Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- motone
-
1.52%
-
-
- 1
- ibrahim304
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
Üyelere özel iptv listesi
rsnckr » Pzr May 23, 2021 6:06 pm
Sadece vip üyelere özel iptv listesi yapılabilir mi?
belgesel,sinema ve spor kanallarinin olduğu..
Böylelikle vip olmanın önemli bir ayrıcalığı olur.
..
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
Re: FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
deşarj » Çrş Nis 28, 2021 4:53 pm
4k alanındaki ler ise o otomatik daha doğrusu hızınıza göre otomatik verir ( hızdan kastım sizin interneti satın alırken belirlediğiniz hız yüksek olabilir ama oynatmaya çalıştığınız andaki internetin durumundan bahsediyorum.. Ne bizimle nede sizinle ilgili değil. Ayrıca her 4k aynı bitrate e sahip...
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
Ölü Linkler Kendi olmayan filmler
fatmeto » Cum Haz 04, 2021 10:33 pm
Son zamanlarda Sıkca Eklenen filmlerin Medya bulunmadı hatası almaktayım. Yetkililerin daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Bahsettiğim konu yeni eklenen filmlerde Örn: FreeGuy (gerçek Kahraman) filmini uzun zamandır bekliyorum.Açtığımda farklı alakasız bir film çıktı. üstelik en popüler filmler bö...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 04.06.2021)
admsystmn » Pzr Haz 06, 2021 8:08 pm
İzlemeye devam et bölümünden istediğimiz zaman seçerek kaldırma seçeneği olsa güzel olur sanki
Artı olarak fillm ve dizilerde puanlama yapılabilir ve seyirturk izleyici puanı adı altında ya da (seyirturk puanı) film ve diziler listesi olabilir.
- 1
- admsystmn
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 04.06.2021)
admsystmn » Pzr Haz 06, 2021 11:51 pm
Android TV kullanıyorum, son güncellemeden sonra hızlı ileri ve geri sarma yapamıyorum, kısa süreli sarmada sorun yok ama hızlı ileri ve geri iptal olmuş. hayır ileri geri alabilirsiniz sadece pause yaptığınızda yapmazsınız, normal izlerken ileri geri hızlı ileri hızlı geri rahatlıkla yapabilirsini...
- 1
- admsystmn
-
1.52%
-
-
Re: Ölü Linkler Kendi olmayan filmler
fatmeto » Pzt Haz 07, 2021 10:10 pm
Dynasty warriors 2 link bende hala çalışmadı bugünde girdim. Normalde fullhdfilmizlesene linklerinde sorun yaşamıyorum. Enteresan biri durum. Neyse bakalım. çözüm için önerebilceniz bişi varsa cevabınızı bekliyorum. Android de deniyorum. hem wifi hemde vodafone veri iletişimi ile denediğimde 2 sinde...
- 1
- fatmeto
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Human46
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Human46
-
1.52%
-
-
- 1
- kerem_72
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)
turkmen_m » Çrş Ağu 11, 2021 11:19 am
Film ve dizilerdeki "ülkeler" seçeneğini sayfam'a ekleyecek şekilde ana ekran menüsüne koyma şansınız var mı? Bir de o listede Türkiye'den sonra neden Rusya, Japonya falan var. ABD olsa daha iyi olmaz mı en çok oradan dizi ekleniyor sonuçta :) benim kumanda biraz sorunlu da zor oluyor :) S...
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)
homers » Cmt Haz 12, 2021 5:29 pm
BEN SEYİRTÜRK ANDROİD TV KULLANIYORUM İZLEMEY DEVAM ET VE FAVORİ GURUBUNDA BEGENMEDİGİM DİZİ VE FİLMLERİ BURADAN KALDIRAMIYORUM BUNUN HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ "İzlemeye devam et" kullanıcı tarafından silinemiyor, bir süre sonra kendiliğinden kalkıyor. "Favoriler" ise kullan...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Sami Ertaga
-
1.52%
-
-
Re: İzlemeye devam et sekmesi
rsnckr » Sal Ağu 24, 2021 6:22 pm
izlemeye devam et sekmesinde şöyle bir sıkıntı var. .. Bir filmi izleyip bitirmemize rağmen sekmede kalıyor. Bununda sebebi ayri ayrı kaynaklarda ki film süreleri. .. Mesela bir fiml seçip hdfilmcehennemi'n den izliyoruz sonuna kadar bitirsek bile.. Ayni film webteizle'de 1-2 dk uzunsa izlemeye deva...
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
rsnckr » Çrş Ağu 25, 2021 3:54 pm
Son izlediğim filmlerden
G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen..
izlemeye devam et sekmesinde duruyor..
The cursed filmide aynı şekilde..
..
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
homers » Çrş Ağu 25, 2021 6:44 pm
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
homers » Çrş Ağu 25, 2021 9:28 pm
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%