Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
TeJR » Pzt Haz 08, 2020 11:23 pm
kazazede yazdı: ↑Pzt Haz 08, 2020 11:11 pm
üstat bu saat itibariyle tv box ta açılmıyor, uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim, yine açmadı, telefonda güncelledim ve açtım, sorun bendemi acaba, tv box açamadım, teşekkürler
hocam tv box cihazınız hangi model ve marka. Birde android versiyonu kaç?
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
kazazede » Pzt Haz 08, 2020 11:56 pm
üstat bu saat itibariyle tv box ta açılmıyor, uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim, yine açmadı, telefonda güncelledim ve açtım, sorun bendemi acaba, tv box açamadım, teşekkürler hocam tv box cihazınız hangi model ve marka. Birde android versiyonu kaç? mi box sitenizden dowlands bölümünden indirdim...
- 2
- kazazede
-
3.03%
-
-
TeJR » Sal Haz 09, 2020 12:04 am
üstat bu saat itibariyle tv box ta açılmıyor, uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim, yine açmadı, telefonda güncelledim ve açtım, sorun bendemi acaba, tv box açamadım, teşekkürler hocam tv box cihazınız hangi model ve marka. Birde android versiyonu kaç? mi box sitenizden dowlands bölümünden indirdim...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Kaptan » Sal Haz 09, 2020 2:13 am
Selam.samsung cep tefonumda smart view var.onu açıyorsun,sonra da lg televizyonu açıp telefonla bağdaştırıyorsun.ekranda teleonun ekranı gözüküyor,seyirtürkü açıp sseyrediyorsun.kolay.yanlız lg tv. Eşleştirme ayarları açık olmalı.ben öyle seyreediyorum.
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Mersis » Sal Haz 09, 2020 11:20 am
Şöyle bir örnek vereyim belki bir yardımı olur.
Rec Tv diye bir uygulama var.
Yapanı nasıl yapmışsa telefondaki bu uygulamayı aynen Youtube gibi tv 'ye yansıtabiliyoruz ve hiç takılma, kare atlama vs hiç yok.
Telefon, Samsung S7 Edge.
Televizyon xf9005 Sony.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Diziler
muratates1973 » Çrş Haz 10, 2020 8:43 am
Selâmun aleyküm,1kere merak edip 3-5 dakika izlediğim diziler favorilerime eklemediğim halde izlemeye devam et alanından silinmiyor. İzlemeye devam et alanında gizli ol seçeneği ve ya geçmişi temizle özelliği olabilir mi? Bir de Iptv de kanalları kendi isteğimize göre sıralayabilirmiyiz.Emekleriniz ...
- 2
- muratates1973
-
3.03%
-
-
- 2
- dijitalevrentv
-
3.03%
-
-
- 2
- dijitalevrentv
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Haz 11, 2020 12:19 am
Üstad bir cok uygulamayi sildim hepsinin yaptigi isi cok daha hizli ve kaliteli bir sekilde seyirturk yapiyor. Ne kadar tesekkur etsem azdir muazzam bir uygulama muazzam bir emek. Teşekkürler. Zaman içinde daha iyi olacağız umarım. Bir tek eksikligini hissettigim ve olursa en cok kullanacagim özell...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- mstfbilgen
-
3.03%
-
-
- 2
- Salman003
-
3.03%
-
-
- 2
- ykk
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Haz 11, 2020 9:40 pm
Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- titan20
-
3.03%
-
-
- 2
- titan20
-
3.03%
-
-
- 2
- titan20
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: Reelgood - Streaming Guide for Android seyirTURK uyumlumu
tengildet » Çrş Haz 17, 2020 10:15 pm
Benim cihaz android tv box m96 plus, malesef ekran 43inch ama, arkadasinda da dedigi gibi spor oluyor, yaklas uzaklas I dare ediyoruz acaba cihazdami, yazilar yukseltliyor, kodideki seyirTURK surum daha iyi okunuyor maalesef m96 plus telefonlarda kullanılan Android e sahip Android TV os a değil. Yu...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
flypage » Prş Haz 18, 2020 12:17 am
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden i...
- 2
- flypage
-
3.03%
-
-
tengildet » Cum Haz 19, 2020 12:09 am
Ana sayfa Afişleri önceden Doğru görüntüleniyordu. (Cihaz Sony TV) Şimdi "Yeni çıkanlar" seçili olmasına rağmen "İzlemeye devam ettiklerim" görüntüleniyor. Video linki. https://we.tl/t-sncmsnO8KY Geç yanıtım için kusura bakmayın lütfen. Ancak bu hata düzeltilmişti ve yarın veril...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- bluebey
-
3.03%
-
-