Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
esmos » Prş May 21, 2020 4:45 pm
OCTAGON cihazlarinda seyirTURK Merhaba Arakdaslar, Enigma2 Modelleri (Kodi üzeri) - OCTAGON SF8008 - OCTAGON SF8008m mini - OCTAGON SF4008 Linux Modelleri: (Menüde WEBTV icinde, seyirTURK Logolu) - OCTAGON SX88 - OCTAGON SX88+ - OCTAGON SX88+ SE / SE WL - OCTAGON SX88+ SE C/T2 / SE WL C/T2 - OCTAGON...
- 3
- esmos
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK
esmos » Prş May 21, 2020 9:16 pm
suan ilk asamasi daha, detayli bakildiktan sonra diger özelliklerde olabilir.
Inclendikten sonra bilgi veririm arkadasim.
ek bilgi:
- OCTAGON SX88 4K
- OCTAGON SX888 4K
bu iki modelde hem webtv den hemde Kodi icinden calisiyor.
- 3
- esmos
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Cum May 22, 2020 11:38 am
Cidden iOS cihazlar ve yeni samsunglar bir çok şeye izin vermiyorlar bu konuda kullanıcılar mağdur oluyor, cihaz alırken amacınıza uygun cihaz markalar seçmek her zaman fayda getirir.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- TeJR
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
seyirTURK Rabbit bölümüne ünlü iki site eklenmiştir.
tengildet » Sal May 26, 2020 10:33 pm
seyirTURK Rabbit bölümüne ünlü iki site eklenmiştir. Birinde 12 milyonun üzerinde diğerinde 9 milyonun üzerinde video varmış ben onların yalancısıyım. :) herbirini 1 sn ye izleseniz 21 milyon saniye eder :) 350.000 dakika , yada 5833 saat yada hiç uyumadan 24 saat izlenirse 243 gün yapar, artık bend...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
tengildet » Çrş May 27, 2020 2:43 pm
filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- deşarj
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- caneker
-
4.55%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
caneker » Sal Haz 02, 2020 6:45 pm
:cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :cay :D :D :D :D Evet eski bir kullanıcı olarak Samsung için bi uygulama istiyoruz bu arada eskiler renkli olacaktı beni kaydetmemişsiniz üzüldüm Caneker sen zaten vip bir üyesin. Usta galiba portal yapanları birtek yeşil yapmış..değişen bir şey yok. seni burd...
- 3
- caneker
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
rubaiyim » Cmt Haz 06, 2020 12:16 am
herkese iyi akşamlar 5. Android: Android 8 ve üzeri Tv box larda box menusunde 4. Kanal olarak IPTV Fovoriler eklendi,(TV box ama menusunde) bende çıkmıyor.. yani 4.kanalı görüyorum ama favori kanallar ekli olmasına rağmen kanal boş gibi görünüp ana ekrana düşmüyor bir çözümü var mı acaba? Hocam pr...
- 3
- rubaiyim
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
onur » Cmt Haz 06, 2020 3:40 am
Usta androidboxlarda uygulamanin acilmamasi kumanda ile ilgili sanirim.mause ile uygulama acilip gezinebilirken,kumandayla uygulamayi acmaya calisinca uygulama kapaniyor.kumanda ayarlarini bir gozden gecir istersen kolay gelsin.
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
tester aranıyor
tengildet » Pzr Haz 07, 2020 2:42 pm
seyirTURK Android uygulamamızın şu sıralar bir problemi var biliyorsunuz, android box larda uygulama sürekli durduruldu hatası alıyor bazı dostlar bunun için bir düzeltme yaptık ama elimizde bu tip bir cihaz olmadığından test edemiyoruz, şu anda cihazında bu problem olan bir dostumuza yeni seyirTURK...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
ahmettamoglu » Pzt Haz 08, 2020 9:01 pm
yeşilçam sitesinin filmlerinin açılıp açılmaması malesef anlık bir durum, bir saniye önce açılan bir saniye sonra açılmayabiliyor, hangi filmi denediniz bizde deneyelim. Zaten önce siteden kontrol ediyorum. Hemen arkasından seyirturk'te deniyorum. Birçok film denedim. Hepsinde sonuç aynı. Örnek ola...
- 3
- ahmettamoglu
-
4.55%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)
Erenkorkmaz » Pzt Haz 08, 2020 9:05 pm
Admin mi box s ve mi A3 cihazımda seyirtürk açılmadan çöküyo yardım edermisiniz Düzeltme sürümünü yayınladık. Tekrar deneyebilirsiniz. Uygulama açılmadığı için güncelleme alamayabilirsiniz. Bu durumda uygulamayı silip, sitemizden tekrar indirip kurmanız gerekebilir. Teşekkür ederim sorun düzeldi
- 3
- Erenkorkmaz
-
4.55%