film izlerken filmden atılan var mı?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
film izlerken filmden atılan var mı?
seyirTURK Android veya seyirTURK Kodide filmi izlerken belli bir süre sonra filmin kendiliğinden kapanma sorunu yaşayan var mı? ve hangi sunucunun linklerinde bu oluyor varsa vidmoly mi close mu?
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Re: film izlerken filmden atılan var mı?
demiş bir dostumuz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- trhnx
- 4
- Teşekkür etti: 65 kez
- İletişim:
Kodi SeyirTurk den oglumla bir kac gündür animasyon filmleri izliyoruz. Donma,takilma yada direkt filmden atma gibi birsey olmadi. Gayet normal seyredebiliyoruz.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti trhnx mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 3.03%
( #evdekal #WirbleibenZuhause )
- kruisland
- 4
- Teşekkür etti: 5 kez
- İletişim:
En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
Bugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef.
bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman kaybi oluyor denemekle malesef. Malesef cok alisilmis bir goruntu artik seyirturkte örnek ol
bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman kaybi oluyor denemekle malesef. Malesef cok alisilmis bir goruntu artik seyirturkte örnek ol
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti kruisland mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Re: En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
Dediğiniz dizinin linklerini denedim. 13 link var 3sezon 3bölüm de 13 linkten sadece 3 tanesi çalışmıyor sanırım sizde bir sorun var. video:kruisland yazdı: ↑Prş Tem 09, 2020 12:42 pmBugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef.
Edit: duramadım 5-6 dizinin bir kaç bölümüne daha baktım durum videodakinden farksız
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- deşarj • Turan_Turkaz
- deşarj
- 4
- Teşekkür etti: 553 kez
- İletişim:
Re: En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
Bende denedim sorun yok.Usta sen hep 360P videoları denemişsin bende inadına 1080P lere baktım.tengildet yazdı: ↑Prş Tem 09, 2020 1:21 pmDediğiniz dizinin linklerini denedim. 13 link var 3sezon 3bölüm de 13 linkten sadece 3 tanesi çalışmıyor sanırım sizde bir sorun var. video:kruisland yazdı: ↑Prş Tem 09, 2020 12:42 pmBugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef.
Edit: duramadım 5-6 dizinin bir kaç bölümüne daha baktım durum videodakinden farksız
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti deşarj mesajı için:
Samsung 55MU9000 Smart TV-1 Adet 90 lık sabit çanak-Mibox S 4K-Homatics Box R 4K
- onur
- 4
- Teşekkür etti: 221 kez
- İletişim:
Sanırım güclü yazmıştı fileru linkleri yurtdışında çalışmıyor diye arkadaşta yurtdışında oturuyor olabilir. Türkiyede fileru linkleri çok iyi çalışıyor birde unutmamak lazım bazı dizi ve filmler telife giriyor ve çalışan link bulmak çok zorlaşıyor.bu arada kodi sürümünde videodan atılma sorunuyla hiç karşılaşmadım.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti onur mesajı için:
- ismailglr • Turan_Turkaz
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 520 kez
- İletişim:
Film yada dizi izlerken atılma ile karşılaşmadım.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti homers mesajı için:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir