Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
kruisland » Prş Haz 18, 2020 1:10 am
Mumkunse İp TV de kanal isimleri logoları TV nin ortasında değil de sagda ,solda yada altta olursa kucuk olarak ekranin saginda yada solunda olsun ,daha güzel olur ekranı kapatmaz. ekranin ortasinda berbat ve hic kullanisli olmuyor malesef ,ayni sekilde menude ekranin ortasinda hic ama hic iyi deyil...
- 3
- kruisland
-
4.55%
-
-
bluebey » Cum Haz 19, 2020 9:52 am
Yeniden merhaba herkese. Emeğinize sağlık. Eskisinden de mükemmel olmuş uygulama. Android 4k uhd 120 ekran tv de sonuç mükemmel. Menü kumanda işlevleri ve arayüz kusursuz. T95z plus Android box ve 80 inc tv ile yine arayüz ve kumanda işlevleri mükemmel yalnız poster boyu biraz küçük kalıyor. Şimdiye...
- 3
- bluebey
-
4.55%
-
-
tengildet » Prş Haz 18, 2020 12:40 pm
Mumkunse İp TV de kanal isimleri logoları TV nin ortasında değil de sagda ,solda yada altta olursa kucuk olarak ekranin saginda yada solunda olsun ,daha güzel olur ekranı kapatmaz. ekranin ortasinda berbat ve hic kullanisli olmuyor malesef ,ayni sekilde menude ekranin ortasinda hic ama hic iyi deyi...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
tengildet » Cum Haz 19, 2020 12:17 am
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden ...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
muratates1973 » Cmt Haz 20, 2020 7:09 pm
Merhaba,Radyolar başlığı altında arkası yarın bölümü çalışmıyor. Iptv favorilerde kanal sıralaması yapmak mümkün olur mu? Program daha iyi ve hızlı olmuş,kasma yapmıyor. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler,işleriniz de kolaylıklar ve başarılar dilerim.
- 3
- muratates1973
-
4.55%
-
-
homers » Pzt Haz 22, 2020 5:24 pm
Merhaba,Radyolar başlığı altında arkası yarın bölümü çalışmıyor. Iptv favorilerde kanal sıralaması yapmak mümkün olur mu? Program daha iyi ve hızlı olmuş,kasma yapmıyor. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler,işleriniz de kolaylıklar ve başarılar dilerim. Evet, Radyo Tiyatrosu bölümü ,Android uygula...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
tengildet » Pzt Haz 22, 2020 5:25 pm
Merhaba,Radyolar başlığı altında arkası yarın bölümü çalışmıyor. Iptv favorilerde kanal sıralaması yapmak mümkün olur mu? Program daha iyi ve hızlı olmuş,kasma yapmıyor. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler,işleriniz de kolaylıklar ve başarılar dilerim. Evet, Radyo Tiyatrosu bölümü ,Android uygula...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
emrebursali_2 » Sal Haz 23, 2020 11:58 pm
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Birde şöyle bir önerim daha var iptv bölümünde birden fazla favori kanal klasörü oluşturmak ve bu klasörlere kendimiz isimlendirsek ulusal müzik haber kanalları gibi kendi isteğimize göre istediğimiz klasöre kanal ekleyebilme imkanımız olsa güzel olurdu...
- 3
- emrebursali_2
-
4.55%
-
-
- 3
- muratuzun14
-
4.55%
-
-
tengildet » Cmt Tem 11, 2020 2:07 pm
aynı sorun bende de var Son güncellemeden sonra iptv favorilere girilmiyor ana sayfaya atıyor 2 televizyonda iki farklı android tv box kullanıyorum ikisinde de aynı sorun var İlginiz için teşekkür ederim Fire tv stick 4k da iptv favorilere girince de ana ekrana atıyor programı kaldırıp yeniden indi...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: tengildet usta yardim
tengildet » Cum Eyl 04, 2020 9:23 pm
Kurulu olan seyirturk APK sında ilk girdiğiniz kullanıcı ve şifre kullanılabilir. Eğer farklı bir kullanıcı girişi yapmak isterseniz uygulamayı kaldırıp tekrar kurmalısınız. Özellikle böyle yapıldı.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
TeJR » Pzr Eyl 20, 2020 1:03 pm
Son sürümler için teşekkürler dizi.plus parserinin eklenmesi bir çok yeni dizinin de eklenmesini sağlamış ayrıca teşekkürler. Ancak dizi.plus parseri linklerindeki "Türkçe altyazı" linklerini uygulama ve kodi üzerinde çalıştıramadım. Uygulamada "link bulunamadı,sorun SeyirTURKe ileti...
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-
Re: Amazon FireTV ve Seyirturk
TeJR » Pzr Eyl 20, 2020 1:15 pm
Selamlar, öncelikle bu güzel uygulama için çok teşekkür ederim. Sade, anlaşılabilir bir arayüz ve kullanımı oldukça kolay...geliştirenleri tebrik ederim. AmazonFire TV 2.jenerasyonda 2 gündür kullanıyorum... uygulamada 2 sorunla karşılaştım. Belki çözümü vardır, belki de küçük bir müdahaleyle düzel...
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-
homers » Cmt Eki 03, 2020 7:14 pm
Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 2:58 pm
Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmler...
- 3
- turbetfur
-
4.55%
-
-
tengildet » Prş Eki 08, 2020 3:44 pm
:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, We...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
turbetfur » Cmt Eki 10, 2020 2:13 pm
Arkadaşlar yazmayım dedim tartışma çıkar dedim ama sonunda yazmak zorunda kalıyorum. İnternet üzerinden dizi seyretmek daha çok yabancı ücretli kanalların kaliteli dizilerini, Türkiye tv ler inde olmayan diziler için olmalı ve bütün dünyada böyle. Yok show tv deki yok atv deki yok fox daki dizi! Yap...
- 3
- turbetfur
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
homers » Sal Nis 23, 2024 2:01 pm
Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
Re: Seyirtürk
tengildet » Cum Nis 03, 2020 12:09 am
tariktarik yazdı: ↑Prş Nis 02, 2020 11:58 pm
seyirturk içinde ayrıca dizi bölümü de olacak mı? yada olsa daha güzel olur.
güncelleme ile gelecek.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- yenifoca
-
4.55%