Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- yasinadina
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.12.2022)
homers » Cum Ara 09, 2022 4:47 pm
Siteden dosyayı indirip kuruyorum ancak önceki sürüm gibi "güncelleme var, siteden indirin" yazısı çıkıyor tekrar. Tamam deyince uygulamayı kapatıyor. Bilginize Bu arada mibox kullanıyorum Telefonda da aynısı.... Güncelleme için gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. MiBox için Ayarlar/Ciha...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- makaristo
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.12.2022)
tengildet » Cum Ara 09, 2022 11:04 pm
Merhaba. Poco F1 cihazımda (Android 10) kullanıcı adımla giriş yapamıyorum. Mail adresi girerken programdan atıyor. Android 9 yüklü TV box ımda sorunsuz kullanabiliyorum. Teşekkürler Kontrol ettik ancak bu hatayı başka alan kimse yok. Uygulamanın verilerini android ayarlarından kaldırıp tekrar dene...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Optis02
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Medya Bulunamadı
DV61 » Prş Oca 12, 2023 9:25 pm
Bir çok filmin bir çok kaynağında medya bulunamadı hatası alıyorum. Mesela Avatar 2 de 9 kaynağıda denedim açılmıyor.
- 1
- DV61
-
1.52%
-
-
Re: Medya Bulunamadı
DV61 » Prş Oca 12, 2023 10:13 pm
Genel geçer bir kuraldır: popüler film ve diziler çabuk telif yerler ve kaynak sitelerden kaldırılırlar. Bahsettiğiniz medyada bunlardan biri. Teşekkür ederim. Peki bu kaynaklar kaldırılsa yada sizlere rapor edebilsek kaynak pasif olduğuna dair. Her seferinde acaba bu sefer çalışacak mı veya bahset...
- 1
- DV61
-
1.52%
-
-
Re: Medya Bulunamadı
tengildet » Prş Oca 12, 2023 10:32 pm
Genelde öyle oluyor ama kaynak siteler Google'dan çıkndaha fazla kullanıcı bulabilmek için tekrar tekrar eklemiş gibi yapıp güncel tutuyorlar. Bizim botlarda maalesef eklenen her linki alıyorlar. Siz haber verdikçe sileriz ama bir iki gün içinde yeniden eklenir.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Seyirturk dizi yeni bölüm eklendi sorunu
ugurren » Pzr Oca 15, 2023 4:02 pm
Bazı dizilerde yeni bölüm eklendi uyarısı çıkıyor dizi içinden yeni eklenen bölümü açtığımda başka bir dizinin bölümü veya bölümleri çıkıyor (Örnek tulsa king 10 .bölüm) Ayrıca android seyirturk programında bazen linklerde açmayan diziler android kodi seyirturk den aynı linke tıklanıldığında film ve...
- 1
- ugurren
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk dizi yeni bölüm eklendi sorunu
tengildet » Pzr Oca 15, 2023 5:36 pm
Bazı dizilerde yeni bölüm eklendi uyarısı çıkıyor dizi içinden yeni eklenen bölümü açtığımda başka bir dizinin bölümü veya bölümleri çıkıyor (Örnek tulsa king 10 .bölüm) Ayrıca android seyirturk programında bazen linklerde açmayan diziler android kodi seyirturk den aynı linke tıklanıldığında film v...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 07.01.2023)
Phozel » Pzr Oca 15, 2023 9:55 pm
Demişsiniz ama 13.01.2023 te iki güncelleme birden verildi. Merhaba ilk olarak hemen ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Seyirtürk ile aralık ayında tanıştım ve çok beğendiğim için sırf destek olmak amaçlı bir yıllık abonelik aldım onu belirtmek isterim. Bütün ihtiyaçlarımı karşılayan ...
- 1
- Phozel
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.01.2023)
homers » Cum Oca 20, 2023 11:47 pm
Merhaba, KODI versiyon 20 de seyirturk hata vermekte ama 19,1 versiyonda sıkıntısız çalışmakta. Önbelleği de temizledim ama sonuç yok. Bizde hem kodi 20 de hemde 18 de deniyoruz bir sıkıntı yok. eklentiyi kodi içinden silin. Repomuzdan yeniden kurun. Dediğinizi uyguladım ama malesef gene çalışmamak...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
homers » Cmt Oca 21, 2023 12:54 am
Dediğinizi uyguladım ama malesef gene çalışmamakta. Girmiyor bir türlü. Repoya mı giremiyor, eklentiyi kurdunuz rklentiye mi giremiyor. Eklenti kurulu ve giremiyor ise eklenti sürümü nedir? Repo ya girmekte kurulum yapılıyor. 3.57.0 seyirturk sürümü - KODI 20 - Google Tv 12 sürüm. İki farklı cihazd...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.01.2023)
Haticeoz » Prş Oca 26, 2023 8:09 pm
Merhaba arkadaşlar. Guncellemeden sonra en çok kullandığım özellik olan IPTV de ses iki kez geliyor. Tum kanallarda böyle. Ses iki kez yankı şeklinde geliyor ki izlenecek gibi değil. Bu konuda bir şeyler yapabilir misiniz Uygulamayı kaldırıp yeniden kurar mısnız? tamam yapip size tekrar bilgi veric...
- 1
- Haticeoz
-
1.52%
-
-
Haticeoz » Prş Oca 26, 2023 8:36 pm
tengildet yazdı: ↑Prş Oca 26, 2023 8:20 pm
@ Haticeoz
bildirdiğiniz hata için bir düzeltmemiz olacak ama uygulama güncellemesi gerekebilir.
Forumdan duyuracağız.
Biraz önce silip tekrar yükledim.
Sonuç aynı maalesef.
Guncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Kolay gelsin.
- 1
- Haticeoz
-
1.52%
-
-
homers » Cum Oca 27, 2023 2:55 pm
kaynak olarak kurabiliyorum.fakat açarken check tle log for more information diye hata veriyor ve açmıyor.. Önceki mesajda yazdıklarımı yaptığınızı varsayıyorum. Kodi reposundan (kodi add-on repository) /program eklentileri/ "log file uploader" yükleyin bu log dosyası için bir url adresi ...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
mebe » Cmt Oca 21, 2023 1:35 am
Repoya mı giremiyor, eklentiyi kurdunuz rklentiye mi giremiyor. Eklenti kurulu ve giremiyor ise eklenti sürümü nedir? Repo ya girmekte kurulum yapılıyor. 3.57.0 seyirturk sürümü - KODI 20 - Google Tv 12 sürüm. İki farklı cihazda sıkıntı olmakta her iki cihaz da Chromecast Google Tv. Ama Windows Kod...
- 1
- mebe
-
1.52%
-
-
simirnatvbox » Pzt Oca 23, 2023 6:37 pm
@simirnatvbox bize atılan her maili abartısız mutlaka ben kendim yanıtlarım bundan yana bir endişeniz olmasın. Bize attığınız bir mail ise ulaşmışsa mutlaka ama mutlaka yanıtlanır. Yanıtlanmamışsa bize ulaşmamıştır. Bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bazen face ve twitte gecikme olabiliyor am...
- 1
- simirnatvbox
-
1.52%
-
-
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%