Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Mersis » Cmt Haz 06, 2020 5:39 pm
Hocam merhabalar öncelikle program çok guzel ellerinize saglik fakat bir sorun var.Xiaomi mi box kullanicisiyim ve film izleme menusunde imdb top 250 falan varya kumandayla sağa dogru gidince direk en başa dönüyor herkeste sorun böyleymiş tv box kullanan bilginiz olsun teşekkürler Sony tv 'dede böy...
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
fatmeto » Cmt Haz 06, 2020 7:06 pm
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler. kay...
- 3
- fatmeto
-
4.55%
-
-
tengildet » Cmt Haz 06, 2020 6:28 pm
Evet başkan sayfam özelliğide kullanıyorum. Gayet güzel. (Yalnızca kaydırırken en başa atıyor ya felan bazen.) onun için dedim. elbet hep böyle kalmayacak değil mi? :) Birde sırayla, imbd top 250 deki tüm filmleri izlemeye başladım ben, tek sırayı kaydırarak ilerlemek zaman alabiliyor. :) Listeye k...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
fatmeto » Cmt Haz 06, 2020 7:04 pm
Bu sorunu yaşayanlar üyelik girişi yapmışmıydınız evet üye girişi yapmıştım. Hata verdikten sonra data yı clean yapıp tekrar denedim yine başarısız. Ben Mouse Kullanıyorum. Herhangi bir film e girip vazgeçip geri döndüğümde oluşuyor hata. Programı silip tekrar indirip kurdum şimdi. Programa girdi. ...
- 3
- fatmeto
-
4.55%
-
-
- 3
- Sarihan
-
4.55%
-
-
Kaptan » Pzt Haz 08, 2020 2:32 am
Tv.box da seyir turk açınca siliniyır demiştim.Dize resim gönderiyorum hocam..Seyir turk yazısı değişmiş ve kurulum apk sını açınca tengildet yazısı çıkıyordu,şimdi ise yabancı bir yazı çıkıyor...sanki engellenmiş gibi !?...
- 3
- Kaptan
-
4.55%
-
-
Ressam » Pzt Haz 08, 2020 9:05 pm
Öncelikle emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. CoreELEC-LibreELEC-AlexELEC bunlar kodi türü imajlar bu sistemlerde Repo olsun Apk olsun kullanıyorum Ancak bugünkü güncellememde sürekli olarak SeyirTURK durduruldu SeyirTURK ü yeniden Başlatın veya SeyirTURK ü kapat sorunlarıyla karşılaştım çalış...
- 3
- Ressam
-
4.55%
-
-
- 3
- kazazede
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- Kaptan
-
4.55%
-
-
tengildet » Prş Haz 11, 2020 10:32 pm
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı Bildirilen bir sorun yok şu ana kadar. Öncelikle hangi cihaz ve android sürümü nedir? ikincisi o hata bir önceki sürümde vardı . dilerseniz uygulamayı kaldırın sonra sitemizden yeniden indirip kurun ...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-
mstfbilgen » Prş Haz 11, 2020 7:44 pm
Evet yaptım.Herhangi bir diziyi eklemeye çalıştığımda uygulama durdu hatası verip kapanıyor.Uygulamayı tekrar açtığımda dizi eklenmiş gözüküyor.. evet spyboxlarda bazı garip davranışlar var programımızla ilgili zaman zaman düzeltiyoruz, sizdeki problemde şu dizi veya film eklediğinizde bir animasyo...
- 3
- mstfbilgen
-
4.55%
-
-
forumbere » Prş Haz 11, 2020 9:32 pm
Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun ...
- 3
- forumbere
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
forumbere » Prş Haz 11, 2020 10:04 pm
Öncelikle favorilere ekleme yapabilmeniz için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir nasıl yapıldığını ve diğer avantajlarını görmek için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24 adresine bakınız, açıklamada nasıl favorilere ekleme yapacağınızda diğer bilgilerle birlikte yazılı. Mevcut ku...
- 3
- forumbere
-
4.55%
-
-
hakan2200 » Cum Haz 12, 2020 7:39 am
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı Dün Akşam Philips Android Tv si olan bir arkadaşıma kurdum en son verilen. 1.86 yazılımı. Uygulama yüklendikten sonra, Afişlerin üstünde Logo sabit kaldı ve görüntü dondu. Sonrasında. TV'nin fişini ç...
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
Mersis » Cum Haz 12, 2020 11:02 pm
Bende sorun anlamadığım şekilde bitti. Kıl biri olduğum için bütün uygulamaları kaldırılıp baştan kurulum yaptım. SeyirTürk çalışıyor. Yaptıklarım ; açılmayan cihazlarda önce vpn kurdum (dsmart 'da böyle çalışıyor) çalıştı. Benim internette hiç sorun yoktu ama çalışan Beelink 'de bile çalışmayınca o...
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-