsa güzel olur sanki
Artı olarak fillm ve dizilerde puanlama yapılabilir ve seyirturk izleyici puanı adı altında ya da (seyirturk puanı) film ve diziler listesi olabilir.
- 1
- admsystmn
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 04.06.2021)
admsystmn » Pzr Haz 06, 2021 11:51 pm
Android TV kullanıyorum, son güncellemeden sonra hızlı ileri ve geri sarma yapamıyorum, kısa süreli sarmada sorun yok ama hızlı ileri ve geri iptal olmuş. hayır ileri geri alabilirsiniz sadece pause yaptığınızda yapmazsınız, normal izlerken ileri geri hızlı ileri hızlı geri rahatlıkla yapabilirsini...
- 1
- admsystmn
-
1.52%
-
-
Re: Ölü Linkler Kendi olmayan filmler
fatmeto » Pzt Haz 07, 2021 10:10 pm
Dynasty warriors 2 link bende hala çalışmadı bugünde girdim. Normalde fullhdfilmizlesene linklerinde sorun yaşamıyorum. Enteresan biri durum. Neyse bakalım. çözüm için önerebilceniz bişi varsa cevabınızı bekliyorum. Android de deniyorum. hem wifi hemde vodafone veri iletişimi ile denediğimde 2 sinde...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-