Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mesut1977
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
tengildet » Sal Eki 15, 2024 12:52 am
muratates1973 diğer mail adresinizi bilmiyorum doğal olarak. Siz özel mesaj aracılığı ile bana ne istediğinizi detaylandırın ona göre işlimi yapalım. Yani: mmmmmmm mailini bildirmiştim ama o kullanmadığım bir hesaba ait aslında nnnnnnnn mailine ait hesap VIP olmalıydı. gibi bir şey yeterli olur. AM...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
superas » Pzt Eki 21, 2024 12:14 pm
Merhabalar,
Bende 2-3 haftadır, mesela dizilerde favorilere tıklıyorum bu özellik vip kullanıcılarımız içindir diyebiliyor, kapatıyorum tekrar programı açıyorum bazen düzeliyor, dün akşam arama yapmak istedim yine bu özellik vip kullanıcılarımız içindir uyarısı aldım.
- 1
- superas
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum Kas 08, 2024 10:24 pm
Maalesef bu durum 18.9 ve öncesi için bir durum, yani python2.7 ile çalışan kodi sürümlerinde. 18.9 ve üstünde sorun yok.
Üzerinde çalışıyorum indirilemeyen dosyada 2.7 python ile ilgili bir yanlış durum söz konusu. Biraz zaman alacak gibi duruyor. SOnucu buradan yazarım mutlkaka.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Cum Kas 08, 2024 11:33 pm
tengildet yazdı: ↑Cum Kas 08, 2024 11:22 pm
o site youtube çözücü sitedir, virüsle ilgili değil, o siteye erişim verilmezse youtube videoları oynamaz. Yeşilçam fillerinin çoğunluğuda youtubeda maalesef.
Dediğiniz gibi o iki siteye erişim izni verince çalıştı. Umarım herhangi bir virüs problemi olmaz.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
tengildet » Cum May 29, 2020 5:22 pm
Teng usta adultta resimlerine bakıp yutkunuyom açmıyor hiçbiri vpn nasıl kuruluyor kodi ye bilmiyorum bi yardımcı olaydın sevabına :D kodiye kuramazsın vpni, kodinin kurulu olduğu cihaza veya modem router a kurulabilir, her cihaz için farklıdır kurulumu, ayrıca VPN sunucularının iyileri ücretlidir....
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- ashrmeT
-
1.52%
-
-
Yıllar, Ülkeler ve Stüdyolar filtreleri
tengildet » Cum Kas 12, 2021 3:59 pm
Kodi eklentimizde ve Android uygulamamızda bulunan bu üç filtreyi artık 12.11.2021 tarihinden itibaren sadece VIP olan kullanıcılarımız kullanabilecektir. Yıllar Filtresi ile seçilen yıla ait filmler veya diziler kısmında iseniz diziler listelenir. Ülkeler Filtresi ile seçilen ülkeye ait filmler vey...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Salman003
-
1.52%
-
-
Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
homers » Pzr Ağu 21, 2022 12:17 pm
savsav19 yazdı: ↑Pzr Ağu 21, 2022 9:03 am
Tv Box için vpn ile mi çözüm buldu herkes? Vpn önerisi var mı yardımcı olursanız sevinirim. Playstoredan baktım da leş gibiydi vpn
protonu deneyebilirsiniz, iki tane free server var
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
homers » Pzr Nis 18, 2021 1:38 am
Merhabalar Üyeyim Xiaomi Mi Box Android tv box kullanıyorum. Rabbit filmleri nasıl açabilirim VPN uygulaması yüklenebilirmi cihaza Yol gösterebilirmisiniz Mibox a VPN yüklenebilir. Aşağıdaki videoya az önce rastladım. Normalde ücretli olduğu belirtilen bir uygulamanın ücretsiz yıllık abonelik verdi...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Yıllar, Ülkeler ve Stüdyolar filtreleri
[email protected] » Cmt Eyl 24, 2022 6:39 pm
Ben e-posta kullanmıyorum lakin ihtiyaç olunca girip bakıyorum şu anda baktım teşekkür ederim cevap da vermişsiniz umarım bu kışın bu problemi güzel bir şekilde birlikte hallederiz şimdiden emeğinize ve elinize kolunuza sağlık ekip arkadaşlarınıza da çok teşekkürler şu ana kadar herhangi bir sıkıntı...
- 1
- [email protected]
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Favori sıralama değiştirme
utku5959 » Pzr Oca 03, 2021 3:07 pm
Bugünlerde bu konu hakkında düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi. Android veya kodi bağımsız bir çözüm olarak bir webservis ile kullanıcı authenticate olup Favorilerini vs editleyebilir. Ek iş tabi ama bir web interface olsa iyi olurdu bu tarzda.
- 1
- utku5959
-
1.52%
-
-
Re: Yeni bölümü çıkan dizilerin bildirilmesi.
homers » Cmt Eyl 24, 2022 11:33 pm
Öncelikle merhabalar bu olayı tam anlayamadım ve bulamadım şöyle mi oluyor yani şu anda yeni çıkan bir dizi ben bu cihana sığmazam yerli dizilere giriyorum ona tıklıyorum ondan sonra dizinin 1 bölümü çıkıyor ona da tıklıyorum yukarıda favori kısmı var ona ekle dediğimde sonra 2 bölümü çıktığında ba...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
batuhancinar » Pzt Eyl 16, 2024 9:49 pm
Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin. şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz s...
- 1
- batuhancinar
-
1.52%
-
-
Kodi eklentisi için bir kaç öneri
homers » Pzr Nis 11, 2021 6:47 pm
Kodi eklentisi için bir kaç öneri, hiç biri hayati değil ancak kullanım konforu sağlayacağını değerlendiriyorum: 1) Herhangi bir dizi yada film seyirtürk favorilerimizde ise açılan menü bunu görmüyor, (seyirtürk favorilerine ekle) olarak açılıyor, zaten favorilerimizde olanlar için açılan menünün (s...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Film Türleri Kategori Önerisi
bluebey » Pzt Oca 31, 2022 5:16 pm
İçerikleri kategorize ederken yerli, yabancı ve tümü olarak seçenek ekleyebilme imkanı var mıdır acaba? Böylece sadece yerli korku filmlerini veya komedi filmlerini listeleyip oradan seçim yapıp izlemek mümkün olabilir. Tşk.ler.
- 1
- bluebey
-
1.52%