Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
ozkaradag » Çrş May 27, 2020 2:07 pm
@ozkaradag usta da gelmiş foruma ne güzel.güzel tavsiyeleri seyirTURK 'e faydası olacaktır kesinlikle. TurkVOD u ben de estetik yönden zayıf buluyorum ama @berkenkey ustanın da tek başına mücadelesine hayranım. Başından beri çok istikrarlı hep ayakta kaldı TurkVOD.Paralı olmasını da desteliyorum.em...
- 3
- ozkaradag
-
4.55%
-
-
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
tengildet » Çrş May 27, 2020 2:24 pm
... Radikal bir önerim olacak, IPTV tarafını projeden çıkarsak daha güzel ve verimli olur kanaatini taşıyorum, hem bu sizin yükünüzü de epey azaltır hem proje sadece VOD olarak daha derli toplu olur. IPTV içinse ayrı bir proje olabilir, yani ayrı bir eklenti / app yapılabilir. şu anda çalımaları yü...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
tengildet » Prş May 28, 2020 12:49 pm
@tengildet; Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi? Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz. evet söz verdim de hemen nasıl ekleyeyim? herşey sıralı gidiyor kaldıki bir iki sayfa...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
Re: teşekkür ve öneri
abc1932 » Cmt May 30, 2020 10:34 pm
Android uygulamadaki Sayfam kısmına 5 tane element yerleştirmemizi izin veriyor bu sayı 8-10 tane olursa tadından yenmez
Elementlere Türde eklenmeli Örnek Filim türleri
Örnek Resim
- 3
- abc1932
-
4.55%
-
-
marac27 » Cmt May 30, 2020 11:29 pm
Öncelikle yapanların eline sağlık, tv box da 3 adet kanal mevcut fakat tv kısayolu eklesek de direk ana ekranda favori tv kanalları olsa ve tek tık ile izlemeye başlasak nasıl olur
favori film yerine favori atv ne bilim tv8 logosu olsa
- 3
- marac27
-
4.55%
-
-
tengildet » Cmt May 30, 2020 11:38 pm
Öncelikle yapanların eline sağlık, tv box da 3 adet kanal mevcut fakat tv kısayolu eklesek de direk ana ekranda favori tv kanalları olsa ve tek tık ile izlemeye başlasak nasıl olur :) favori film yerine favori atv ne bilim tv8 logosu olsa planlarımız içerisinde, yani özelleştirilmiş ana sayfanıza e...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
abc1932 » Pzt Haz 01, 2020 6:32 pm
seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . - Menü Barları Sol tarafta ve açılıp kapanır seklinde olması. - Filmin ve Dizinin üstüne gelince konusu çıkması - Filmin ve Dizinin üstüne gelincen 5 saniye sonra fragman o...
- 3
- abc1932
-
4.55%
-
-
- 3
- rubaiyim
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
- 3
- Sarihan
-
4.55%
-
-
- 3
- kruisland
-
4.55%
-
-
Kodi film/Video download
gamekrali » Pzr Haz 28, 2020 1:51 pm
Öncelikle Kodi için hazırlamış olduğunuz Seyirturk eklentisi için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir eklenti. Ailecek kullanıyoruz. İzlediğimiz videoların kayıt edilmesi için kodi dream catcher eklentisini kullanmaktayım. Bu eklentinin özelliği sadece izlemekte olduğunuz kısımlar indirilebilmekte. S...
- 3
- gamekrali
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
onur » Cum Tem 24, 2020 11:21 pm
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link d...
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
tengildet » Cum Tem 24, 2020 11:25 pm
valla kodiden ve kodi uygulamalarının yavaş çalışmasından dolayı tercih etmeyen beni,kodi kullanmayı sevdirdi seyirTURK uygulaması,özellikle benim gibi arka arkaya 3-4 bölüm dizi izleyen birisi için bu üyelik girişleriyle gelen kolaylıklar gerçekten çok başarılı.eski sistemde modül modül link link ...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- Cirkin
-
4.55%
-
-
Re: Kodi 19 Matrix
tengildet » Cmt Oca 16, 2021 3:54 pm
Çalışmalara başladık. Sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki hafta deneme sürümünü vermiş oluruz.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
homers » Cum Oca 27, 2023 11:26 am
philips smart tvyde kodiye usb ile yüklemeye çalışırken usbde seyirtürk reposunu görmüyor.Bilgisayara yüklerken görüyorr ve sorunsuz yükledi..Ne yapmak gerekir? önce kodi uygulaması ön belleğini temizleyin. sonra Uygulama izinleri bölümünden Kodi için İzinler dosyalar ve medya erişimi : Her zaman i...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: Samsung TV Tizen
tengildet » Prş Mar 19, 2020 1:27 pm
Tizen de olacak evet. Ama şu anda diğer uygulamalar ve altyapı üzerinde bazı düzeltmeler ve değişiklikler yapmaktayız. Onlar bitince Tizen TV ler için başlayacağız. Başladığımızda buradan duyururuz. Konuyu açtığınız için teşekkürler.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: Lg webos tv
unaltarkan » Cum Mar 20, 2020 12:42 am
Selamünaleyküm ustalarım lg webos tv için bir ilerleme varmı acaba? Emekleriniz için teşekkürler.
- 3
- unaltarkan
-
4.55%
-
-
Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Serkanice » Cmt Mar 21, 2020 9:31 pm
Sayın tengildet usta Tizen tabanlı Samsung Smart TV'si olmayanlar sizden yeni bir seyirTURK uygulama bekliyor.
Bence yapacaksın çünki sizde de Tizen yapısı olmayan Samsung Smart TV
Hayırlı çalışmalar dileriz.
- 3
- Serkanice
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
trhnx » Çrş Nis 01, 2020 11:56 pm
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ? Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur. O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim...
- 3
- trhnx
-
4.55%
-
-
- 3
- Corumlu_1982
-
4.55%