Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: Yeni bölümü çıkan dizilerin bildirilmesi.
    tengildet » Pzr Kas 29, 2020 1:28 am

Aynı gün ilk hangisini açtıysanız ona gelmeli. Aksi bir durum varsa bildirirsen sevinirim.
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Sal Ara 01, 2020 1:14 pm

Karagoz yanlış aktarmışım her ikisin dede ayrı ayrı bildirim geliyor.
    Bahsettiğin sorun düzeltildi. Teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma
    ashrmeT » Pzt Ara 07, 2020 12:47 am

Uygulamada seçilen favoriler seçim sırasına göre yer alıyor galiba. Bunu Seçimin adının ilk harfine göre yapabilmemiz mümkün olurmuydu acaba? Harika uygulama için teşekkürler.
    1
    ashrmeT
    1.52%
  • Yıllar, Ülkeler ve Stüdyolar filtreleri
    tengildet » Cum Kas 12, 2021 3:59 pm

Kodi eklentimizde ve Android uygulamamızda bulunan bu üç filtreyi artık 12.11.2021 tarihinden itibaren sadece VIP olan kullanıcılarımız kullanabilecektir. Yıllar Filtresi ile seçilen yıla ait filmler veya diziler kısmında iseniz diziler listelenir. Ülkeler Filtresi ile seçilen ülkeye ait filmler vey...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
    Salman003 » Sal Mar 01, 2022 12:04 am

Mrb seyirturk u uzun zamandır kullanıyorum ve beğeniyorum ilk çıktığı zamandaki xxx adult filmler çok geldi onlar için ayrı bir kategori yapabilirmisiniz tşk
    1
    Salman003
    1.52%
    homers » Pzr Nis 18, 2021 1:38 am

Merhabalar Üyeyim Xiaomi Mi Box Android tv box kullanıyorum. Rabbit filmleri nasıl açabilirim VPN uygulaması yüklenebilirmi cihaza Yol gösterebilirmisiniz Mibox a VPN yüklenebilir. Aşağıdaki videoya az önce rastladım. Normalde ücretli olduğu belirtilen bir uygulamanın ücretsiz yıllık abonelik verdi...
    1
    homers
    1.52%
    homers » Pzr Ağu 21, 2022 12:17 pm

savsav19 yazdı:
    Pzr Ağu 21, 2022 9:03 am
    Tv Box için vpn ile mi çözüm buldu herkes? Vpn önerisi var mı yardımcı olursanız sevinirim. Playstoredan baktım da leş gibiydi vpn
    protonu deneyebilirsiniz, iki tane free server var
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Yıllar, Ülkeler ve Stüdyolar filtreleri
    [email protected] » Cmt Eyl 24, 2022 6:39 pm

Ben e-posta kullanmıyorum lakin ihtiyaç olunca girip bakıyorum şu anda baktım teşekkür ederim cevap da vermişsiniz umarım bu kışın bu problemi güzel bir şekilde birlikte hallederiz şimdiden emeğinize ve elinize kolunuza sağlık ekip arkadaşlarınıza da çok teşekkürler şu ana kadar herhangi bir sıkıntı...
    1
    [email protected]
    1.52%
    homers » Cmt Eyl 24, 2022 11:33 pm

Öncelikle merhabalar bu olayı tam anlayamadım ve bulamadım şöyle mi oluyor yani şu anda yeni çıkan bir dizi ben bu cihana sığmazam yerli dizilere giriyorum ona tıklıyorum ondan sonra dizinin 1 bölümü çıkıyor ona da tıklıyorum yukarıda favori kısmı var ona ekle dediğimde sonra 2 bölümü çıktığında ba...
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Filitre Sorunu.
    tengildet » Pzt Eyl 16, 2024 8:12 pm

Kontrol edelim. Teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
    homers » Cum Oca 31, 2025 11:59 am

kemal31 yazdı:
    Cum Oca 31, 2025 11:21 am
    merhaba sayın yöneticiler
    yeni çıkan diziler sekmesini sadece yerli olarak ayarlanabilirmi?
    genelde hep yabancı diziler var.
    Yabancı dizileri de takip edenleri de düşünmek gerekmez mi ?
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Favori sıralama değiştirme
    utku5959 » Pzr Oca 03, 2021 3:07 pm

Bugünlerde bu konu hakkında düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi. Android veya kodi bağımsız bir çözüm olarak bir webservis ile kullanıcı authenticate olup Favorilerini vs editleyebilir. Ek iş tabi ama bir web interface olsa iyi olurdu bu tarzda.
    1
    utku5959
    1.52%
  • Re: Arama özelliği için bir öneri
    tengildet » Pzt Kas 01, 2021 11:42 am

Bu daha öncede geri bildirim olarak gelmişti ancak, herkesin istemeyebileceği düşünülerek yapılmamıştı ama tekrar düşünelim
    1
    tengildet
    1.52%
  • Film Türleri Kategori Önerisi
    bluebey » Pzt Oca 31, 2022 5:16 pm

İçerikleri kategorize ederken yerli, yabancı ve tümü olarak seçenek ekleyebilme imkanı var mıdır acaba? Böylece sadece yerli korku filmlerini veya komedi filmlerini listeleyip oradan seçim yapıp izlemek mümkün olabilir. Tşk.ler.
    1
    bluebey
    1.52%
    batuhancinar » Pzt Eyl 16, 2024 9:49 pm

Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin. şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz s...
    1
    batuhancinar
    1.52%
  • Kodi eklentisi için bir kaç öneri
    homers » Pzr Nis 11, 2021 6:47 pm

Kodi eklentisi için bir kaç öneri, hiç biri hayati değil ancak kullanım konforu sağlayacağını değerlendiriyorum: 1) Herhangi bir dizi yada film seyirtürk favorilerimizde ise açılan menü bunu görmüyor, (seyirtürk favorilerine ekle) olarak açılıyor, zaten favorilerimizde olanlar için açılan menünün (s...
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Kodi eklentisi için bir kaç öneri
    tengildet » Pzr Nis 11, 2021 7:53 pm

1. değerlendirelim, ama kodları düşününce: uzun tıklanınca çıkacak menünün içeriğini listedeki isimlerin başındaki karakterlerden alıyoruz(*,-,{} gibi) ama bir listede bulunan isimlere maalesef tek tek bu işaretleri koyamıyoruz, listenin tümüne birden atayabiliyoruz, yani bir listedeki her film için...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: VIP'e Özel bölüm hakkında
    tengildet » Pzr Nis 24, 2022 7:51 pm

muratates1973 yazdı:
    Pzr Nis 24, 2022 1:43 pm
    Selămun aleykum, bir isteğim olacaktı nereden yazacağımı bilemedim umarım buradan sıkıntı olmaz. VAV Tv var bu kanalı bulamadım yoksa kanallar içine almanız mümkün mü,teşekkür ederiz kolay gelsin.
    Kontrol edelim sisteme uygunsa uygulama güncellemesinde eklenmiş olur.
    Teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Cum May 13, 2022 6:13 pm

muratates1973 yazdı:
    Cum May 13, 2022 5:03 pm
    Allah razı olsun VAV tv'yi eklemişsiniz .teşekkür ederiz.😊
    Rica ederim.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: oyuncu , yönetmen seçme ve detalandırma menüsü genelde çalışmıyor
    tengildet » Sal Tem 05, 2022 11:54 pm

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Kontrol edelim. Varsa iyileştirme yapalım.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: oyuncu , yönetmen seçme ve detalandırma menüsü genelde çalışmıyor
    Acet » Çrş Tem 13, 2022 11:37 pm

İsimleri özenle ve doğru yazdigimi biliyorum.Arada tire olması önemsiz bir ayrıntı.Filmlerin henüz girişinde oyuncu isimleri yazarken tire yok örneğin. Ama google da aratırsanız var.:).Her iki oyuncunun da 3 er adet isimlerini tam ve doğru yazmama rağmen bulamayıp sadece soyadlarını yazınca bulması ...
    1
    Acet
    1.52%
  • Re: succession
    tengildet » Pzr Eyl 18, 2022 10:13 pm

iyi geceler Ne zamandır izlemek için kıvrandığım succession https://www.imdb.com/title/tt7660850/ emmys ödüllerini yine kapmış. önce kaynak yok gibiydi. şimdi iki kaynak var ama yinede açılmıyor. acaba başka kaynak bulma şansı varmıdır? ne dersiniz kolaylıklar dilerim.... Taht oyunları için yazdığı...
    1
    tengildet
    1.52%
    kerem29 » Pzt Nis 03, 2023 11:40 am

merhaba arkadaşlar favori sıralamasının yanısıra bir önerim olacak ek bir yada daha fazla favori listesi oluşturulamaz mı
    Mesela ulusal haber spor müzik olarak favorileri kategorilere ayırabiliriz.
    Ha birde zapping yaparken kanal ismi ekranda görünse bence güzel olur
    Emeğinize sağlık
    1
    kerem29
    1.52%
    tengildet » Çrş Haz 29, 2022 11:41 pm

Selămun aleykum ,film-dizi araması yaparken harfbuyuk küçük eksik ya da yanlış yazılarda aradığımız bulmakta zorlanıyoruz, obı wan kenobi dizisi var mı bulamadım. Teşekkür ederiz. Aramada aha iyi sonuçlar almak için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=16&t=281 (özellikle "Aramaları...
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Pzt Nis 03, 2023 1:50 pm

merhaba arkadaşlar favori sıralamasının yanısıra bir önerim olacak ek bir yada daha fazla favori listesi oluşturulamaz mı Mesela ulusal haber spor müzik olarak favorileri kategorilere ayırabiliriz. Ha birde zapping yaparken kanal ismi ekranda görünse bence güzel olur Emeğinize sağlık Önerileriniz i...
    1
    tengildet
    1.52%