Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: Sunucuda Sıkıntı Var
tengildet » Pzt Nis 06, 2020 11:25 pm
Ne zaman ücretli olacak acaba. Yıllık 100 TL normal bence. Bizce yeter aşağıda IBAN veriyorum yatırınız, kim yatırırsa teşekkür ederiz: Kovid-19 bağış hesap numaları şöyle: - T.C. Ziraat Bankası AŞ Ankara Kamu Kurumsal Şubesi-1745 - IBAN: TR 65 0001 0017 4503 2156 2050 21 - T.C. Ziraat Katılım Bank...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- caneker
-
4.55%
-
-
Yeni eklentiler gelecek mi????
tengildet » Pzr Nis 12, 2020 3:31 pm
slm ben seyirtürk ü hem anroid boxta apk hemde kodi de kullanıyorum daha önceleri seyir turkde rabit kısmı vardı acaba bu kısım yeniden aktif olacakmı ayrıca ıptv lerde genelde ulusal ve yerel kanallar ağırklı film belgesel spor ağırklıklı ıptvler yukleme şansınız varmı olursa seyırturk super bir u...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- burakguzel
-
4.55%
-
-
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
onur » Çrş Nis 15, 2020 6:32 pm
android sürümünüde şimdi güncelledim odn haricinde bir sorun yok (odn ülkemizden engellendiğinden beri bende browser üzerindende çalışmıyor zaten).mail.ru hem kodi hemde androidde sorunsuz açıldı bende.zaten odn ve mail.ru çok fazla link silen platformlar bana çok cazip gelmiyorlar Fembed linkleride...
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- dkc44
-
4.55%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
tengildet » Prş Nis 23, 2020 9:25 pm
canacan yazdı: ↑Prş Nis 23, 2020 9:12 pm
Hocam buda fiyat performans açısından iyi cihaz.iptv kanal geçişleri uydu kanal geçişleri çok hızlı ben memnunum.seyirturk olmasida ayriyetten benim için fark yaratan sebep.diger cihazlarda bu özelliklerde(linux tabanlı uydulu)seyirturkude veren firmada görmedim.
ama seyirTURK adı ile vermiyor
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
tengildet » Cum Nis 24, 2020 4:28 pm
Merhaba, widget kodlamasını şimdilik yavaşlattık sebebi tizen tv lere usb den widget yüklemenin Samsung tarafından durdurulmuş olması, bunu aşmaya çalışırken Serkanice dostumuzun bir önerisini deneyelim dedik bu denemde yer alırsaznız ve ekran görüntülerini buradan paylaşırsanız sevinirim. eğer bu y...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- deşarj
-
4.55%
-
-
- 3
- nezih62tr
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Cum May 01, 2020 8:59 pm
Arkadaşlar maalesef bir çözüm üretemedik, bu yüzden tvler için seyirTURK girişimimiz askıya alındı. Bir çözüm yolu bulursak canlandırırız. Hepinize umut verdik, bizden kaynaklanmayan sorun için kusura bakmayın.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- virusnoir
-
4.55%
-
-
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
tengildet » Pzr May 03, 2020 12:05 pm
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi i...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- maho35
-
4.55%
-
-
Re: Teşekkür
gentlemen » Pzr May 10, 2020 5:04 pm
Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
- 3
- gentlemen
-
4.55%
-
-
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
tengildet » Pzt May 11, 2020 6:34 pm
Yeni bir özellik geldiğinde, yeni güncelleme geldiğinde beni yanağımdan öperek haber verme özelliği'de gelecek mi. Yok ama film seyrederken patlamış mısır yiyebilelim diye patlamış mısır eklentisi üzerinde çalışıyoruz :) film seyrederken mısırları patlatıp servis edecek :) Ayrıca Zeki Müren' de hep...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
seyiTURK Android de filmi seçiyorum filmi oynatmadan ana sayfaya dönüyor
tengildet » Pzr May 17, 2020 12:23 pm
Beyler bende bir sorun var ama çözemedim NeXT 4K cihazım var uygulamayı yükledim filmi seçiyorum herhangibibir izlemek için linki seçiyorum uygulama ana sayfaya dönüyor Cihazlarınız da bu durum oluyorsa cihazınız muhtemelen Android 5.1.1 dir. Kullandığımız bir metod da kullanılan kod androidin bu s...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- dijital
-
4.55%
-
-
- 3
- Ozan77
-
4.55%
-
-
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
esmos » Prş May 21, 2020 4:45 pm
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK Merhaba Arakdaslar, Enigma2 Modelleri (Kodi üzeri) - OCTAGON SF8008 - OCTAGON SF8008m mini - OCTAGON SF4008 Linux Modelleri: (Menüde WEBTV icinde, seyirTURK Logolu) - OCTAGON SX88 - OCTAGON SX88+ - OCTAGON SX88+ SE / SE WL - OCTAGON SX88+ SE C/T2 / SE WL C/T2 - OCTAGON...
- 3
- esmos
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
esmos » Prş May 21, 2020 9:16 pm
suan ilk asamasi daha, detayli bakildiktan sonra diger özelliklerde olabilir.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
- 3
- esmos
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Cum May 22, 2020 11:38 am
Cidden iOS cihazlar ve yeni samsunglar bir çok şeye izin vermiyorlar bu konuda kullanıcılar mağdur oluyor, cihaz alırken amacınıza uygun cihaz markalar seçmek her zaman fayda getirir.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- TeJR
-
4.55%