Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- mistickyunus
-
1.52%
-
-
- 1
- insurrection
-
1.52%
-
-
Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
flypage » Prş Ara 14, 2023 4:24 pm
Selamlar. Son 2-3 güncellemeden sonra uygulamada problemler yaşanıyor. Genelde bu problemler büyük sorun olmadığı için yeni güncellemeler ile giderilir diye düşündüm. Ama gelen güncellemeler sorunların hiçbirini gidermedi. Gördüğüm problemleri aşağıda elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Bu arada...
- 1
- flypage
-
1.52%
-
-
Seyirtürk Stremio Eklentisi Mümkün mü ?
alpseyir » Pzr Ara 17, 2023 2:33 am
Seyirtürk altyapısı kodi de kurulabiliyor ve kullanılabiliyor, stremio hem arayüzü hemde platform çeşitliliği açışısından oldukca yeterli ve seyirtürk altyapısı bir eklenti olarak bir şekilde bağlanabilirse vip üyeler için çok kullanışlı olabileceğini düşünüyorum ? Yönetim böyle bir çalışma yapmayı ...
- 1
- alpseyir
-
1.52%
-
-
Seyirtürk İçin profiller.
Mersis » Cum Oca 12, 2024 10:44 pm
Aklıma böyle bir şey geldi. Eşim açıp seyrediyor, ben seyrediyorum herşey karışıyor. Netflix, Prime Video gibi profiller ekleme olabilir mi? A. Eşim. B. Ben C. Oğlum gibi. İsteyen eskisi gibi 300 TL ye alır. İsteyen 500 TL ye (örnek rakam) profilli alır gibi. Düşünceleriniz nedir? İyi geceler diliyo...
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Hint Dizi ve Filmleri
insurrection » Sal Oca 30, 2024 8:49 pm
İyi akşamlar. Acaba hint dizileri ve filmleri gösterme gibi bir filtre eklenebilirmi seyirtürk'e ? Bazen ana memü de çok fazla hint yapımları olabiliyor. İyi çalışmalar.
- 1
- insurrection
-
1.52%
-
-
Re: Hint Dizi ve Filmleri
tengildet » Çrş Oca 31, 2024 1:16 pm
medyaları biz eklemiyoruz.
sizlerin de internetten rahatlıkla bulabileceği dizi ve film sitelerinden linkleri sizlere sunuyoruz. Kaynaklar ne zaman eklerse o zaman bizde de görebilirsiniz.
Teşekkürler
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- omerkara054
-
1.52%
-
-
- 1
- zulfikar22
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Divorce Filmi
OnurTeke » Prş Eyl 26, 2024 3:28 am
Yeni yüklenen filmin tanıtım yazısı başka bir filme ait.
- 1
- OnurTeke
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Vip
Mersis » Prş Kas 07, 2024 5:16 pm
Yazdığım saatte aktif olmamıştı o yüzden yazdım.
Şu an aktif hiçbir sorun yok.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
Re: Vip özelliklerim aktif değil
homers » Pzt Ara 16, 2024 1:52 pm
cosenemoglu yazdı: ↑Pzt Ara 16, 2024 1:10 pm
Merhaba bugün VIP Aktivasyonu için size dekontu gönderdim fakat henüz aktivasyon gerçekleşmedi, konu hakkında yardımızı rica ederim.
****@***.com
kullanıcı Adı: ****
olarak geçiyor. Teşekkürler
Bilgilerinizi gizledim. Bu şekilde paylaşmanız sağlıklı değil.
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Yabancı Kaynak Oynatma Sorunu
detgar » Sal Eki 29, 2024 9:55 am
Merhaba, Ne zaman yabancı kaynakdan film açmaya çalışsam "Seçtiğiniz siteden veri alınıyor..." yazıyor ve o şekilde kalıyor. Medya bulumadı vs hiç bir şey söylemiyor. Kaynak site yasaklıdır diye çok üstelemedim ama örneğin bugün hdtoday kaynağından dan bir film izleyim dedim (Film tr kayna...
- 1
- detgar
-
1.52%
-
-
- 1
- cosenemoglu
-
1.52%
-
-
Re: Vip özelliklerim aktif değil
homers » Pzt Ara 16, 2024 2:08 pm
cosenemoglu yazdı: ↑Pzt Ara 16, 2024 2:05 pm
Peki sorunume nerede dile getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
açık görünüyor özellikleriniz (kullanıcı rengimiz vip rengi) ama gene de yönetime İlettim , uygulamaya giriş yapmış olmanız halinde açılacaktır.
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Fragman Sorunu
tengildet » Pzt Mar 24, 2025 7:39 pm
insurrection yazdı: ↑Cum Mar 21, 2025 5:10 pm
İyi günler. Bu fragman sorununu tekrar yaşıyorum. Kontrol ebebilirmisiniz? İyi çalışmalar.
Bir düzeltme yaptık artık büyük bir kısmı çalışıyor olmalı. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%