seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
-
- 4
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Güncellemeden sonrada özelleştirmeleri kumanda edemiyoruz (android 7 smart tv) cihazım
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Zlfkr mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz • TeJR
- Değerlendirme: 4.55%
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Ellerinize sağlık, her şey güzel ancak benim bir sorunum var. Bilgisayarda KODI üzerine, Mi Box S üzerinde hem KODI hem de apk olarak kurulu. IPTV kısmında IPTV 6 altında 3 tane Yeşilçam kanalı var. Birkaç gün önceye kadar bunlar açılırken, şu anda APK üzerinden açılmıyor. KODI üzerinde sorun yok ama APK üzerinde asla açılmıyor. Çok ilginç bir problem. Üye de oldum.Favorilere de ekledim. Yok, APK üzerinden çalışmıyor. Güncel olduğunu söylememe de gerek yok sanırım.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti myfranco mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Düzeltiyoruz. yarın güncelleme vereceğiz.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- Turan_Turkaz • Zlfkr
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- İletişim:
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti hoogar mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İlk açılıştamı yapıyor yoksa açıldıktan sonra rastgele mi?
- Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 1.52%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- İletişim:
Evet denedim. Ancak sonuç aynı oldu. Bir kaç farklı şekilde olabiliyor. İlki rastgele, herhangi bir anda, bunda özel bir durum bulamadım. İkincisi ise ilk açıldığında tam yüklenmeden örneğin favorilere tıkladığımda kapanıyor kendi kendine.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti hoogar mesajı için:
- Turan_Turkaz • TeJR
-
- 4
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Merhaba
Programda emeği geçenlere teşekkür ederim.
Mecool KM9 Android box kullanıyorum . Hem android hem de Kodi kurulumlarını yaptım.Android uygulaması için iki problemden bahsetmek istiyorum.
***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen hitit logosondayken, bazen bir link seçtiğimde Launcher ekranına geri dönüyor. Bazen de hiç problemsiz çalışıyor. Kaldırıp, verileri temizleyip, yeniden kurulum yapıp, üye girişi yaptığımda da sonuç değişmedi...
*** Android uygulamasındaki "izlemeye devam et" kısmı kendisini güncellemiyor. İzleyip bitirdiğim filmler bu izlemeye devam et kısmında gözükmeye devam ediyor. Listeden kaldır gibi bir seçenek olsa çok güzel olacak.
Kolay gelsin..
Programda emeği geçenlere teşekkür ederim.
Mecool KM9 Android box kullanıyorum . Hem android hem de Kodi kurulumlarını yaptım.Android uygulaması için iki problemden bahsetmek istiyorum.
***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen hitit logosondayken, bazen bir link seçtiğimde Launcher ekranına geri dönüyor. Bazen de hiç problemsiz çalışıyor. Kaldırıp, verileri temizleyip, yeniden kurulum yapıp, üye girişi yaptığımda da sonuç değişmedi...
*** Android uygulamasındaki "izlemeye devam et" kısmı kendisini güncellemiyor. İzleyip bitirdiğim filmler bu izlemeye devam et kısmında gözükmeye devam ediyor. Listeden kaldır gibi bir seçenek olsa çok güzel olacak.
Kolay gelsin..
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Mars5151 mesajı için:
- Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
İzlediğiniz filmler bir hafta sonra silinir otomatik olarak.
Bazen çalışıp bazen çalışmaması ve yaptıklarınızda sonra aklımıza gelen ilk şey internet bağlantınızın sağlığı, sunucumuza bağlanamadığı zaman kendini atıyor olabilir, sunucunun sağlığını kontrol ettiğimizde 1 haftadır herhangi bir kesinti olmadığını görüyoruz. Bu durumda internetinizin stable olmadığı akla geliyor. Modeminizi bir kapatıp açmak fayda sağlayabilir.Ancak biz kodlara bakacağız. Teşekkürler.***Android programında son güncellemeden(27.05.2020) sonra random olarak programdan çıkış yapıyor. Bazen hitit logosondayken, bazen bir link seçtiğimde Launcher ekranına geri dönüyor. Bazen de hiç problemsiz çalışıyor. Kaldırıp, verileri temizleyip, yeniden kurulum yapıp, üye girişi yaptığımda da sonuç değişmedi...
- Mars5151 • Turan_Turkaz
-
- 4
- İletişim:
Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğimde yine açabiliyorum.Yani her seferinde aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum.Andoroid 9 sürümlü Tv Bov kullanıyorum.Kodi uygulamasında denedim orda sorunsuz çalışıyor.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti kdrykc23 mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Bu sorun bir önceki sürümde vardı düzeltmiştik. Ama kodları kontrol ederken buna da tekrar bakalım. Ama anladığım kadarı ile cihazınızda her seferinde ayarlardan izin vermeniz gerekiyor bu böyle ise cihazınız la ilgili bir durum olabilir.kdrykc23 yazdı: ↑Prş May 28, 2020 2:52 pmArkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğimde yine açabiliyorum.Yani her seferinde aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum.Andoroid 9 sürümlü Tv Bov kullanıyorum.Kodi uygulamasında denedim orda sorunsuz çalışıyor.
Ancak cihazınızın ayarlarına girip ne izni verdikten sonra düzeliyor? Biraz daha açabilir misiniz?
- Turan_Turkaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir