Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: Yavaşlık
turbetfur » Çrş Ara 04, 2024 10:35 pm
2.nesil Mibox kullanıyorum yaklaşık 40 favori içerik var bende yavaşlık falan yaşamıyorum. - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
Acet » Çrş Ara 04, 2024 11:25 pm
Ram derken....Mibox ; 2 ...Yeni aldigim Homatics 4 ram bu arada..Yani ram konusunda sorun yok..Yalnız şunu hissettim .Mi'ye göre biraz daha hızlı gibi..Sadece birkaç saatlik izlenimim... Favorilerde bu kadar çok film dizi olmasına gelince ,dediğim gibi ben siteyi neredeyse tamamen Favorilerden kulla... - 1
- Acet
-
1.52%
-
-
-
Acet » Prş Ara 05, 2024 12:00 am
Önemli bir detay;Sitede aramalarda örneğin bir tür seçtiniz ve sadece yabancı filmleri getir dediğinizde sorun yok..Sadece yab.filmleri getiriyor.Ok..Sorun ; " Favorilerde sadece yabancı filmleri getir "dediğimde bu filtre çalışmıyor hem yabancı hem yerlileri getiriyor.. - 1
- Acet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Ara 05, 2024 12:02 am
verdiğiniz detay için teşekkürler. Oraya yoğunlaşalım. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Acet
-
1.52%
-
-
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
ahmettamoglu » Pzr Ara 22, 2024 3:43 pm
verdiğiniz film androiddede çalışmıyor maalsef. Mümknse androidde çalışan ama kodide çalışmadığını söylediğiniz filmi iletin. varsa kodlarda hatayı bulmamızı sağlar. Teşekkürler Bu film bende hem android tv'de hem telefonda açılabiliyor. Başka bir örnek "Yolsuzlar" filmi android'te açılır... - 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzr Ara 22, 2024 10:58 pm
Uçan Daireler İstanbul'da örneğinden yolu çıkarak kodi eklentisi düzeltme işlemini yaptık. Ancak yeşilçam tamamen youtube linklerinden oluşmakta ve siz youtube üzerinden izlerken çalışırken, bir çok sebepten bizdede çalışmaz ancak Android ve kodiden birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa bir çözün... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
ahmettamoglu » Pzr Ara 22, 2024 4:06 pm
verdiğiniz film androiddede çalışmıyor maalsef. Mümknse androidde çalışan ama kodide çalışmadığını söylediğiniz filmi iletin. varsa kodlarda hatayı bulmamızı sağlar. Teşekkürler Bu film bende hem android tv'de hem telefonda açılabiliyor. Başka bir örnek "Yolsuzlar" filmi android'te açılır... - 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzt Ara 23, 2024 5:23 pm
Gel barışalım android de denediğimde çalışmadı yaklaşık 5 farklı cihazda denedim.
Diğer önerinizi değerlendirelim.
Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Arama çalışmıyor
Dandanadan » Pzr Oca 12, 2025 12:14 am
Uzun süredir vip üyeyim bir kaç haftadır arama tuşu görevini yapmıyor. Bu medya bulunamadı hatası filan da değil, rabbit ayarları filan açık, ekranda son çıkan filmlerde gözüken filmi bile bulamıyor film sekmesinde arama yapıyorsun son cikanda gözüken film adını giriyorsun ama boş bir arama sonucu s... - 1
- Dandanadan
-
1.52%
-
-
-
Re: Arama çalışmıyor
Dandanadan » Pzr Oca 12, 2025 10:18 pm
Teşekkürler şu an çalışıyor gerçekten... - 1
- Dandanadan
-
1.52%
-
-
- 1
- makine61
-
1.52%
-
-
Re: video kalitesi
homers » Cum Oca 24, 2025 10:30 am
Merhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler va... - 1
- homers
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzr Oca 26, 2025 12:39 am
Maalesef sorun link güncellemesi değil youtube bun bazı kısıtlamaları var o sebeple bazı videolar kendi uygulamaları haricinde çalışmıyor. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemler
tengildet » Pzr Şub 23, 2025 11:34 pm
2 gündür uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
ali1976 » Çrş Şub 26, 2025 9:47 pm
Aynı sorunlar bende de mevcut boş turuncu ekranda izlemeye devam et son çıkanlar en popüler ımdb top 250 bunların dışında başka bir şey yok mobilde ise resimler var fakat linkler yok bir kaç gündür arada düzelip tekrar gidiyor - 1
- ali1976
-
1.52%
-
-
-
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
kunteper » Çrş Şub 26, 2025 10:09 pm
Merhaba,Sorun devam ediyor özellikle akşam 9 dan sonra gidiyor içerikler gündüz sorunsuz çalışıyor buna dikkat ettim iss kablonet, - 1
- kunteper
-
1.52%
-
-
-
mrtgezgin » Cmt Mar 01, 2025 1:06 am
kablonet kullanıcısıyım. android tv box ile benzeri sorunlar yaşıyorum. (resimler var fakat linkler yok) win 11 seyirtürk'ü kurduğumda herhangi bir sorun almadım. vpn yok yine kablonet ile internete bağlanırken. sorun Android sürümü ile ilgili olabilir mi? seyirtürk'ü kaldırdım. forumdan tekrar indi... - 1
- mrtgezgin
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cmt Mar 01, 2025 5:34 pm
Sistemde sürekli yaptığımız incelemelerde android sürümü ile igili bir problem yok, ancak kodi ve android uygulamaları birbirlerinden farklı işlerler kıyaslama yapmak çok da doğru olmayacaktır.
Teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
hmk110811hmk » Cmt Mar 01, 2025 11:53 pm
Bizde de bir süredir sezon ve bölüm 0 (sıfır) olarak çıkıyor bir süre sonra düzeliyor. Sık sık olmaya baeladi. İss kablonet - 1
- hmk110811hmk
-
1.52%
-
-
-
serdark » Pzr Mar 02, 2025 12:05 am
Selamlar..
Problem bendede var Android tv kullanicisiyim Türksat kablo. Geçen hafta tüm linkler yok oldu sonra düzeldi
Ama bu gün yeniden başladı. Umarım çözüm bulunur. - 1
- serdark
-
1.52%
-
-
-
msttnc » Pzt Mar 10, 2025 10:38 pm
Xiaomi mi box 4k kullanıyorum uzun zamandır bı türknet fiber de her hangi bir sorun yaşamıyorum - 1
- msttnc
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
tengildet » Cum May 29, 2020 6:16 pm
seyirTURK te Rabbit e girerken engelleniyor musunuz, aşağıdaki adreste bulunan makalemiz sizin için çözüm olabilir:
viewtopic.php?f=14&t=170&p=1527#p1527 - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma
turkmen_m » Prş Eki 22, 2020 3:29 pm
Merhaba. Dizilerin bölümleri değil de direkt diziyi favorilere ekleme özelliğini getirmeniz mümkün mü? - 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
tengildet » Cum May 29, 2020 5:22 pm
Teng usta adultta resimlerine bakıp yutkunuyom açmıyor hiçbiri vpn nasıl kuruluyor kodi ye bilmiyorum bi yardımcı olaydın sevabına :D kodiye kuramazsın vpni, kodinin kurulu olduğu cihaza veya modem router a kurulabilir, her cihaz için farklıdır kurulumu, ayrıca VPN sunucularının iyileri ücretlidir.... - 1
- tengildet
-
1.52%
-