Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları
homers » Pzr Ağu 16, 2020 5:29 pm
Tüm Dizi ve Filmlerde Poster ve Özet bilgi olması SeyirTURK'ün güzel özelliklerinden birisi, teşekkürler. Ancak bir kaç dizide içerik verilen Poster/Özet bilgi ile uyumsuz. Aynı ada sahip farklı yıllarda üretilmiş dizilerde oluyor diye değerlendiriyorum (muhtemelen aynı adlı farklı yıllarda yapılmış...
- 3
- homers
-
4.55%
-
-
Re: Amazon Fire Stick için APK mı yoksa kodi repo mu ?
maho35 » Cum Eyl 04, 2020 8:03 pm
slm usta ben Amazon Fire Stick ile kullaniyorum ikisinide yükledim. tengildet ustanin dedigi gibi apk daha iyi.yanliz tek problemi update geldigi zaman
kendiliginden yapmiyor, tekrar yüklemem gerekecek. ama apk cok güzel calisiyor...
saygilarimla
- 3
- maho35
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- onur
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- hakan2200
-
4.55%
-
-
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
tengildet » Sal Eyl 29, 2020 12:02 pm
Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ? İzlemeye devam et kısmı normal kullanıcılar tarafından kullanılmaya devam edecek, ancak son kaldığınız bölüm kırmızı ile işaret...
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
Talep
Barkin33 » Sal Eyl 29, 2020 12:34 pm
Selamlar..Kore dizilerinin adları malesef korece ve aradığımız diziyi malesef bulamıyoruz.Hiç değilse ing.adlarını koyabilirseniz daha çabuk arama ve istediğimiz diziyi izleyebiliriz diye düşünüyorum
İyi Çalışmalar..Kolay gelsin
- 3
- Barkin33
-
4.55%
-
-
deşarj » Sal Eyl 29, 2020 3:20 pm
Tizen için bir gelişme yok, kodide kullanılabilecek, androidde kullanılabilecek, enigma2 için kodi öneriyorduk ama enigma2 dede ayarlara girilmiyormuş sanırım, cihaz olmadığından deneyemiyorum. Enigma2 kodide uygulamaya girince ayarlar menusune basınca gelmiyor olabilir ama normal yollarla ayarlara...
- 3
- deşarj
-
4.55%
-
-
- 3
- eklektik
-
4.55%
-
-
hoyares » Çrş Eyl 30, 2020 9:04 pm
Belliydi saten turkvod ücretli üyeliğe geçtiği gün seyirturkun de paralı olacağını söylemiştim.ilk önce ömür boyu ücretsiz deyip platforma adam çekiyorsunuz daha sonra masraflar var deyip para kazanmak için kırk takla atıyorsunuz .... Şahsen hiç yakıştıramadım Yukarıda yazdiklarimida bana yakistirm...
- 3
- hoyares
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
tengildet » Çrş Eyl 30, 2020 9:27 pm
@coolmeen
Çok sevmediğim bir kelime "hayır" ancak teknik zorunluluklardan dolayı enigmalarda sadece kodi üzerinden olacağız. Yerli platformların kanalları konusunda eskiden bu yana olan tutumumuz maalesef değişmeyecek. Teşekkürler.
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- sefer
-
4.55%
-
-
MEE » Prş Eki 01, 2020 11:22 am
SeyirTurk'ün iyi bir hizmet verdiğini biliyor ve bunun karşılığında bir bağış almasını son derece uygun buluyorum. Herkesin kolaylıkla ödeyebileceği bir uygulama bekliyorum. Başarılarınızın devam etmesini gönülden desteklerim.
- 3
- MEE
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
coolmeen » Pzt Eki 05, 2020 3:54 pm
Dogrusu android tv mde, 1-seyirTÜRK ün menüsü diğer TURKvoda göre daha kullanışlı. 2-Film ve dizilerde bir eksiği yok 3-Türe göre film ve dizi bulma daha kullanışlı ve pratik 4-Eksiği ne derseniz,sadece futbol. Genel kullanım olarak ben SeyirTURK ü daha rahat,menüsü daha kullanışlı bulmaktayım Uygun...
- 3
- coolmeen
-
4.55%
-
-
- 3
- Mersis
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
- 3
- tengildet
-
4.55%
-
-
kamilcicek » Sal Eki 06, 2020 8:54 pm
5-6 gündür kullanıyorum android boxta memnundum baya. Netflix ücretli blutv, primevideo ücretsiz aboneliğim olmasına rağmen uygulamanız güzel. Ama film izlerken ileri geri alırken 5 dk civarı gidiyor kumanda ile düzeltilebilir 10 sn uygun olur aslında. Birde vip olmayanlar için arama özelliği olmayı...
- 3
- kamilcicek
-
4.55%
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 9:35 pm
İleri geri konusu: normalde playırın ilerisi 15 sn. Geri ikonuna basınca 5 sn dir. Ama siz kumandadan bahsediyorsanız ondada ileri geri tuşları 1 dakika atlatır. (Mi box da denedik) Üyelik konusuna gelince ücretli üye olunca neyin özelliğinden faydalanacağız, uygulamanın, bu durumda uygulama üyeliği...
- 3
- tengildet
-
4.55%