Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tüm dostlarımızın yeni yılının huzurlu ve mutlu geçmesi dileği ile, mutlu yıllar diliyoruz.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: video kalitesi
homers » Cum Oca 24, 2025 10:30 am
Merhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler va...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- ali1976
-
1.52%
-
-
- 1
- kunteper
-
1.52%
-
-
- 1
- mrtgezgin
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- hmk110811hmk
-
1.52%
-
-
- 1
- msttnc
-
1.52%
-
-
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
eakgun » Çrş Eyl 17, 2025 12:59 am
Artık yeni dizilerin hiçbir bölümleri açılmıyor hatta yüklemeyenler bile var. Senelerdir uygulamayı sevdiğim ve kolay takip ettiğim için vip üye oluyorum fakat artık site önemsemiyormuş gibi davranıyor istediğimiz diziyi izleyemiceksek bilgilendirme yapın yeni dönemde üyeliğimizi aktif etmeyelim dah...
- 1
- eakgun
-
1.52%
-
-
eakgun » Çrş Eyl 17, 2025 1:02 am
Mesela var bunlar yeni bölüm eklendi diyor ama medya açmıyor... Esref rüya desen öyle. Acaba onlardamı bır sıkıntı var dıye başka başka bır suru dizi film denediö yerli yabancı hıcbırını açmıyor. Eee sadece youtubede olan dizileri izliceksek orda da premiumuz reklam girmiyo buraya gerek kalmado deme...
- 1
- eakgun
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Eyl 17, 2025 10:40 am
hangi kaynak? yani hangi site? Kodi mi Android apk mı? Kontrol edelim. Hemen hergün kynaklar kontrol ediliyor ama demekki gözden kaçanlar var. Birz bilgi verirseiz kontrol edelim. Twitter ve facebook var ayrıca mail ile ulaşabilir veya forumumuzu kullanabilir yada web ve forum dayfalarımızın iletişi...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mkirca
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
tengildet » Cum Eki 03, 2025 9:07 pm
yüklerseniz güncellemelerde kendi yükler zaten. ama Dosya yöneticisine adres girerek yüklerseniz elle güncellemeniz gerekir. Güncellemede sorun yok çalışıyor, bir keç cihazda ve lokasyonda denendi. Daha önceki sorununuzu tekrar yaşıyorsunuz, muhtemelen internet bağlantınızla ilgili bir durum söz kon...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mkirca
-
1.52%
-
-
- 1
- Mkirca
-
1.52%
-
-
ahmettamoglu » Çrş Eki 15, 2025 1:52 am
Eklenti kendi dosyalarına erişemiyor. Kodiye dosya erişimi izni vermelisiniz. Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun. Ardından kodiyi başlat...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
- 1
- Sosyolog
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Kas 27, 2025 10:07 pm
Selamlar, Önceden Kodi'nin Leia sürümünü kullanıyordum ne olduysa kutuda oto güncelleme açılmış ve Omega sürümüne yükseltmiş, Seyirtürk çalışmıyordu. Uygulama verilerini sıfırladım ve tüm izinleri verip kaynak linkinden Seyirtürk'ü tekrar kurdum fakat yine açılmıyor ekranın ortasında dakikalarca dö...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
haziran 2026 sonrası paylaşım ve izlem süreci ABD son durum
tayf65 » Pzr Ara 21, 2025 6:59 pm
iyi akşamlar üstte yazan haziran 2026 da içerik paylaşımında neler olacak duyumunun özet detayı burda https://abcnews.go.com/Politics/supreme-court-hears-billion-dollar-battle-online-piracy/story?id=127876678&utm_source=substack&utm_medium=email Hikaye özetle şu : film endustrisi avukatları ...
- 1
- tayf65
-
1.52%
-
-
haziran 2026 sonrası paylaşım ve izlemde ABD son durum
tayf65 » Pzr Ara 21, 2025 7:01 pm
iyi akşamlar üstte yazan haziran 2026 da içerik paylaşımında neler olacak duyumunun özet detayı burda https://abcnews.go.com/Politics/supreme-court-hears-billion-dollar-battle-online-piracy/story?id=127876678&utm_source=substack&utm_medium=email Hikaye özetle şu : film endustrisi avukatları ...
- 1
- tayf65
-
1.52%
-
-
- 1
- Leoner
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
tengildet » Cum May 29, 2020 5:22 pm
Teng usta adultta resimlerine bakıp yutkunuyom açmıyor hiçbiri vpn nasıl kuruluyor kodi ye bilmiyorum bi yardımcı olaydın sevabına :D kodiye kuramazsın vpni, kodinin kurulu olduğu cihaza veya modem router a kurulabilir, her cihaz için farklıdır kurulumu, ayrıca VPN sunucularının iyileri ücretlidir....
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%