Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)
fb_44 » Pzt Ağu 29, 2022 6:59 pm
Güncelleme için teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim bir düzenlemeyi de bekliyordum ama göremedim. IPTV favori listesinde sondan veya ortadan bir kanal silinmesi halinde belirteç en başa gidiyor. Sildiğimiz yerde kalsa inanılmaz güzel olacak. Bu ayarlamayı yaparsanız eminim herkesin kolayına gel...
- 1
- fb_44
-
1.52%
-
-
Re: Radyo'da Ekran Görüntüsü
tengildet » Pzt Haz 20, 2022 4:13 pm
Radyolarda ileri geri yaptığınızda seçilen fotoğraf her kanalda ekrana gelmiyor. İlk radyo seçiminde geliyor, 2.radyo seçiminde de ekrana gelmesi için klasör içine girip çıkmak gerekiyor. Bu da kullanımı zorlaştırıyor. Düzelse müthiş olur [emoji847][emoji106] Söylediğim durum YOUTUBE RADYOLARI için...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)
tengildet » Çrş Ağu 31, 2022 9:29 pm
Güncelleme için teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim bir düzenlemeyi de bekliyordum ama göremedim. IPTV favori listesinde sondan veya ortadan bir kanal silinmesi halinde belirteç en başa gidiyor. Sildiğimiz yerde kalsa inanılmaz güzel olacak. Bu ayarlamayı yaparsanız eminim herkesin kolayına ge...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2022)
tengildet » Sal Eyl 20, 2022 6:17 pm
@tengildet hocam Üye girişi yaptıktan sonra izlemeye devam et kısmındaki dizileri veya filmleri kaldırmak için bir seçenek koyar mısın? Mevcut seçenekler arasında izlendi olarak işaretle var ve maalesef benim işimi görmüyor. Nasıl görmüyor işinizi? Kalkmıyor mu listenizden? şu olabilir ilk izlendi ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2022)
yakamoz01 » Sal Eyl 20, 2022 6:30 pm
@tengildet hocam Üye girişi yaptıktan sonra izlemeye devam et kısmındaki dizileri veya filmleri kaldırmak için bir seçenek koyar mısın? Mevcut seçenekler arasında izlendi olarak işaretle var ve maalesef benim işimi görmüyor. Nasıl görmüyor işinizi? Kalkmıyor mu listenizden? şu olabilir ilk izlendi ...
- 1
- yakamoz01
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Samsang Q60 tv seyirturk yukleme
Bocek » Pzt Eyl 26, 2022 12:48 pm
Demeyin oyle...baktim sag solda ip adresleri felan giriliyor ama onlar kalkmis artik. Pek bilgim yok bu konularda ama bi yolunu bulan olmustur dedim. Android tv almadigima cok pisman oldum simdi..
- 1
- Bocek
-
1.52%
-
-
Re: film oynatma sorunu
tengildet » Cum Eki 14, 2022 9:31 pm
Merhaba, 3.45.0 da yine aynı sorun devam ediyor. İyi çalışmalar, Evet bu konuyu atlamışız tamamen banim hatam. Sizin mailinize ve Froum Özel mesajınıza bir link gönderdim. Kodi için indirip eski eklentimizi silin ve bunu kurun. Sorununuz düzelecektir. Sıkıntı olursa yazarsınız. Diğer kullanıcılarım...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- EVRENAXU
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzr Eki 02, 2022 4:02 pm
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Cum Eki 14, 2022 5:40 pm
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten ...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Cmt Eki 15, 2022 8:42 pm
Merhaba, 3.45.0 da yine aynı sorun devam ediyor. İyi çalışmalar, Evet bu konuyu atlamışız tamamen banim hatam. Sizin mailinize ve Froum Özel mesajınıza bir link gönderdim. Kodi için indirip eski eklentimizi silin ve bunu kurun. Sorununuz düzelecektir. Sıkıntı olursa yazarsınız. Diğer kullanıcılarım...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.11.2022)
homers » Sal Kas 08, 2022 11:17 am
Zorunlu güncelleme verilmiştir. İlk mesajı mutlaka okuyunuz. Kodi için sürüm numarası değişmemiş görünüyor ilk mesajda, güncelleme verildi mi? Verildi ise otomatik alamadım , Kodi eklentisini de yeniden mi kurmak gerekecek? Uygulamayı indirdim ve öncekini kaldırmadan kurdum, sorun kalmadı. Teşekkür...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Acet
-
1.52%
-
-
- 1
- seven64
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 15.11.2022)
ahmettamoglu » Çrş Kas 16, 2022 1:35 pm
Kodi güncellemesi verildi. Detay ilk mesajda. Merhaba, Seyirturk Kodi 3.47.0 güncellemesi Kodi 18.9 da çalışmıyor. "Seyirturk error" diye hata veriyor. Kaldırıp tekrar kurmam sonucu değiştirmedi. 3.46.0 sürümünü tekrar kurdum. Bu haliyle çalışıyor. 3.47.0'a otomatik güncelleme yapmadı. İy...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Kas 08, 2022 11:37 am
Zorunlu güncelleme verilmiştir. İlk mesajı mutlaka okuyunuz. Kodi için sürüm numarası değişmemiş görünüyor ilk mesajda, güncelleme verildi mi? Verildi ise otomatik alamadım , Kodi eklentisini de yeniden mi kurmak gerekecek? Uygulamayı indirdim ve öncekini kaldırmadan kurdum, sorun kalmadı. Teşekkür...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Sal Kas 08, 2022 8:00 pm
Kodi güncellemesi verildi. Güncelleme alamayanlar, seyirturk eklentisini kaldırıp yeniden kurmalılar. seyirTURK ayarlarında Diğer Ayarlara girip Önbelleği temizle yapmanız gerekir. Merhaba, Kodi eklentisinin 3.46.0 sürümünü dediğiniz gibi kaldırıp yeniden kurdum. Önbelleği de temizledim. Eklenti ça...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
ugurren » Çrş Kas 09, 2022 1:00 am
Merhaba kodi seyirturk vpn ile rabbitler açmıyor aynı vpn ile android seyirtürk apk programında açıyor kullanılan Düzenmele Bir kaç deneme ve ön belleği temizledikten sonra açtı fakat stabil değil ve çok bekletiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yeniden kurdunuzmu? Dün bir sorun...
- 1
- ugurren
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%