Maalesef, sanırım fileru sizlere ömür hangi embed linki açmaya çalışsam "Video bulunamadı." yazısı ile karşılaşıyorum. Umarım kapanmamıştır da bir kaç güne açılır yeniden.onur yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:03 amNereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 1.52%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
filmzalda maalesef game of thrones silinmiş:ardafikret yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:45 pm@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
"Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştır (Müəllif hüquqları görə film silindi.)." yazıyor dizi bölümlerine girince.
- ardafikret • Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- onur
- 4
- Teşekkür etti: 221 kez
- İletişim:
usta embed üzerinden açılmıyor linkler site üzerinden açılıyor,sanırım site üzerinden güvenlik uyguluyor.yani tıpkı closeload linkleri gibi embed browserda çalışmıyor fakat site üzerinden çalışıyor.teknik olarak olmasada sanırım anlatabilmişimdir konuyutengildet yazdı: ↑Prş May 28, 2020 2:45 pmMaalesef, sanırım fileru sizlere ömür hangi embed linki açmaya çalışsam "Video bulunamadı." yazısı ile karşılaşıyorum. Umarım kapanmamıştır da bir kaç güne açılır yeniden.onur yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:03 amNereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti onur mesajı için:
- Turan_Turkaz
-
- 4
- Teşekkür etti: 10 kez
- İletişim:
Emeğine sağlık üstadım.Sağlık olsuntengildet yazdı: ↑Prş May 28, 2020 3:15 pmfilmzalda maalesef game of thrones silinmiş:ardafikret yazdı: ↑Prş May 28, 2020 12:45 pm@tengildet;
Üstadım filmzal.com u ekleyecektiniz bakabildinizmi?Ben dahil bir çok arkadaşım game of thrones dizisini Türkçe dublaj olarak izlemek istiyoruz.imkanı varsa Seyirtürk e ekleyebilirseniz çok seviniriz.
"Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırılmıştır (Müəllif hüquqları görə film silindi.)." yazıyor dizi bölümlerine girince.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ardafikret mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
hallettik, teşekkürler.
- ardafikret • Turan_Turkaz
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
merhaba adımları takip edip sorunsuz bir şekilde kurdum. ama içine girdiğimde sadece .. iki nokta görünüyor listede hiçbirşey çıkmıyor. bu aşamada neyi eksik yaptım acaba? bir ayar mı gerekiyor?
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti holostaticus mesajı için:
- Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Kullandığınız cihaz ne? eklentiyi nereden indirdiniz?holostaticus yazdı: ↑Pzr May 31, 2020 11:56 ammerhaba adımları takip edip sorunsuz bir şekilde kurdum. ama içine girdiğimde sadece .. iki nokta görünüyor listede hiçbirşey çıkmıyor. bu aşamada neyi eksik yaptım acaba? bir ayar mı gerekiyor?
Hayır bir ayar falan istemez, normal zipten repoyu kurun, sonra repodan video eklentimizi kurun ve izleyin.
- Turan_Turkaz
-
- 4
- Teşekkür etti: 2 kez
- İletişim:
Emeklerinize sağlık. Efsane geri döndü. Mükemmel bir yapı olmuş. Spor yayınları olacak mı?
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti syrtrk mesajı için:
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Teşekkürler. Olanla devam edeceğiz.
- Turan_Turkaz • syrtrk
-
- 4
- Teşekkür etti: 10 kez
- İletişim:
Şu anda Seyirtürk kodi de çalışmıyor bilginize
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ardafikret mesajı için:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir